• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

6 haftalık ti harbim yok kürtaj olmadım gerek duymadılar. Neden olduğunu ben bile bilmiyorum bana hiçbirşey söylemediler. Senin neden düştü harbim. Çok şükür Rabbim tekrar ikram etti bebişleri
bende bilmiyorum ki canım doktor sağlıklı gebelik olsa tutunurdu dedi,sebepsiz yere gitti yavrum :KK51:

bende bilmiyorum ki canım doktor sağlıklı gebelik olsa tutunurdu dedi,sebepsiz yere gitti yavrum :KK51:
Bana da aynısını söylediler canım başka bişey yok, birde elime alıp peçeteye kendim attım yavrunu yumruk gibi bir şey parçası, ay ne çok psikolojim bozulmuştu. Çok şükür geçti gitti, unutmadım ama geçti yani ilk günkü gibi değil

Bana da aynısını söylediler canım başka bişey yok, birde elime alıp peçeteye kendim attım yavrunu yumruk gibi bir şey parçası, ay ne çok psikolojim bozulmuştu. Çok şükür geçti gitti, unutmadım ama geçti yani ilk günkü gibi değil
unutulmuyo ya bende unutamıyorum :KK51: benm öyle tek parça olarak gelmedi. parça parça geldi. baya sancım oldu ama ya ölüyorum sandım:KK47:

Back