- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.661
Ehlen ve sehlen melekimmmm
diger habibtelerimmmm

diger habibtelerimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun rosemAyyyyy çok duygulandım ya Sağolun kızlar
Canım depresyon teşhisi kondu anksiyete bozukluğu tıp dilinde kalp ritim bozukluğu çıktı düşük ta sıyon çıktı çarpıntım oluyordu 180 190 atıyordu kalbim hastanede yattım bir kaç gün eşimle de aramız bir aydır limonıydı herşey bitiyordu ayrılıyorduk herşey birbirine girdi iki aydır alt üst oldum Ölümden döndüm gerçek anlamda diyebilirim kızlar![]()
İnşallah diyorum cimcimem evladından çıkmasın bizzat kendisinden çıkar inşallah Allah büyük
ehlen ve sehlenEhlen ve sehlen melekimmmm
diger habibtelerimmmm![]()
valla uyku saatimOoo melek anim.aniden gitmiycekain.dimisimdu gidiyorum.dersin.
![]()
şekerini yisinlerRose91 sekerim.gecmis olsun insallah bi daha tekrarlamaz![]()
Uyku saatimiiii tavuklar uyumadi dahaavalla uyku saatimyaklaşiy
habibtem belli olmaz bana
![]()
Canim.benimm.yaaaa allah belasini versin boyle kadinlarin..evli erkeklerle isi neee okuz herifinde sadik olmayi bilsin..ayyy dellendim simdi..Karşımda oturan bekar bır kız varkomşunun kızı deli derdim aldırmazdım bizim evi gözetlerdi balkondan hep neyse iki ay evvel eşimle onunyazışmalarını yakaladım Başlarda yazdı arkDaşım illeti ben birşey yazmadım dedi evladının üstüne yemin etti eşim olmadığını anlayınca da yazmayı bırakmış kız benım adım bile geçiyordu ama o yarışların hepsinin eşime ait olduğuna inanıyorum yanı öyle gözüküyor ama bana ait değil diyor biliyorum hala kafam Karışık kızlar aramız hala soğuk hala bu evde oturuyorum oturmak zorunda Olduğum için gördük,e saçını başını yollasım geliyor dur diyorum onun seviyesine düşme diyorum kendime o yüzden hasta oldum yanı sinir krizi geçirdim mahf oldum resmen
Ooo melek anim.aniden gitmiycekain.dimisimdu gidiyorum.dersin.
![]()
çok geçmiş olsun rosem
inş geçer gider
eşinlede aran düzelir
![]()
Cosmus burasi karnicigim agiriyor adet olacan sanirsam![]()
Karşımda oturan bekar bır kız varkomşunun kızı deli derdim aldırmazdım bizim evi gözetlerdi balkondan hep neyse iki ay evvel eşimle onunyazışmalarını yakaladım Başlarda yazdı arkDaşım illeti ben birşey yazmadım dedi evladının üstüne yemin etti eşim olmadığını anlayınca da yazmayı bırakmış kız benım adım bile geçiyordu ama o yarışların hepsinin eşime ait olduğuna inanıyorum yanı öyle gözüküyor ama bana ait değil diyor biliyorum hala kafam Karışık kızlar aramız hala soğuk hala bu evde oturuyorum oturmak zorunda Olduğum için gördük,e saçını başını yollasım geliyor dur diyorum onun seviyesine düşme diyorum kendime o yüzden hasta oldum yanı sinir krizi geçirdim mahf oldum resmen
Ben geldim gitmez daha canım.....
Sağol tatlım ya inşallahh bu Dünya'da gerçekleri görememesem de öbür Dünya'da rabbım çıkarır önüme inşallalh
Bende bugun oldum canımhayırlısı canım