• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim.benimm.yaaaa allah belasini versin boyle kadinlarin..evli erkeklerle isi neee okuz herifinde sadik olmayi bilsin..ayyy dellendim simdi..:KK62::KK62::KK62::KK62:.allahindan bulsunlae elbet bulacaktirlar..uzme tatli canini..ailenin yanina gidemiyormusun:KK43:

Tipini görseniz dersınız miğde bulandırıcı o kadar kötü kendımı Mert etmeye sevmem ama benım tırnağım olamaz o ama altı aydır dıkızlemıyor evımı allahnasıp ederse eğer işi olursa Alanya'ya taşınacağız olsun diye dua edıyorum inanın burada yasamak böyle durumda olmak o kadar zor ki anlatamam size yaşamayan bılrmex :KK42::KK42:

Bilmiyorum Üstüme tıtrıyor eskısı den daha ilgili eşim ama ben soğum biraz belli etmemeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar esiyor

Ailesine söylesem biz burada barınmayız artık ve burada kalmaya mecburuz dükkanın açığı var onu kapatınca esim ortaklıktan ayrılacak ozaman gidicez ama plan yapıyorum gıdecrgım gun o kıza laf hazırlıyorum laf sokmasam içim rahat etmez içim soğumaz yanı ya köylü Kafası canım anlamazlar.

Tipini görseniz dersınız miğde bulandırıcı o kadar kötü kendımı Mert etmeye sevmem ama benım tırnağım olamaz o ama altı aydır dıkızlemıyor evımı allahnasıp ederse eğer işi olursa Alanya'ya taşınacağız olsun diye dua edıyorum inanın burada yasamak böyle durumda olmak o kadar zor ki anlatamam size yaşamayan bılrmex :KK42::KK42:

Rosem ailen yoksa arkanda kendini mecbur hissetme sakin :@

Benı saf zannediyordu eşim ta ki bu durumlar olana kadar face sifresını kırdım okudum yazıları hep

Rosem ailen yoksa arkanda kendini mecbur hissetme sakin :mad:

Bana esim dedi ki ! Bana muhtaçsınız dedi bende sana Muhtaç Değilim ben ama ben sana muhtacım derdi ben degılım dedim şugın istesem bu kapıda. Çıkar gıderım arkama bile bakmam ben sana ne maddı nede manevi mecbur degılımde Muhtaç degılımde dedydım yüz vermedım yanı

üzülme rosem:KK42::KK42::KK42::KK42:

Bana esim dedi ki ! Bana muhtaçsınız dedi bende sana Muhtaç Değilim ben ama ben sana muhtacım derdi ben degılım dedim şugın istesem bu kapıda. Çıkar gıderım arkama bile bakmam ben sana ne maddı nede manevi mecbur degılımde Muhtaç degılımde dedydım yüz vermedım yanı

En iyisini yapmışsın . Kesinlikle her zaman dik dur m ben senin yerinde olsam cocuk mocuk yapmszdim :KK62:

Bu sorunu hatirliyorum rosem . Yemin edince sen inanmistin .s duzelmisti araniz gene bisiler olmis :mad:

Tekrar aynı konuyu yaşadım canım işte şeytan dürttü tekrar kırdım şifreye elbet adım gecıyordur derdim gercekten de gecmiş afedersiniz belden aşağı bile konuşulmuş daha neler nelerde sinirleniyorum anlattıkça

allahimmm akil fikir vere boyle avratlara:KK62:

Kuş beyınlı Lee r canı. M Napsan boş boylelerıne

En iyisini yapmışsın . Kesinlikle her zaman dik dur m ben senin yerinde olsam cocuk mocuk yapmszdim :KK62:

Ben Aradım çabuk eve gel diye musterı otele bırakıyormuş bes dakıka sonra gelıcem dedi bende evde bulursn dedim

Back