- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abacur yanmaktan patlayacak dicektim emme
Hee bende söz sana mı ait diyosun sandim ben yazdim evetOf yani sen mi yaotin yani. Hamile resmi varya ondan didim . Kazen falan mi girdi profiline die ondan
Bencede hazir olun melekim ne kaldı şunun şurasnda
hemide ne şokta böle kalakalmıştıkikinci bi şoka hazırlanalım o zaman
Cimcimem ya bugün tahlil sonuçlarımı aldım. Idrarda keton.çıktı. bunla ilgili bilgin var mı?Nereyeeee lennn
Cimcimem ya bugün tahlil sonuçlarımı aldım. Idrarda keton.çıktı. bunla ilgili bilgin var mı?
Normalde idrarda negatif çıkmasılazımmış bende 3+ çıktı. Doktor çok yüksek seker hastası mısın dedi,hayir dedim manyak kadının ağzından zorla laf aliyorum. Nolcak şimdi dedim bakicaz dedi yolladı beni bu doktor devlette. Benm doktorum çok yogundu randevu bulamayinca kalp atışı için gittim çok ilgilendi sagolsun cuma günü kendi doktoruma gidicem bakalim ne diycekBilgm yok gzum
Normalde idrarda negatif çıkmasılazımmış bende 3+ çıktı. Doktor çok yüksek seker hastası mısın dedi,hayir dedim manyak kadının ağzından zorla laf aliyorum. Nolcak şimdi dedim bakicaz dedi yolladı beni bu doktor devlette. Benm doktorum çok yogundu randevu bulamayinca kalp atışı için gittim çok ilgilendi sagolsun cuma günü kendi doktoruma gidicem bakalim ne diycek
Bütün kemiklerim agriyo nerdeyse acaba onla alakasi var mıdırKendi dr un ne dycek bkalim hbersz brakma. Va!la bnm sadece iltihapim vardi o ka baska bsey blmiyorum
Hahahah kim demişse doğru demisss
Hahahah kim demişse doğru demisss
Kim öpüşüyo kizAman be karsimda surekli opusup duruyorlar ne kadar ayip insanin cani çeker mi diye dusunen yok
E izleme sende kanalı değiştir deliKoreliler
Eki Görüntüle 1643953 bak
E izleme sende kanalı değiştir deli
anaaaammmm yopiğimizin bi irkeki daha mı oluyoooo Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin habibteemmmmmSelam.kizlaeee nasilsinjzzz dun giremedimmmmm misafirlerim.vardi aksam.yemekineee yogundummmm anlayacaginuzzzzzssz...doktoraaa gittimmmmmmmm veeeee oglusummmmm oluyorrrrrrr allah herkese nasip etsinnn.. basta MELEKiim eeee daha sonra diger kizcelerimiz3 insallah
Selam.kizlaeee nasilsinjzzz dun giremedimmmmm misafirlerim.vardi aksam.yemekineee yogundummmm anlayacaginuzzzzzssz...doktoraaa gittimmmmmmmm veeeee oglusummmmm oluyorrrrrrr allah herkese nasip etsinnn.. basta MELEKiim eeee daha sonra diger kizcelerimiz3 insallah