- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #154.901
cıldıricimbilgisayardan tele foto indirim diyom yapamıyomunutmuşum bilgisayar kullanmayı
Kattiyen inanmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cıldıricimbilgisayardan tele foto indirim diyom yapamıyomunutmuşum bilgisayar kullanmayı
Mersinya çok sıcak halakıs ne teri bugün dondum
Hahahahahahhahahahahahah ay Cimcimeeeeeeee dur kız doğuramda bari aşercem daha,naz,kapris yapcam çekecek adam lazim biliyon mu
şinci sen ilk geldiğinde tahta oturmuştun ya hatırlin mi ufaklığıda oturtursun tahta kesin o da anası gibi gelir başköşeye geçerHahahahahahhahahahahahah ay Cimcimeeeeeeee dur kız doğuramda bari aşercem daha,naz,kapris yapcam çekecek adam lazim biliyon mu
inanmalısınkaç aydır elimi sürmüyom namıssızaKattiyen inanmam
şikayet ederken ıscaktan simdi geri istiyomMersinya çok sıcak hala
Sen benim totomu yeHarbi dünde dedim ya evlad olsan sevilmezsin
Hatirliyom tabisi şoka girmiştiniz bebegimin neyi eksik damarlarinda benm kanım geziyo herhalde yani o da oturcekkkşinci sen ilk geldiğinde tahta oturmuştun ya hatırlin mi ufaklığıda oturtursun tahta kesin o da anası gibi gelir başköşeye geçer
Bizde serinlesin.istiyoruz artik hofffşikayet ederken ıscaktan simdi geri istiyom
cimcime anım asret giderdin mi mamutunla
Hatirliyom tabisi şoka girmiştiniz bebegimin neyi eksik damarlarinda benm kanım geziyo herhalde yani o da oturcekkk
Bu gece sabahlar olmayacak yaniYok be nere eymen sipasi uyandi bir saattr o cocugu geri uyutmaya calisiyorum herifte bekliy
Yok mevlananin sözü bu yanlış hatırlamiyosamİmzani kendin mi yazdin ?
hemide ne şokta böle kalakalmıştıkikinci bi şoka hazırlanalım o zamanHatirliyom tabisi şoka girmiştiniz bebegimin neyi eksik damarlarinda benm kanım geziyo herhalde yani o da oturcekkk
Yok mevlananin sözü bu yanlış hatırlamiyosam
abacur yanmaktan patlayacak dicektim emmeBu gece sabahlar olmayacak yani
Yerimmmm ben onun her yeriniiii minik prensimmmSen eymenin totosunu ye