Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

AMIN AMIN benım yuvamı bozamadı ama ınşallah başkalarının Can'ını acıtmaz ! Ona ınat yasıyorum ona nisbet olsun

AMIN AMIN benım yuvamı bozamadı ama ınşallah başkalarının Can'ını acıtmaz ! Ona ınat yasıyorum ona nisbet olsun
sakın susma yeri geldiğinde cevabını ver hatta gözüne soka soka attığı mesajları göster bunları ailenin bilmesini istemezsin heralde dimi falan de tehdit et pisliği bidaha böyle bi b.k yiyemesin korkut gözünü

inş bu yaptıkları yanlarına kalmaz rosem ikiside çekerler bu dünyada

Mesajları silmiş canım ben okurum diye ! Onun en buyuk korkusu benım onu bırakmam başka birşey değil ben değil o bana mecbur canım

inş bu yaptıkları yanlarına kalmaz rosem ikiside çekerler bu dünyada
Inşşallah canım Allah buyuk

allah böyle kadınlardan erkeklerden korusun herkesi yazık ya yuva yıkmak ne demek

Onları. Hoşuna gidiyor onu Bıraktı benı seçti diye bundN buyuk haz alıyorlar ve zoru sevmek onları. Isi kızlar erkek içinde kadın içinde zor olana ulaşmak onlar için daha çok tutkulu oluyor onun için ama ben zerresini tattırıyorum o o...U yaaa

Pislik.. ben olsam saçını başını yolar eline veririm kız biliyo mu öğrendiğini

Beb

Bebek hayalleri kur ardından böyle olayla karşılaştırdım înanın mı çok Yıkıcı ve çok çok zor
haklısın rosem senin derdin ne milletin derdi ne eşin gerçekten böyle bişeyler yaptıysa allah akıl versin diyorum
eşim facesine yabancı kadın eklemesine bile tahammül edemem

haklısın rosem senin derdin ne milletin derdi ne eşin gerçekten böyle bişeyler yaptıysa allah akıl versin diyorum
eşim facesine yabancı kadın eklemesine bile tahammül edemem

Ben dükkanın face i var sadece sanıyordum meğer kendine alex diye face açmış senın Dın soy Idın yok benımkı onu bulmasa kız benımkını nereden bilecek Allah Aşkın'a benım açığımı Arıyor eşim ama bulamaz kişi kendinden bilirmiş diye boşuna dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…