- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.341
burada gazozları ancak ben içiririmeyiyim yamıkımbende de hep aynı
gazoz içirmiceksen öpebilirsin
Sukur cvp verdin gizliden izlemekte ne oyle
burada gazozları ancak ben içiririmama bu sıra hastayım o ayrı,kondüsyondan düştüm iyice,adreyimi kıstırsam,açığı kapamam lazım
kızzz pusuda yatıp açık vermemi mi bekliyordun,hain,tühh ya ele verdim kendimi
kızzz çok ağladın ya alalım valla,ne kadar ki bir tablet merak ettimSizoom teller gbim kaliteli degil benimtelim kasioayrica tabletim de yok habibtem 15 haziran dogum gunum : kixlar toplasip vana tablet gonderin
kızzz çok ağladın ya alalım valla,ne kadar ki bir tablet merak ettim
eee şimdi seni kıstırsam desem sende tipsizsin kimi kıstırsam ki,aha azerin yeni onu kıstırayımCok tipsiz ama oC
eee şimdi seni kıstırsam desem sende tipsizsin kimi kıstırsam ki,aha azerin yeni onu kıstırayımmart ayında darda kalan kedi gibiyim,nefes alsın yeter
ayyy öyle deyince aklıma eşimin lafı geldi,koşarken belli olmaz der hepGece gistir cirkinae bile gece gorunmezzz
bu gözel atundaselammm ben de geldım başlık hosuma gıttı
heee unutmuşum cimcime,bizim rajonda erkek adama yan gözle bakma yoktur,pardon yanlış alarmBen Coşkun
Saklıyom valla gayette kütür kütür maşallahyapar valla ben şahidim,benim çağlaları hala dolapta saklıyor mesela
Astım geldim hatta yenilerini bilem attım makinayane zaman diyeceksin diye bekliyordum caffein inan bana
Yollarım vallahi sen yeterki istiyom deCaffeinimm.habibtemm bilirim.yollarim iyi kalpli yardimsever habibtem.benimmm
Yoook ne gazozu o işe bizde yamuk hnm bakıyoeyiyim yamıkımbende de hep aynı
gazoz içirmiceksen öpebilirsin
Ben çekiliiim kenaraburada gazozları ancak ben içiririmama bu sıra hastayım o ayrı,kondüsyondan düştüm iyice,adreyimi kıstırsam,açığı kapamam lazım
Benim oğlan kadar olmuşsun yamukummmeee şimdi seni kıstırsam desem sende tipsizsin kimi kıstırsam ki,aha azerin yeni onu kıstırayımmart ayında darda kalan kedi gibiyim,nefes alsın yeter
buyrun benimm adreee amaa benim sahıbım var harbının manıtasıyım benbu gözel atundakimmiş ilk görüşte çarpıldum
buyrun benimm adreee amaa benim sahıbım var harbının manıtasıyım ben
anne olma hayalını ılk kurdugum zamanlarda boyle masumdum zaman gectı manyak oldumBenim profil cok masumca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?