- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.761
saçımı yoluyoooGene cok mu nazlandim harbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçımı yoluyoooGene cok mu nazlandim harbim
sensin gısganççç hamile kadının saçı çekilmez bi keree cimcimegfb
Ah be hatırlamak bile bir acayip yaptı içimi. Çok zor ggerçekten, Rabbim bir daha yaşatmasın harbimunutulmuyo ya bende unutamıyorum benm öyle tek parça olarak gelmedi. parça parça geldi. baya sancım oldu ama ya ölüyorum sandım
bende seni öptüm datlumÖptüm kız kocaman
benm annem misin kızım ben sana uf derim öf de dedim yürü gitte derimBende anneyin anneye uf bile denmez ki sen trip atuon bu ne
allah yawruna saglik.uzun.omur versinBana da aynısını söylediler canım başka bişey yok, birde elime alıp peçeteye kendim attım yavrunu yumruk gibi bir şey parçası, ay ne çok psikolojim bozulmuştu. Çok şükür geçti gitti, unutmadım ama geçti yani ilk günkü gibi değil
amin canım aminnn....Ah be hatırlamak bile bir acayip yaptı içimi. Çok zor ggerçekten, Rabbim bir daha yaşatmasın harbim
Haha erife aynini diom uf puf.diyince anneye denmez diom senin gibi cvp verio yemegini yapiom camasirini yikiom annen sayilirim diom hahaabenm annem misin kızım ben sana uf derim öf de dedim yürü gitte derim
Amin canım benim amin Allah razı olsun. Amin bebiş var mı?allah yawruna saglik.uzun.omur versin
15 aylik bi oglum vaa elinden oper efecikAmin canım benim amin Allah razı olsun. Amin bebiş var mı?
Oyyy maşallah subhanallah ya, Rabbim bağışlasın canım15 aylik bi oglum vaa elinden oper efecik
Aminn canim cumlemizinkini inssOyyy maşallah subhanallah ya, Rabbim bağışlasın canım
Amin amin kızlar ya benim canım çok ssıkılıyor, evde nasıl zaman geçiriyorsunuz herkese soruyorum bunuAminn canim cumlemizinkini inss
Ne guzel soru bu hahaa bebegin olsun.bah nasil.wc ye bile gidemion simdi sen.nasil yazion deme ayagida uyuyo uyandikca salliom eveeett giprasimlar artmakta uyanmak uzereAmin amin kızlar ya benim canım çok ssıkılıyor, evde nasıl zaman geçiriyorsunuz herkese soruyorum bunu