- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.881
buyrun hönkarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyrun hönkarım
nörüm çok üşüdüm kendime kırmısı don örüp durumNorup durun
nörüm çok üşüdüm kendime kırmısı don örüp durum
sen nörün
Kız devlete gittim dedim ya ben bile kafamı uzatıp zor gördüm 1 anlık. Nasıl cekeyim kamerayaHiii duymuyorum sizi hanimefendi..
Melekimmmmm en yakın zamanda seni de takviminle görürüz inşallahEnHarbiKiz arbim takvimin çok yakışmış
Kız devlete gittim dedim ya ben bile kafamı uzatıp zor gördüm 1 anlık. Nasıl cekeyim kameraya
Oyyy canimm yaaa haklısın haklısın da valla evde değilim çalışıyorum ben. Eşim rahatsız oluyo iş yerinde telefonla konuşmamdanAlalala onu demiyorm . Kontrolden ciktiktan sonra ınsan bir ara teyzesi yigenin iyi sağlıklı der demi forumdan ogreniyoruz herseyi . Kendimi ikinci sinif insan hissettom
al sana örgüOrgu smilesini becerememissin
amiiiin arbigısımMelekimmmmm en yakın zamanda seni de takviminle görürüz inşallah
Nasılsn melekimm sağlığın keyfin nasillamiiiin arbigısım
Çok sıcak terliyomava nasıl oralarda üşüyormusun
Oyyy canimm yaaa haklısın haklısın da valla evde değilim çalışıyorum ben. Eşim rahatsız oluyo iş yerinde telefonla konuşmamdan
kıs ne teri bugün dondumÇok sıcak terliyom
iyiyim canım sağolasınNasılsn melekimm sağlığın keyfin nasill
Hahahahahahhahahahahahah ay Cimcimeeeeeeee dur kız doğuramda bari aşercem daha,naz,kapris yapcam çekecek adam lazim biliyon muCocuk yaptık artik boşa şu fissini