• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yas 30 kemale ermeye az kaldı 4 yıldır evlıyım ıkı erken dogum ıkı dusuğum var bebek yapmaya ugrasıyorum yarısmaya tokat yöresinden katılmakta olup bugun ıtıbarıyle 20 mm yumurtası olan bir insan evladıyım... öyleee işte fen öğretmeniyim
Canimain.20 mm guzel bir ymurta.insallah bu ay hamile.kalirsin...allah isteyen herkrse nasip.etsin:KK68:

Canimain.20 mm guzel bir ymurta.insallah bu ay hamile.kalirsin...allah isteyen herkrse nasip.etsin:KK68:
amınnn bu arada canlı bebegım yok kayıp hepsi ama ben bu sıkıntıları artık bertaraf edıp hayatın bır de guzel yanı oldugunu farkettım

yas 30 kemale ermeye az kaldı 4 yıldır evlıyım ıkı erken dogum ıkı dusuğum var bebek yapmaya ugrasıyorum yarısmaya tokat yöresinden katılmakta olup bugun ıtıbarıyle 20 mm yumurtası olan bir insan evladıyım... öyleee işte fen öğretmeniyim
canım benim ya Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,inan bana burada çoğumuzun buna benzer hikayesi var,umudunu kaybetme.20 mm derken aşılamamı deniyorsunuz yoksa nedir?

Back
X