- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.701

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya oraya kış geldi deseneYaw kap kara ava bide cok uruzgar vaa yagacaktotomuz usuyo
hadi ya oraya kış geldi desene![]()
Hay allah iyiliğini versin kızhahaahahağzının tadını da biliyon haaa
![]()
Neka doruTubis takildin bisey olursa gel sor bize tagam mihek avaliyik,hem populerik,hem sabit konuyuk
avamiz 15568
![]()
Yok kız hiç demedim, benim de sizden tatlım yokki, tıpkı söz gibi çatlağım catlaaakefecikim post: 42906161 .!.:Hahanereye dustum ben mi dion
Onlar yasli gariHay allah iyiliğini versin kızbilirim tabi ağzımın tadını, taş gibi aatunlar beni de yesene diye sıraya girdiler
![]()
HahaaaYok kız hiç demedim, benim de sizden tatlım yokki, tıpkı söz gibi çatlağım catlaaak![]()
Yerim kız ben seni de yerimOnlar yasli garietleri sert olur sen beni yi
![]()
gök gürültüsünden bende korkarımGeldi valal hahh gokte gurluo korkarimmmmmmm![]()
hahahaahHay allah iyiliğini versin kızbilirim tabi ağzımın tadını, taş gibi aatunlar beni de yesene diye sıraya girdiler
![]()
O zamsn hoş geldin aramızaYok kız hiç demedim, benim de sizden tatlım yokki, tıpkı söz gibi çatlağım catlaaak![]()
gök gürültüsünden bende korkarım![]()
Haklıyım dimi kızhahahaahsende haklısın
![]()
Doru seni yese tek doyarOnlar yasli garietleri sert olur sen beni yi
![]()
Ben bu topigi çok sevdim ya çok sıcaksiniz sağolun kızlar :) hoşbuldum canım ya çok çok sağolO zamsn hoş geldin aramızabebeğine kavusmana birlikte gun sayalim hep gel
![]()
Haklıyım dimi kızama en çok seni yerim onu da bil yani o kaytan bıyıklardan başlarım
![]()