- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.861
hemde ne sıpa sen nasılsın canımMinik sıpaya bak hele sen Allah yardimcin olsun canm kolay olmaz tabi. Bırakma zaten 1 dkda olur Allah korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde ne sıpa sen nasılsın canımMinik sıpaya bak hele sen Allah yardimcin olsun canm kolay olmaz tabi. Bırakma zaten 1 dkda olur Allah korusun
Iyiyim şükür neolsun bildiğin gibihemde ne sıpa sen nasılsın canım
şükür canım herşey gönlünce olur inşallahIyiyim şükür neolsun bildiğin gibi
Amiinn cümlemizin ınşallahşükür canım herşey gönlünce olur inşallah
Takvimine kurban maşallah 8 haftalik olmuş mercimekhele profil fotosuna bak
Hahayt seni ezdim gezdim pacoz gari
Rabbim gönlünde geçen versin hayırlısı olsun insCarsamba gunu cinsiyeti ogrenecezzzz bakalimmm supriz yimirtadan ne cikacakkk
DoğurCen en kisa zamandayiğit animHucre yenilemesine gore irkek cikmali ins irkek çıkar . Yoksa bida dogurmuycam
Hoşgeldin nuarinim.Aboww aynı yiğenim yaw halen dövuyo kendi 5 kardes 3 yasinda allam ne dayaklar yedi darbeler aldı çocuk.dahada ölse ıy olursa babam üzülür diye ölsün istemiyom diyomerhaba evet çok çok zor iki çocukla bazen şu hale geliyorum ne yazıkki büyük oğlum küçügü dövüyor kıskançlık krizleri tutuyor 1dk yanlız bırakamıyorum
sizler nasılsınız son durumlar ney
DoğurCen en kisa zamandayiğit anim
şükürler olsun yasakım kalp atışını da gördükkkkTakvimine kurban maşallah 8 haftalik olmuş mercimek
şükürler olsun yasakım kalp atışını da gördükkkk
Desin o biraz konusur susar..Dogurmuycak gbiyim yasakim ben cocuk istemiom dio adamin biri
Masallahşükürler olsun yasakım kalp atışını da gördükkkk
Nası görüp duycenkiBiz görmedik, duymadik hic hberimiz yok
artık var haberinBiz görmedik, duymadik hic hberimiz yok
Masallah