Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet canm folik asit doktur bana senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde gebe kaliyo dedi acaba aranizda kullanp gebe kalan var mi

Dört yıl önce ben bebek için tedavıye başlamam sırasında verdı ama klomen filan derken tedavıye Yanıt alamadık sonra bırakmıştım folik asidi ama benım bıldıgım gebelik öncesı bebegım tutunmasına yardımcı oluyor gelişmesine yardımcı oluyor dıye bılıyorum ben. Gebe kalındığını ilk defa senden duyuyorum ben canım

evet canm folik asit doktur bana senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde gebe kaliyo dedi acaba aranizda kullanp gebe kalan var mi

Canım sorunun yoksa yapacağın tek şey dua edip Allahtan beklemek inşallah rabbım bekletmez 8 yıl oldu artık bebegım olursa kurban kesicem dedim rabbıme namazımda dayanamadım artık adak adadım inşallah kötü birşey yapmamışımdır

rosem olacak allahın izniyle bizimde olacak
anlatsana nerdeydin nasılsın
abacur yaniymi

pisim hiç işin yokmu senin bakma camdan
Melekim napim camdanda mı bakmayayım kafamı cama bi koydum baktım ordan geçiyor denk geldi evimiz biraz yüksek oda uzaktaydı gördümü bilmiyorum ama yolu yarılayana kadar bekledim beni gördü hemen içeri girdi demesin diye yarıya kadar geldi hemen içeri girdim

bakma yasak sana cam kapıgit tv bak radyo dinle iğne oyası yap

rosem osgeldin nerdesin beaa

Hoşbulduk melekim sen nasılsın iyi misin canım ?
Sağlık sorunum vardı canım suan ıyıyım şükür depresyon teşhisi kondu kalp rıtım bozukluğu çıktı bırde düşük tansıyon sağ olsun birazda esim yıprandım baya bır Ölümden döndüm dıyebilirim canım

rosem olacak allahın izniyle bizimde olacak
anlatsana nerdeydin nasılsın
abacur yaniymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…