- 30 Haziran 2013
- 21.960
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.074
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.321
cevap verdım kuzum sen ne zamandır ıstıyorsun bakımHosgeldin andree tanitirmisin keendini hos yamukum sormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap verdım kuzum sen ne zamandır ıstıyorsun bakımHosgeldin andree tanitirmisin keendini hos yamukum sormus
Canimain.20 mm guzel bir ymurta.insallah bu ay hamile.kalirsin...allah isteyen herkrse nasip.etsinyas 30 kemale ermeye az kaldı 4 yıldır evlıyım ıkı erken dogum ıkı dusuğum var bebek yapmaya ugrasıyorum yarısmaya tokat yöresinden katılmakta olup bugun ıtıbarıyle 20 mm yumurtası olan bir insan evladıyım... öyleee işte fen öğretmeniyim
Adre profilinden.belliii ne kdr manyakca.oldugun![]()
amınnn bu arada canlı bebegım yok kayıp hepsi ama ben bu sıkıntıları artık bertaraf edıp hayatın bır de guzel yanı oldugunu farkettımCanimain.20 mm guzel bir ymurta.insallah bu ay hamile.kalirsin...allah isteyen herkrse nasip.etsin![]()
Hayat ne olursa olsun.yasamaya deger diye dusunuyorum...allah baska.acilar.vermesin.doktora gittib mi sonra canim?amınnn bu arada canlı bebegım yok kayıp hepsi ama ben bu sıkıntıları artık bertaraf edıp hayatın bır de guzel yanı oldugunu farkettım
canım benim ya Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,inan bana burada çoğumuzun buna benzer hikayesi var,umudunu kaybetme.20 mm derken aşılamamı deniyorsunuz yoksa nedir?yas 30 kemale ermeye az kaldı 4 yıldır evlıyım ıkı erken dogum ıkı dusuğum var bebek yapmaya ugrasıyorum yarısmaya tokat yöresinden katılmakta olup bugun ıtıbarıyle 20 mm yumurtası olan bir insan evladıyım... öyleee işte fen öğretmeniyim
kız gitmezse gitmesin,abacur yakmak isteyen her an her yerde yakarahh ulannn ahhh ben gençkeeennn
![]()
kesinlikle
kesınlıkle profıl karakterlerımızı ele vverıyor
Sukur cvp verdin gizliden izlemekte ne oyle
Ahanda yasli oldunu kabul etti![]()
Benim profil cok masumca
kesınlıkle profıl karakterlerımızı ele vverıyor
kızzz pusuda yatıp açık vermemi mi bekliyordun,hain,tühh ya ele verdim kendimi
Ahanda yasli oldunu kabul etti![]()
anlatmıycam işte anlatmıycaaammm,benim gençliğim benim anım değil mi anlatmıyycaaammmhavada karada denizde öyle diyim yani,tavşanlar bir biz iki
![]()
eyiyim yamıkımnörüyim melekim hep aynı hep aynı bacım,sen nörüyon,nasıl gidiyor hayat![]()
gazoz içirmiceksen öpebilirsinEneeee neden kız ben gazoz falan vermiyom ama sadece masumane bi opücük
tamam habibtem,benim de yapmam lazım ama bir tarafım yemiyor yaKizi uyutup.bira spor yapacamm.kizlarr kilo.vermem.lazim![]()
Abacurculae belli oldu simdi gelmeye vakitleri.oldu masalllah![]()