- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.301
Ooooy unuttumya beeen dogru soylemistin iciyom valla suan bol kopukluCaffein8mmm iciyormusun habibtemmmmm 3.hafta olacak.burdaymm
Cok yaniyodu bozdum patlattim bende yiter didimYaaa gidinnn kime drsek abacuru ya yanmuss ya patlatmisss hee bi ben yapiyorum.dimi
oşgeldin adreselammm ben de geldım başlık hosuma gıttı
ben hasta ve yaşlı bir kadınım,pazar günü getirirmisinCorba yaptiydim getiriimmi gelirmisin
Iyiyimmm.tatlimmm sennn nasilsinnn..hoşbuldummmm nasılsınnnn
Hosgeldin andree tanitirmisin keendini hos yamukum sormushoşbuldummmm nasılsınnnn
Hadi anlat anlatttkız gitmezse gitmesin,abacur yakmak isteyen her an her yerde yakarahh ulannn ahhh ben gençkeeennn
Allaha bin şükür iyiyimmm yaa nolsun gıdıp gelıyoruzIyiyimmm.tatlimmm sennn nasilsinnn..
anlatmıycam işte anlatmıycaaammm,benim gençliğim benim anım değil mi anlatmıyycaaammmHadi anlat anlattt
ben de manyak lazım dıye duydum zati ondam geldimdiAdreeee aramiza hosgeldinn burasi psikolatca manyakca.bir yer normal insan. Yok.hepimiz fittirik olmusuz
Sen cok uzaksin be habibtemm yamukum cok yakin banaa,ama kargo yaparim o ayri konuCaffeinim.benimde pazartesi olsun
yas 30 kemale ermeye az kaldı 4 yıldır evlıyım ıkı erken dogum ıkı dusuğum var bebek yapmaya ugrasıyorum yarısmaya tokat yöresinden katılmakta olup bugun ıtıbarıyle 20 mm yumurtası olan bir insan evladıyım... öyleee işte fen öğretmeniyimoşgeldin adredur önce bir soruşturma yapalım,kimsin kimlerdensin,yaş kaç,kaç yıllık evlisin de bakiyim
yapar valla ben şahidim,benim çağlaları hala dolapta saklıyor meselaSen cok uzaksin be habibtemm yamukum cok yakin banaa,ama kargo yaparim o ayri konu
ne zaman diyeceksin diye bekliyordum caffein inan banaBen bi camasir asiiim geliiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?