• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Normalde idrarda negatif çıkmasılazımmış bende 3+ çıktı. Doktor çok yüksek seker hastası mısın dedi,hayir dedim manyak kadının ağzından zorla laf aliyorum. Nolcak şimdi dedim bakicaz dedi yolladı beni:110: bu doktor devlette. Benm doktorum çok yogundu randevu bulamayinca kalp atışı için gittim çok ilgilendi sagolsun:KK70: cuma günü kendi doktoruma gidicem bakalim ne diycek

Normalde idrarda negatif çıkmasılazımmış bende 3+ çıktı. Doktor çok yüksek seker hastası mısın dedi,hayir dedim manyak kadının ağzından zorla laf aliyorum. Nolcak şimdi dedim bakicaz dedi yolladı beni:110: bu doktor devlette. Benm doktorum çok yogundu randevu bulamayinca kalp atışı için gittim çok ilgilendi sagolsun:KK70: cuma günü kendi doktoruma gidicem bakalim ne diycek

Kendi dr un ne dycek bkalim hbersz brakma. Va!la bnm sadece iltihapim vardi o ka baska bsey blmiyorum

12032013_1656968187918427_415692026502768543_n.jpg

Selam.kizlaeee nasilsinjzzz dun giremedimmmmm misafirlerim.vardi aksam.yemekineee yogundummmm anlayacaginuzzzzzssz...doktoraaa gittimmmmmmmm veeeee oglusummmmm oluyorrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46: allah herkese nasip etsinnn.. basta MELEKiim MELEKiim eeee daha sonra diger kizcelerimiz3 insallaho_Oo_Oo_Oo_O

Selam.kizlaeee nasilsinjzzz dun giremedimmmmm misafirlerim.vardi aksam.yemekineee yogundummmm anlayacaginuzzzzzssz...doktoraaa gittimmmmmmmm veeeee oglusummmmm oluyorrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46: allah herkese nasip etsinnn.. basta MELEKiim MELEKiim eeee daha sonra diger kizcelerimiz3 insallaho_Oo_Oo_Oo_O
anaaaammmm yopiğimizin bi irkeki daha mı oluyoooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin habibteemmmmm:KK74::KK74::KK74:

Tuttu valaha billaha tuttuuu :70: mahmutu getirin bana :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Habibtem cok sevindim saglikls kucagina almayi nasip eylesin rabbim

Back