- 29 Ocak 2015
- 6.897
- 127.462
- 748
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.681
Ne kaldı ki sosis dedik, sucuk dedik, salam dedik başka bişey kalmadı tühsosiss![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kaldı ki sosis dedik, sucuk dedik, salam dedik başka bişey kalmadı tühsosiss![]()
Kız çok hoşuma gitti bana Tubis demen :) olur yani sorarım sizi avalı aatunlar siziTubis takildin bisey olursa gel sor bize tagam mihek avaliyik,hem populerik,hem sabit konuyuk
avamiz 15568
![]()
yi beni tuğbammmNe kaldı ki sosis dedik, sucuk dedik, salam dedik başka bişey kalmadı tühSenin o yuvalarından fırlayan gözlerini yerimmmmm ben
![]()
1 dir 1 miNapayim arbim 1 dir 1 oynuyom![]()
![]()
27:yi beni tuğbammm![]()
Benide yi tugbaaaaKız çok hoşuma gitti bana Tubis demen :) olur yani sorarım sizi avalı aatunlar sizi![]()
hahahArbim norungusum aydin gibi bu smilede botiks mu ne yaptirdi acaba
![]()
Yerim kız yerim öyle bir yerim ki hiç parçan kalmazBenide yi tugbaaaa![]()
baya iştahın açık herhalYerim kız yerim öyle bir yerim ki hiç parçan kalmaz![]()
He tabi açık olacak üzerine seni de yerim harbimbaya iştahın açık herhal![]()
üzerimize ketçap dök yi biziHe tabi açık olacak üzerine seni de yerim harbim![]()
![]()
Ohhh ne iyi gider ketçaplı avalı aatunlarüzerimize ketçap dök yi bizi![]()
hahaahahOhhh ne iyi gider ketçaplı avalı aatunlar![]()
![]()
napim yaw icim sisti havadan boguluimhahahbenziyo dimi
nörim kız dükkandayım oturuyom
sen nörüyon
![]()
HahaYerim kız yerim öyle bir yerim ki hiç parçan kalmaz![]()
niye kız yağmur mu var? burası hala çok sıcaknapim yaw icim sisti havadan boguluim![]()
Yaw kap kara ava bide cok uruzgar vaa yagacakniye kız yağmur mu var? burası hala çok sıcak![]()