- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.841
hiçte bileeeHahayt seni ezdim gezdim pacoz gari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçte bileeeHahayt seni ezdim gezdim pacoz gari
Evettt etkisini simdi gosterdiiiSerum mu aldin habibtem
anaammmm erkek istiyorsun dimi habibtem?Carsamba gunu cinsiyeti ogrenecezzzz bakalimmm supriz yimirtadan ne cikacakkk
Carsamba gunu cinsiyeti ogrenecezzzz bakalimmm supriz yimirtadan ne cikacakkk
o nasıl oluyo kızHucre yenilemesine gore irkek cikmali ins irkek çıkar . Yoksa bida dogurmuycam
o nasıl oluyo kız
geldimmAna gel sanada yapak ozele gel . Bakalim
Ana gel sanada yapak ozele gel . Bakalim
Leynn Benide alıngeldimm
sen çekil aradanLeynn Benide alın
Ne demek sen çekilsen çekil aradan
daha ne kadar açık söyleyebilirim bilmiyorumNe demek sen çekil
Acıma sen bana, şu halimde yor benidaha ne kadar açık söyleyebilirim bilmiyorum
bence numara yapıyosun senAcıma sen bana, şu halimde yor beni
Yemek yapmamada kullanıyorum doğrudur ama sesimi duydun insafsızbence numara yapıyosun sen
taam taam aglama belki de ses değştirme programıdırrrYemek yapmamada kullanıyorum doğrudur ama sesimi duydun insafsız
Ben o kadar psikopatmıyım Sanki hastayken bana faydan var niye yalan söyleyeyimtaam taam aglama belki de ses değştirme programıdırrr
psikopatsın tabiiBen o kadar psikopatmıyım Sanki hastayken bana faydan var niye yalan söyleyeyim
merhaba evet çok çok zor iki çocukla bazen şu hale geliyorum ne yazıkki büyük oğlum küçügü dövüyor kıskançlık krizleri tutuyor 1dk yanlız bırakamıyorumHaha ins kizceni yesinler
En son gorustugum de çok yoğunum demişti harbicanim oda yalnız bakiyo biz bire bakamazken
O iki.kuzuya bakiyo allah yardımcısı olsun
Minik sıpaya bak hele sen Allah yardimcin olsun canm kolay olmaz tabi. Bırakma zaten 1 dkda olur Allah korusunmerhaba evet çok çok zor iki çocukla bazen şu hale geliyorum ne yazıkki büyük oğlum küçügü dövüyor kıskançlık krizleri tutuyor 1dk yanlız bırakamıyorum
sizler nasılsınız son durumlar ney