- 14 Ocak 2015
- 205
- 174
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.621
evet canm folik asit doktur bana senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde gebe kaliyo dedi acaba aranizda kullanp gebe kalan var miFolık asıd ilacı degıl mı bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canm folik asit doktur bana senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde gebe kaliyo dedi acaba aranizda kullanp gebe kalan var miFolık asıd ilacı degıl mı bu ?
evet canm folik asit doktur bana senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde gebe kaliyo dedi acaba aranizda kullanp gebe kalan var mi
evet canm folik asit doktur bana senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde gebe kaliyo dedi acaba aranizda kullanp gebe kalan var mi
rosem osgeldinSelam kızlar uzun sure sonra yıne buradayım saglık sorunum dışında hersey yolunda ve aynı bıldıgınız gıbı hersey sizlerde bır degısıklık var mı ?
pisim hiç işin yokmu seninKardeşimi camdan baktırıyodum oda yeğeniyle bizim burdan geçiyodu hemen içeri girdim adi pislik![]()
rosem olacak allahın izniyleCanım sorunun yoksa yapacağın tek şey dua edip Allahtan beklemek inşallah rabbım bekletmez 8 yıl oldu artık bebegım olursa kurban kesicem dedim rabbıme namazımda dayanamadım artık adak adadım inşallah kötü birşey yapmamışımdır
Melekim napim camdanda mı bakmayayım kafamı cama bi koydum baktım ordan geçiyor denk geldi evimiz biraz yüksek oda uzaktaydı gördümü bilmiyorum ama yolu yarılayana kadar bekledim beni gördü hemen içeri girdi demesin diye yarıya kadar geldi hemen içeri girdimpisim hiç işin yokmu seninbakma camdan
![]()
bakmaMelekim napim camdanda mı bakmayayım kafamı cama bi koydum baktım ordan geçiyor denk geldi evimiz biraz yüksek oda uzaktaydı gördümü bilmiyorum ama yolu yarılayana kadar bekledim beni gördü hemen içeri girdi demesin diye yarıya kadar geldi hemen içeri girdim![]()
Selam kızlar uzun sure sonra yıne buradayım saglık sorunum dışında hersey yolunda ve aynı bıldıgınız gıbı hersey sizlerde bır degısıklık var mı ?
rosem osgeldinnerdesin beaa
![]()
rosem olacak allahın izniylebizimde olacak
anlatsana nerdeydinnasılsın
abacur yaniymi![]()
Aaaa ama olur mu sonra arkamdan bak çocuk nişanlandı hayatını yaşıyor kız ot gibi evde tv izliyo radyo dinliyo derler bir kaç hafta sonra evde de durmicam artık gezcem tozcambakmayasak sana
cam kapı
git tv bak radyo dinle
cimcime anımSenin kafani uucurcam![]()
he gez toz ama onun sınırları dışındaAaaa ama olur mu sonra arkamdan bak çocuk nişanlandı hayatını yaşıyor kız ot gibi evde tv izliyo radyo dinliyo derler bir kaç hafta sonra evde de durmicam artık gezcem tozcam![]()
onun sınırlarına tükürim onun sınırlarıyla işim yok benim gebersin pislikhe gez toz ama onun sınırları dışında![]()
nazar değdi tabi abacuraAbajur eskisi gibi yanmıyor melekim !!!
eyiyim rosemSen nasılsın. Iyi misin melekçim ???