Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi geceler caney görüşürz yarın......

iyi gecelerrr yawrukusummmmmsende allaha emanett ol canim benimm

saolun canlarımmmm buarada samanyolunda ayna prog.mı varr güney korede balıkları anlatıolarrr anam adamlar resmen denizden babam çıksa die bir söz varya bunlar o yok onlar denizden babası değill sülalesi çıksa yicekkk herşeyi yiyorlarmışşşş yawww pesss
nese canlarrr öpüldünüzzz kocamannnnn

canim ben daha yeni bi doktor buldum ve anca iyi bi doktor bulabildim cogu benden rahim filmi istemedi öyle bi konu acilmadi bile cünkü bana sen 1kere hamile kaldin bidaha kalirsin denilmisti yani oyaladilar sagolsun
simdiki doktoruma anlattim rahim filmide cekeriz dedi bana adetimi bekliyorum cani martda takibe baslayacak sonra rahim filmi vs bakilacak Insaallah
emin olmak istedim hep aklimda vardi ama doktorlarin istememesi garip o yüzden üzerine gitmedim bu rahim filmi olayinin

kuzum benim tamam bi kere kolay kalmissin ama baya zaman olmus halen kalamamissinn.bi baktir en azindan icin rahat ederrr acabami diye kendine sormaktan kurtulursunnnyaptir bütün takiplerini esinede bi baktir spermine eger uzun zamandir baktirmadiysa

yaw onlar cinliler herseyi yiyo

Ne demek bitanemmm,afiyet bal şeker olsunnn,gebelikte ve öncesinde çok önemliymiş balık yemek

ama baligi degil borcamin üzerini folyayla kapatacakmissinn.hancekim sonra düzeltti

hancekimm habbitemmmm yaw ben dorumu anladim borcamin üzeri kapacak folyayla degilmi

yaw kusura bakmaa biz karistirdik ilhannazimla iyice

nuarinimmmm bize bi yardim etsen...

Insaallah canim baktiriyorum bundan sonra hemde israrla
esimde 2yil oldu baktirali sükür bisey cikmadi ama suanki doktorum yine bakmaliyiz dedi önceki doktorlarim bidaha bakmamiza gerek yok demisti
suan gercekten doktordan yana icim rahat cünkü bu zamana kadar hicbir doktor benden suanki doktorumun istedigi tahlillerden hicbiri istememisti
sinirlensemmi üzülsemmi bilemedim bunca zaman zaman kaybi gerci Rabbim büyüktür vardir bi bildigi ki simdi bana iyi bir doktor nasip etti
Allah yardimcimiz olsun Insaallah hepimiz hayirlisiyla saglikli evlatlarimiza kavusuruz

ama baligi degil borcamin üzerini folyayla kapatacakmissinn.hancekim sonra düzeltti

Evet ilhannazım borcamın üzerini folyoyla örteceksin sonra folyoyu çıkarıp üzeri kızarana kadar tutuyorsun fırında enfes bişey oluyo yumuşacık ve hafif kızartmadan bin kat daha sağlıklı hemide:)))Ayy yazamadım telefondan açtım laptobu:))

hancekimm habbitemmmm yaw ben dorumu anladim borcamin üzeri kapacak folyayla degilmi

yaw kusura bakmaa biz karistirdik ilhannazimla iyice

nuarinimmmm bize bi yardim etsen...

Evet evet habibtemm borcamın üzerini örtecek o kadar:)))

Habibtem sen benim pudingli kurabiyemi denedinmi??Dün dünürüme yaptım götürdüm bayıldı enfes bişey bu dedi bak onuda şiddetle tavsiye ediyorum:))

Bende tarif çooook istediğinizi yazarım siz isteyin yeterki

nartanesim canim simdiki doktorun belli cok iyi sen devam et bu doktorunla .insalalh yawrun seni daahda bekletmezzz

sinirlenme canim bosuna üzülme gecmise bakma simdi arastirmanizi yaptirinnn yawrunuza kavusmayi bekleyin inslaalhh

hancek habbitemmm sen yaz denedigin tarifleriiii firsat buldukca denerimm.not ederim defterimeee

nartanesim canim simdiki doktorun belli cok iyi sen devam et bu doktorunla .insalalh yawrun seni daahda bekletmezzz

sinirlenme canim bosuna üzülme gecmise bakma simdi arastirmanizi yaptirinnn yawrunuza kavusmayi bekleyin inslaalhh

Allah razi olsun canim destegin icin
senin cocugun varmi? sende durumlar nasil?

Alüminyum folyoyu mümkün olduğu kadar gıda maddelerinde kullanmayın,benden bir uyarı sadece

Evet hayatım haklısın ama başka türlü nasıl pişirilebilir???Aslında yağlı kağıtla denemek lazım bide,Erkan topuz söylemişti kullanmayın diye zararlarınıda yazmıştı hatırlamıyorum şimdi

Allah razi olsun canim destegin icin
senin cocugun varmi? sende durumlar nasil?

nartanesimmmm benim yok kuzum bebegim.bes hamileligim oldu 6 bebek kaybim varrarastirmalarda kan pihtilasmasi cikti sadece ..onla mücadele ediyorumm.ignesini hapini kulaniyorumm yine kaybediyorumm.daha 5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm

Son düzenleme:
doru sadece borcamin üstünü kapatalimm baliga temas etmesinn.hancekimde öyle demiss

sağlığınız için aluminyum folyoyu yiyecek pişirirken kullanmayan bu tip şeyler içindeki organik katkılar yanar ve yiyeceğinize geçer ve yediğinizde vücudunuza girer haliliyle sağlık açısından bir tehlikelidir dikkat edin yani kuzucuklar aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…