Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Harbıım üzülün diye anlatmadım ben canım sadece paylaşıp içimi az da olsa soğutmak için paylaştım bunları

Melekim benı bırakıp gidiyor musun yaaaaa neyse gel hemen ama
Namaza gitti sanirim melekim gelir biazdan.

Kuzum anlaticaksin tabii hep birbirimize destek olmadik mi her konuda? Anlat ki az da olsa hafifle

Ne saçma bi yalan daha iyi bişey bulamadi mı? Sende elin herifleriyle dalga geç o zaman madem normal bişey cinsellik konuş başka adamlarla tövbe yaa

Canım ben kendı adıma emınım yazışmAların ona ait olduğuna hatta sıze bır konu anlatsam sizdebana hak verırsınız ama sıkıldınız sızı uzdumdıye anlatmak ıstemıyorum bu yüzden emınım o yazışmaların ona ait olduğuna

Lkesinlikle çıkar.

Çıkacak canım bu yüzden içim rahat

Senden sıkılır mıyız aşk olsun deme öyle lütfen. Seni seviyoruz ister ıstemez üzülüyoruz. Inan hep dualarimiz seninle. Sen gelmiyodun ama biz seni hiç unutmadik,hep andık. Kandilde bile dua ettim senin icin,ne halde olduğunu bilmeden biz sandık ki sen dükkan actin yoğunluktan gelemiyosun. Meğer nelerle uğraşıyomussun

Konu şuydu;
Esim o Kızın abısını askere uğurlamaya gıdıceklerdı otoğara bır yıl evvel ozaman Kızın annesını babasını Aldı götürdü uğurlamaya yazışmada şuydu eşim Demiş ki sen niye gelmiyorsun adını uğurlamaya gelseydın keşke kızda Demiş ki gelmek istemedim sizin ev sahıplerıde geliyor bırsey belli ederız dıyegelmedım Yazmış şimdi Arkadaşı böyle bir Yazıyı nasıl yazabılırbana akıl Verín
Kız balkondayken ve esim kapının önüne Çıktığı Zamanlı Konuşmalar bile var ya Kafayı iyecegım ben elim Adam'ı nereden bilsin bunları

Sağol canım nedesem Hakkınızı ödeyemem sizin Allah Razı olsun canım bence sizler için ettim hep aklımdaydınız gıremesemde iş olsa ne yapar eder giremedim de böyle dertle boğuşunca gelemedım kızlar

Ahh rosemm hem arsiz hem yalancı. Resmen yalan söylüyor sana,seni kandirdi saniyor ama karşısında salak bi kadin yok. Bak nasil birlestirmissin parçaları... Allah ikisininde belasını versin. Sen ona o kadar sadıkken o neler yapiyo... forumda kimse senin numarani bile bilmiyo neden? Eşin demek istemiyorum o pis adam kızmasin diye vermemissin. Seni çok merak ettik numaran yoktu arayamadik mesela

Allahta senden razı olsun canım benim. Biz birbirimizi hiç goremesekte,tanimasakta yüreklerimiz bir arada. Dualarda buluşuyoruz

Nereyemelekımm m konuya hakîm degılsın sıkıldın sanırım

Harbıım üzülün diye anlatmadım ben canım sadece paylaşıp içimi az da olsa soğutmak için paylaştım bunları

Melekim benı bırakıp gidiyor musun yaaaaa neyse gel hemen ama

Yemekle namaz kilacaktr cnm . Sikilnir mi hic

Namaza gitti sanirim melekim gelir biazdan.

Kuzum anlaticaksin tabii hep birbirimize destek olmadik mi her konuda? Anlat ki az da olsa hafifle

Melekçim NAMAZI I kıl gelAllah kabul etsın şimdiden
Tüsagolun kızlar ıyı mı varsınız
rosem sıkılırmıyım hiç ya
kızların dediği gibi namaz kıldım Allah kabul etsineşimde geldi yazamam fazla

Bilmiyorum harbî kışçem bilmiyorum kFam çok Karışık parçaları birleştir birleştir hep o çıkıyor karşıma o yüzden dedim ya sakladığı birşey varsa ortaya çıkacak elbet bir ay evvel o..,U kız gene aramadaşlık isteği yollamış ben ozaman okudum bunları yoksa yine kapanacaktı Öylece işte herşey önüme çıkartıyor rabbım gizli kalmıyor hiç birşey hayatta bu da kalmayacak onun için rahatım biraz bu yonden mLesef evet bu yüzden kızlar

Allah sana yardım etsin tatlim... senin yerine koyuyorum kendimi ne yapardim hiç bilmiyorum ya.. karşına çıkmış zaten olan biten. Neden evi terk etmiyosun bırakmiyo mu

Ya böyle kızları alıp vaya öldüresiye dövcen adi pislikler erkek mi yok be evli barklı adamlara dadanıyolar Allah ıslat etsin yazık günah ya gurursuz haysiyetsizler. sinir oldum ya ne biçim kadınlar var kendilerine 2. kadın olmayı yakıştırıyolar

Allah sana yardım etsin tatlim... senin yerine koyuyorum kendimi ne yapardim hiç bilmiyorum ya.. karşına çıkmış zaten olan biten. Neden evi terk etmiyosun bırakmiyo mu

Sağol AMIN kızlar sabır sadece sabır dılıyorum Allah tan bırakmamak bır kenara istesem gıderdım bız beraber çok kötü Zaman'ları beraber astık şimdilik ben köşeme çekildim beklendiğim Şeyler var onlar elbet çıkacak ortaya ben ozaman yapacagım hamlemı

Sen dogrusunu daha iyi bilirsin tabi canim Allahim sabir versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…