Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hancek habbitemmm sen yaz denedigin tarifleriiii firsat buldukca denerimm.not ederim defterimeee

çilekli kurabiye

100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket çilekli puding
aldığı kadar un

tüm malzemeyi karıştır,ele yapışmayan bir kıvam elde edene kadar unu ekle zaten hamur sana dur diyor:)))cevşz büyüklüğünde parcalar kopar beze yap fırın tepsisine diz 180 derecede üzerleri çatlayana kadar pişir.daha fazla tutma o zaman büsküvi gibi oluyo.
Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele harika bir lezzet,çilek sevmeyenler herhangi pudingle deneyebilir...afiyet bal şeker olsuunnn

nartanesimmmm benim yok kuzum bebegim.bes hamileligim oldu 6 bebek kaybim varrarastirmalarda kan pihtilasmasi cikti sadece ..onla mücadele ediyorumm.ignesini hapini kulaniyorumm yine kaybediyorumm.daha 5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm

Allah Allah üzüldüm canim igneyi kullandigin halde kaybediyorsun demek peki doktorun ne diyor bu duruma? bundan sonra ne yapacakmis baska tedavi sekli varmiymis?
Allahim acil sifalar versin Insaallah Rabbim en yakin zamanda saglikli bi hamilelik gecirir kucagina alirsin

korunma süreci vermismiydi doktorun kaybindan sonra?
topokte bi arkadasind a5kaybi oldu sonra cok sükür kavustu bebegine
yanlis hatirlamiyorsam hamilelik öncesi bebe aspirin kullaniliyor bi zaman o ara korunuyor sonra hamileliktede devam ediyor hap igne bebeaspirin vs

masallah hancekimeeee yapacamm bunuuusimdi bilgisayarima kopyaladimmm

loorim görmesinn yarin görürse cani ister cünküüüü

saol nartanesimmmkuzum benim hersey yapiliyo olmuyo..aspirini iki yildir kulaniyomm..igne degisikligi yapiyolar olmuyo..simdi marttaa romatizmaya ne baktiracam bagisikliga tekrar baktiracamm onlarda düsüge neden oluyomuss.doktorlar deniycen diyo..igne dozunu ne degistirriz diyolar ama benimde ömrümden ömür gidiyo.bide bunlari son 3 yil icinde yasadimmm

nartanesimmmm benim yok kuzum bebegim.bes hamileligim oldu 6 bebek kaybim varrarastirmalarda kan pihtilasmasi cikti sadece ..onla mücadele ediyorumm.ignesini hapini kulaniyorumm yine kaybediyorumm.daha 5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm
yüce mevlam en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah..... Ama güçlü birisin sen, şuna emin ol ki tecrübelerimle söylüyorum, Allah'ın verdiği herşeyin mutlaka bir nedeni vardır. Allah yardımcın olsun...dualarımda olacaksın inan

süper bi tarife benziyor deneyecem bende ya genelde kurabiyeye pudra şekeri konuyor içine bunda yokmuş deneyelim bi

allah razi olsun nuarinimm

acaba tatlandirmasi icin icine azcik koysak

anliyorum canim seni hemde cok iyi anliyorum
bu sürec insani cok yoruyor inan ben bekarken veya yeni evlendigimde hic kimseden hamile kalmanin veya cocuk sahibi olmanin bukadar zor oldugunu duymamistim
insan basina gelince anliyormus meger
sende romatizma belirtileri varmiki?
bende mesela adetim yaklasinca ayak bacak ve kol kemiklerim agirmaya sizlamaya hatta yanmaya baslar. herhalde adetle alakalidir sanirim.
artik herseyden süphelenir oldum kendi vücudumun doktoru oldum
hamilelik öncesi kan pihtilasmasi varmi diye baktirilabiliniyormu? ben cünkü düsügün sebebini bilmiyorum ve uzun zaman sonra hamile kalip tekrar kaybetmemek icin önlem almak istiyorum eger pihtilasma sorunu varsa bendede
senin Masaallah hamile kalabilmende sorun yok

canlarim bana müsade insallah yarin görüsürüzz.hepinze iyi geceler tatli rüyalarrrr

allaha emanettt olunnn

hancekimm nuarinimmmm

nartanesimmmm kuzum benim tanistigimiza cok memnun oldumm inslaah buraya gelirsin burda konusuruz hep beraberrrr

işin aslı koymak daha iyi gibi geldi denemk gerek, yada bol bol pudra şekeri dökülecek

Bu benim her zaman yaptığım bir tarif,zaten puding şekerli,pudra şekeri koyarata denedim ben o zaman biraz kıtır oluyor,ama üzerine koyunca o tatlılık veriyor.

Aaaaaa habibtemmm daha çok erken yaaaa,yarın pazar uyurdun bol bol:))

yasakhayal
evet Masaallah bu arkadasa katiliyorum cok metanetlisin Rabbim hep icine ferahlik versin tedavi sürecin güzel sonuclansin
Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermezmis.
Allah tüm islerinde yardimci olsun Insaalla

iyi geceler canımsın vekillerin en güzeline emanetsin imtihanın bu en zor anında sabır diliyorum Rabb'imden hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…