- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.361
sen harbiye ne bakıyon seni kandırmış o,ona kalsa kk nın yarısı onun manitası yada kankasıbuyrun benimm adreee amaa benim sahıbım var harbının manıtasıyım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen harbiye ne bakıyon seni kandırmış o,ona kalsa kk nın yarısı onun manitası yada kankasıbuyrun benimm adreee amaa benim sahıbım var harbının manıtasıyım ben![]()
aaa su meshur honkar sensın demek gel bı satranç oynayalım şahım senleBen honkarim bilin mi ey gafil etekimi op![]()
hayır olamazzzzzzz benı kandırmıs mı yanı asla ınanmammmsen harbiye ne bakıyon seni kandırmış o,ona kalsa kk nın yarısı onun manitası yada kankasıgizliden gizliye devlet kuruyor o,kaleyi içten fethedecek
![]()
kızzz ye artık onları yada çöpe at,fosili çıktı artık onlarınSaklıyom valla gayette kütür kütür maşallah![]()
aaa su meshur honkar sensın demek gel bı satranç oynayalım şahım senle
hayır olamazzzzzzz benı kandırmıs mı yanı asla ınanmammm![]()
hayır olamazzzzzzz benı kandırmıs mı yanı asla ınanmammm![]()
kulakları çınlamadımı ki daha harbinin acepOoo sen taniman onu o ne gafil kiscedir![]()
kulakları çınlamadımı ki daha harbinin acep![]()
Hadi gelin bi kahve içelim
içmiş kadar oldum canım,harikasınHadi gelin bi kahve içelim
gafil değil ooo palmie kafam o benim inci dişlim o benımOoo sen taniman onu o ne gafil kiscedir![]()
püüü sen çok geç kalmışsın,saçlarını kestirip boyadı ogafil değil ooo palmie kafam o benim inci dişlim o benım![]()
Harikasin ya bende kalkip yapmayi planliodum vala
içmiş kadar oldum canım,harikasın![]()
gerçek hönkar etekimi öp demez ki amaTirbiyesiz didine bak op eTekimi once![]()
![]()
Cimcimem.senin vaktin yoktur simdu kim.buralari birakip.kahve yapacak![]()
bılıyorum boyadı hatta bana sordu ben ızın verdım oyle boyadı ama o benım gönlumun palmıe kafasıpüüü sen çok geç kalmışsın,saçlarını kestirip boyadı o![]()
ohhh ben şekersiz alıyım tatlımmmn
Hadi hadi toplaşıp gelin içelim sohbet muhabbet