- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.309
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.641
eferin tükür öyleonun sınırlarına tükürim onun sınırlarıyla işim yok benim gebersin pislik
nazar değdi tabi abacura
kız abacuru bize öğrettingittin kulakların çınlamıştır eyi
eyiyim rosemsende iyimisin
Cımcımecım Neden tatlım ????
evet bizdikVallahi çınladı canım sizmiydiniz çınlatan :) evetnaAr degdi canım
Aslimdaonun sınırlarına tükürim onun sınırlarıyla işim yok benim gebersin pislik
yok canim aksine iyi yapmissin allah hepimizin gonlune gore versin insaalahCanım sorunun yoksa yapacağın tek şey dua edip Allahtan beklemek inşallah rabbım bekletmez 8 yıl oldu artık bebegım olursa kurban kesicem dedim rabbıme namazımda dayanamadım artık adak adadım inşallah kötü birşey yapmamışımdır
Beni unutamamış kendini göstermeye çalışıyo falan der önemsemesin kendiniAslında onun sınirlarinda gezcen . ;-)
Aslimda
Meraktan olduk biliyon muhic birimizdede senin cep numuram yok. Vala aklıma sey bilenem geldi hancekim antalyada ya sendr dukkan actim demistim ondan rica edip tum hediyekik esya dukkanlarini gezip deni bulmasini istycekdim
yapar cimcimemMeraktan olduk biliyon muhic birimizdede senin cep numuram yok. Vala aklıma sey bilenem geldi hancekim antalyada ya sendr dukkan actim demistim ondan rica edip tum hediyekik esya dukkanlarini gezip deni bulmasini istycekdim
ne oldu rosemAyyy kıyamam sen sanayaaa bu kadar sevildiğimi bilmiyordum gerçekten Dükkan da yalan oldu canlar hasta olunca evdeyım artık
Beni unutamamış kendini göstermeye çalışıyo falan der önemsemesin kendini
Ayyy kıyamam sen sanayaaa bu kadar sevildiğimi bilmiyordum gerçekten Dükkan da yalan oldu canlar hasta olunca evdeyım artık
ben heyecan yaptım seni görünceYazdım canım yukarıda görmedin mi ? Görünmüyorsa tekrar yazayım ????
Oda doğru öyle yapıcam ne kaçıcam ne de kendimi göstericem illa bir gün karşılaşıcaz hemen arka sokağımda oturuyo. onun hayatı mükemmel gitmez ya elbet özlicek elbet pişmanlığımı yaşicakGostere gosterengitmiycen ama kacmiycands yikilmadininayakta oldunu halen gorcek
Kbr kiscenyok canim aksine iyi yapmissin allah hepimizin gonlune gore versin insaalah
Oda doğru öyle yapıcam ne kaçıcam ne de kendimi göstericem illa bir gün karşılaşıcaz hemen arka sokağımda oturuyo. onun hayatı mükemmel gitmez ya elbet özlicek elbet pişmanlığımı yaşicak
Tbki ya m allah var harbiyle falan cok cinlattij kulaklarını
ben heyecan yaptım seni görüncetekrar yaz okumadım
İnşallah diyorum cimcimem evladından çıkmasın bizzat kendisinden çıkar inşallah Allah büyükKesinlikle sana yaotgi bu s.. bedelini elbet oduycek . Ya evlencenkisife yada evlatlarindan cikcak
Ayyyyy çok duygulandım ya Sağolun kızlar
Canım depresyon teşhisi kondu anksiyete bozukluğu tıp dilinde kalp ritim bozukluğu çıktı düşük ta sıyon çıktı çarpıntım oluyordu 180 190 atıyordu kalbim hastanede yattım bir kaç gün eşimle de aramız bir aydır limonıydı herşey bitiyordu ayrılıyorduk herşey birbirine girdi iki aydır alt üst oldum Ölümden döndüm gerçek anlamda diyebilirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?