- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.701
En iyisini yapmışsın . Kesinlikle her zaman dik dur m ben senin yerinde olsam cocuk mocuk yapmszdim
Hoşbulduk canım Sağol sende hoş geldın nasılsın ?Rosem hoş geldin
Iyiyim tatlim. Geçmişi okudum biraz. Çok kötü günler yaşamışsın kiyamam sana yaaHoşbulduk canım Sağol sende hoş geldın nasılsın ?
Iyiyim tatlim. Geçmişi okudum biraz. Çok kötü günler yaşamışsın kiyamam sana yaaçok büyük geçmiş olsun...
arbimrosem gelmiş sonunda
Korunuyorum zaten suan olsada olmasada ! Olmuyornzaten de bırde olacağı tutar onun için
Evet çok sevindim gördüğüme ama okuduklarım içimi acittiarbimrosem gelmiş sonunda
havalı rosemAllah ıyılıkversın canım hayatta önce sağlık sonrada huzur mutluluk ınankı onemlı olan Allah kımsnın ağzının tadını bozmasın çok zor
Oyle tabi kuzum yaAllah ıyılıkversın canım hayatta önce sağlık sonrada huzur mutluluk ınankı onemlı olan Allah kımsnın ağzının tadını bozmasın çok zor
Bende bılmıyorum canım nedeyecegımı !!! Göre Arkadaşı dalga gecmış o kızla bılmıyorum artık zaman bakalım
Evet çok sevindim gördüğüme ama okuduklarım içimi acitti
az sonragelicim
Ne saçma bi yalan daha iyi bişey bulamadi mı? Sende elin herifleriyle dalga geç o zaman madem normal bişey cinsellik konuş başka adamlarla tövbe yaaBende bılmıyorum canım nedeyecegımı !!! Göre Arkadaşı dalga gecmış o kızla bılmıyorum artık zaman bakalım
Cımcımecım bu Dünya'da hiç birşey gizli kalmıyor eğer ortada bır yalan yada tızlenen bır durum varsa ortaya Ergeç çıkar ben buna ınanıyorum canım eğer gizledığı bır durum varsa ortaya çıkacak adım gıbı emınım Sabırla beklıyorum
Nereyemelekımm m konuya hakîm degılsın sıkıldın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?