Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok canim aksine iyi yapmissin allah hepimizin gonlune gore versin insaalah

Meraktan olduk biliyon mu hic birimizdede senin cep numuram yok. Vala aklıma sey bilenem geldi hancekim antalyada ya sendr dukkan actim demistim ondan rica edip tum hediyekik esya dukkanlarini gezip deni bulmasini istycekdim

Ayyy kıyamam sen sanayaaa bu kadar sevildiğimi bilmiyordum gerçekten Dükkan da yalan oldu canlar hasta olunca evdeyım artık

Gostere gosterengitmiycen ama kacmiycands yikilmadininayakta oldunu halen gorcek
Oda doğru öyle yapıcam ne kaçıcam ne de kendimi göstericem illa bir gün karşılaşıcaz hemen arka sokağımda oturuyo. onun hayatı mükemmel gitmez ya elbet özlicek elbet pişmanlığımı yaşicak

Kesinlikle sana yaotgi bu s.. bedelini elbet oduycek . Ya evlencenkisife yada evlatlarindan cikcak

Tbki ya m allah var harbiyle falan cok cinlattij kulaklarını

Ayyyyy çok duygulandım ya Sağolun kızlar

ben heyecan yaptım seni görünce tekrar yaz okumadım

Canım depresyon teşhisi kondu anksiyete bozukluğu tıp dilinde kalp ritim bozukluğu çıktı düşük ta sıyon çıktı çarpıntım oluyordu 180 190 atıyordu kalbim hastanede yattım bir kaç gün eşimle de aramız bir aydır limonıydı herşey bitiyordu ayrılıyorduk herşey birbirine girdi iki aydır alt üst oldum Ölümden döndüm gerçek anlamda diyebilirim kızlar

Geçmiş olsun kizcem . Esinle.ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…