- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.361
sen harbiye ne bakıyon seni kandırmış o,ona kalsa kk nın yarısı onun manitası yada kankasıbuyrun benimm adreee amaa benim sahıbım var harbının manıtasıyım ben
aaa su meshur honkar sensın demek gel bı satranç oynayalım şahım senleBen honkarim bilin mi ey gafil etekimi op
hayır olamazzzzzzz benı kandırmıs mı yanı asla ınanmammmsen harbiye ne bakıyon seni kandırmış o,ona kalsa kk nın yarısı onun manitası yada kankasıgizliden gizliye devlet kuruyor o,kaleyi içten fethedecek
kızzz ye artık onları yada çöpe at,fosili çıktı artık onlarınSaklıyom valla gayette kütür kütür maşallah
aaa su meshur honkar sensın demek gel bı satranç oynayalım şahım senle
hayır olamazzzzzzz benı kandırmıs mı yanı asla ınanmammm
hayır olamazzzzzzz benı kandırmıs mı yanı asla ınanmammm
kulakları çınlamadımı ki daha harbinin acepOoo sen taniman onu o ne gafil kiscedir
kulakları çınlamadımı ki daha harbinin acep
Hadi gelin bi kahve içelim
içmiş kadar oldum canım,harikasınHadi gelin bi kahve içelim
gafil değil ooo palmie kafam o benim inci dişlim o benımOoo sen taniman onu o ne gafil kiscedir
püüü sen çok geç kalmışsın,saçlarını kestirip boyadı ogafil değil ooo palmie kafam o benim inci dişlim o benım
Harikasin ya bende kalkip yapmayi planliodum vala
içmiş kadar oldum canım,harikasın
gerçek hönkar etekimi öp demez ki amaTirbiyesiz didine bak op eTekimi once
Cimcimem.senin vaktin yoktur simdu kim.buralari birakip.kahve yapacak
bılıyorum boyadı hatta bana sordu ben ızın verdım oyle boyadı ama o benım gönlumun palmıe kafasıpüüü sen çok geç kalmışsın,saçlarını kestirip boyadı o
ohhh ben şekersiz alıyım tatlımmmn
Hadi hadi toplaşıp gelin içelim sohbet muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?