- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.741
Ya böyle kızları alıp vaya öldüresiye dövcen adi pislikler erkek mi yok be evli barklı adamlara dadanıyolar Allah ıslat etsin yazık günah ya gurursuz haysiyetsizler. sinir oldum ya ne biçim kadınlar var kendilerine 2. kadın olmayı yakıştırıyolar
Sen dogrusunu daha iyi bilirsin tabi canim Allahim sabir versin sana
sakın susma yeri geldiğinde cevabını ver hatta gözüne soka soka attığı mesajları göster bunları ailenin bilmesini istemezsin heralde dimi falan de tehdit et pisliği bidaha böyle bi b.k yiyemesin korkut gözünüAMIN AMIN benım yuvamı bozamadı ama ınşallah başkalarının Can'ını acıtmaz ! Ona ınat yasıyorum ona nisbet olsun
inş bu yaptıkları yanlarına kalmaz rosem ikiside çekerler bu dünyadaBilmiyorum harbî kışçem bilmiyorum kFam çok Karışık parçaları birleştir birleştir hep o çıkıyor karşıma o yüzden dedim ya sakladığı birşey varsa ortaya çıkacak elbet bir ay evvel o..,U kız gene aramadaşlık isteği yollamış ben ozaman okudum bunları yoksa yine kapanacaktı Öylece işte herşey önüme çıkartıyor rabbım gizli kalmıyor hiç birşey hayatta bu da kalmayacak onun için rahatım biraz bu yonden mLesef evet bu yüzden kızlar
amiin canımAllah kabul etsin canım bende kılıyorum ama regl oldum için kınamıyorum anladım canım Görüşürüz yine sen eşimle ilgilen canım
allah böyle kadınlardan erkeklerden korusun herkesiAMIN AMIN benım yuvamı bozamadı ama ınşallah başkalarının Can'ını acıtmaz ! Ona ınat yasıyorum ona nisbet olsun
sakın susma yeri geldiğinde cevabını ver hatta gözüne soka soka attığı mesajları göster bunları ailenin bilmesini istemezsin heralde dimi falan de tehdit et pisliği bidaha böyle bi b.k yiyemesin korkut gözünü
Inşşallah canım Allah buyukinş bu yaptıkları yanlarına kalmaz rosem ikiside çekerler bu dünyada
allah böyle kadınlardan erkeklerden korusun herkesiyazık ya yuva yıkmak ne demek
Bilgisayara program koy canim yazdıkları kayıt etsinMesajları silmiş canım ben okurum diye ! Onun en buyuk korkusu benım onu bırakmam başka birşey değil ben değil o bana mecbur canım
Inşşallah canım Allah buyuk
allah böyle kadınlardan erkeklerden korusun herkesiyazık ya yuva yıkmak ne demek
Pislik.. ben olsam saçını başını yolar eline veririmOnları. Hoşuna gidiyor onu Bıraktı benı seçti diye bundN buyuk haz alıyorlar ve zoru sevmek onları. Isi kızlar erkek içinde kadın içinde zor olana ulaşmak onlar için daha çok tutkulu oluyor onun için ama ben zerresini tattırıyorum o o...U yaaa
Ipad var canım bilgisayar yok ama son 6 7 aydan beri görüşmediklerine emınım yazışma 4 yıllık yazışma çünküBilgisayara program koy canim yazdıkları kayıt etsin
haklısın rosem senin derdin ne milletin derdi ne eşin gerçekten böyle bişeyler yaptıysa allah akıl versin diyorumBeb
Bebek hayalleri kur ardından böyle olayla karşılaştırdım înanın mı çok Yıkıcı ve çok çok zor
Pislik.. ben olsam saçını başını yolar eline veririmkız biliyo mu öğrendiğini
Oooo 4 yıl miiiiIpad var canım bilgisayar yok ama son 6 7 aydan beri görüşmediklerine emınım yazışma 4 yıllık yazışma çünkü
yamıkımselam kızlar
haklısın rosem senin derdin ne milletin derdi ne eşin gerçekten böyle bişeyler yaptıysa allah akıl versin diyorum
eşim facesine yabancı kadın eklemesine bile tahammül edemem
Hoş geldin kuzumselam kızlar
Görüşmüşler Butun yazışmaları okuyamadım tabiki okuyabildiğimmkadarını sonrada sildi zatenOooo 4 yıl miiiio kadar süre görüşmuşler mi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?