- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.681
Canim.benimm.yaaaa allah belasini versin boyle kadinlarin..evli erkeklerle isi neee okuz herifinde sadik olmayi bilsin..ayyy dellendim simdi...allahindan bulsunlae elbet bulacaktirlar..uzme tatli canini..ailenin yanina gidemiyormusun
En ıyısını yapmışsın canım !! Temizlemek bize Düşüyor zatenCok kiz temizledim.hayatindan ne bu yaaa pisliklerini temizlemeden gelmiss yanimaaa hepsini kokten temizledim
Tipini görseniz dersınız miğde bulandırıcı o kadar kötü kendımı Mert etmeye sevmem ama benım tırnağım olamaz o ama altı aydır dıkızlemıyor evımı allahnasıp ederse eğer işi olursa Alanya'ya taşınacağız olsun diye dua edıyorum inanın burada yasamak böyle durumda olmak o kadar zor ki anlatamam size yaşamayan bılrmex
ben tavıklardanUyku saatimiiii tavuklar uyumadi dahaa
Rosem ailen yoksa arkanda kendini mecbur hissetme sakin
Tipini görseniz dersınız miğde bulandırıcı o kadar kötü kendımı Mert etmeye sevmem ama benım tırnağım olamaz o ama altı aydır dıkızlemıyor evımı allahnasıp ederse eğer işi olursa Alanya'ya taşınacağız olsun diye dua edıyorum inanın burada yasamak böyle durumda olmak o kadar zor ki anlatamam size yaşamayan bılrmex
Benı saf zannediyordu eşim ta ki bu durumlar olana kadar face sifresını kırdım okudum yazıları hep
üzülme rosem
Kendini ezdirme ne olursa olsun ...
Bana esim dedi ki ! Bana muhtaçsınız dedi bende sana Muhtaç Değilim ben ama ben sana muhtacım derdi ben degılım dedim şugın istesem bu kapıda. Çıkar gıderım arkama bile bakmam ben sana ne maddı nede manevi mecbur degılımde Muhtaç degılımde dedydım yüz vermedım yanı
Buko
Bu konuda asla tavız vermem cımcımecım ! Ben şugın gitsem ayaklarımın üstünde dururum namusumla Allah'a şükür
Bu sorunu hatirliyorum rosem . Yemin edince sen inanmistin .s duzelmisti araniz gene bisiler olmis
allahimmm akil fikir vere boyle avratlara
En iyisini yapmışsın . Kesinlikle her zaman dik dur m ben senin yerinde olsam cocuk mocuk yapmszdim
amam canım bekliyorumRosem telimi sarja takip hemen geliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?