- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.421
sağlığınız için aluminyum folyoyu yiyecek pişirirken kullanmayan bu tip şeyler içindeki organik katkılar yanar ve yiyeceğinize geçer ve yediğinizde vücudunuza girer haliliyle sağlık açısından bir tehlikelidir dikkat edin yani kuzucuklar aman
hancek habbitemmm sen yaz denedigin tarifleriiii firsat buldukca denerimm.not ederim defterimeee
Evet hayatım haklısın ama başka türlü nasıl pişirilebilir???Aslında yağlı kağıtla denemek lazım bide,Erkan topuz söylemişti kullanmayın diye zararlarınıda yazmıştı hatırlamıyorum şimdi
nartanesimmmm benim yok kuzum bebegim.bes hamileligim oldu 6 bebek kaybim varrarastirmalarda kan pihtilasmasi cikti sadece ..onla mücadele ediyorumm.ignesini hapini kulaniyorumm yine kaybediyorumm.daha 5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm
çilekli kurabiye
100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket çilekli puding
aldığı kadar un
tüm malzemeyi karıştır,ele yapışmayan bir kıvam elde edene kadar unu ekle zaten hamur sana dur diyor:)))cevşz büyüklüğünde parcalar kopar beze yap fırın tepsisine diz 180 derecede üzerleri çatlayana kadar pişir.daha fazla tutma o zaman büsküvi gibi oluyo.
Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele harika bir lezzet,çilek sevmeyenler herhangi pudingle deneyebilir...afiyet bal şeker olsuunnn
Allah Allah üzüldüm canim igneyi kullandigin halde kaybediyorsun demek peki doktorun ne diyor bu duruma? bundan sonra ne yapacakmis baska tedavi sekli varmiymis?
Allahim acil sifalar versin Insaallah Rabbim en yakin zamanda saglikli bi hamilelik gecirir kucagina alirsin
korunma süreci vermismiydi doktorun kaybindan sonra?
topokte bi arkadasind a5kaybi oldu sonra cok sükür kavustu bebegine
yanlis hatirlamiyorsam hamilelik öncesi bebe aspirin kullaniliyor bi zaman o ara korunuyor sonra hamileliktede devam ediyor hap igne bebeaspirin vs
yüce mevlam en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah..... Ama güçlü birisin sen, şuna emin ol ki tecrübelerimle söylüyorum, Allah'ın verdiği herşeyin mutlaka bir nedeni vardır. Allah yardımcın olsun...dualarımda olacaksın inannartanesimmmm benim yok kuzum bebegim.bes hamileligim oldu 6 bebek kaybim varrarastirmalarda kan pihtilasmasi cikti sadece ..onla mücadele ediyorumm.ignesini hapini kulaniyorumm yine kaybediyorumm.daha 5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm
çilekli kurabiye
100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket çilekli puding
aldığı kadar un
tüm malzemeyi karıştır,ele yapışmayan bir kıvam elde edene kadar unu ekle zaten hamur sana dur diyor:)))cevşz büyüklüğünde parcalar kopar beze yap fırın tepsisine diz 180 derecede üzerleri çatlayana kadar pişir.daha fazla tutma o zaman büsküvi gibi oluyo.
Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele harika bir lezzet,çilek sevmeyenler herhangi pudingle deneyebilir...afiyet bal şeker olsuunnn
yüce mevlam en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah..... Ama güçlü birisin sen, şuna emin ol ki tecrübelerimle söylüyorum, Allah'ın verdiği herşeyin mutlaka bir nedeni vardır. Allah yardımcın olsun...dualarımda olacaksın inan
süper bi tarife benziyor deneyecem bende ya genelde kurabiyeye pudra şekeri konuyor içine bunda yokmuş deneyelim bi
saol nartanesimmmkuzum benim hersey yapiliyo olmuyo..aspirini iki yildir kulaniyomm..igne degisikligi yapiyolar olmuyo..simdi marttaa romatizmaya ne baktiracam bagisikliga tekrar baktiracamm onlarda düsüge neden oluyomuss.doktorlar deniycen diyo..igne dozunu ne degistirriz diyolar ama benimde ömrümden ömür gidiyo.bide bunlari son 3 yil icinde yasadimmm
allah razi olsun nuarinimm
acaba tatlandirmasi icin icine azcik koysak
masallah hancekimeeee yapacamm bunuuusimdi bilgisayarima kopyaladimmm
loorim görmesinn yarin görürse cani ister cünküüüü
işin aslı koymak daha iyi gibi geldi denemk gerek, yada bol bol pudra şekeri dökülecek
canlarim bana müsadeinsallah yarin görüsürüzz.hepinze iyi geceler tatli rüyalarrrr
allaha emanettt olunnn
hancekimm nuarinimmmm
nartanesimmmm kuzum benim tanistigimiza cok memnun oldumminslaah buraya gelirsin burda konusuruz hep beraberrrr
yüce mevlam en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah..... Ama güçlü birisin sen, şuna emin ol ki tecrübelerimle söylüyorum, Allah'ın verdiği herşeyin mutlaka bir nedeni vardır. Allah yardımcın olsun...dualarımda olacaksın inan
süper bi tarife benziyor deneyecem bende ya genelde kurabiyeye pudra şekeri konuyor içine bunda yokmuş deneyelim bi
slm bayanlarrrrr nasılsınz bakalımm
oh ohh herkez burdaabi ben ekikmişim hhaahaha
canlarim bana müsadeinsallah yarin görüsürüzz.hepinze iyi geceler tatli rüyalarrrr
allaha emanettt olunnn
hancekimm nuarinimmmm
nartanesimmmm kuzum benim tanistigimiza cok memnun oldumminslaah buraya gelirsin burda konusuruz hep beraberrrr
Hoşgeldin bitanemmm nasılsınn???