- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.441
anliyorum canim seni hemde cok iyi anliyorum
bu sürec insani cok yoruyor inan ben bekarken veya yeni evlendigimde hic kimseden hamile kalmanin veya cocuk sahibi olmanin bukadar zor oldugunu duymamistim
insan basina gelince anliyormus meger
sende romatizma belirtileri varmiki?
bende mesela adetim yaklasinca ayak bacak ve kol kemiklerim agirmaya sizlamaya hatta yanmaya baslar. herhalde adetle alakalidir sanirim.
artik herseyden süphelenir oldumkendi vücudumun doktoru oldum
hamilelik öncesi kan pihtilasmasi varmi diye baktirilabiliniyormu? ben cünkü düsügün sebebini bilmiyorum ve uzun zaman sonra hamile kalip tekrar kaybetmemek icin önlem almak istiyorum eger pihtilasma sorunu varsa bendede
senin Masaallah hamile kalabilmende sorun yok
canlarim bana müsadeinsallah yarin görüsürüzz.hepinze iyi geceler tatli rüyalarrrr
allaha emanettt olunnn
hancekimm nuarinimmmm
nartanesimmmm kuzum benim tanistigimiza cok memnun oldumminslaah buraya gelirsin burda konusuruz hep beraberrrr
aslında doğru canımcım ya pudingi unuttum birden ben pardon caneyyBu benim her zaman yaptığım bir tarif,zaten puding şekerli,pudra şekeri koyarata denedim ben o zaman biraz kıtır oluyor,ama üzerine koyunca o tatlılık veriyor.
slm bayanlarrrrr nasılsınz bakalımm
oh ohh herkez burdaabi ben ekikmişim hhaahaha
canim benimm aslinda hic bi yerim agrimiyo:44:...romatizma varmi bimiyorum bi baktiracam bakalimmm..pihtilasmaya aslinda baktirabilirsinn..ama 3 düsükten sonra yaptiriyo doktorlar.aam bazi kizlar arastirma yada üniv hastabesine gidip 3 kaybim var deyip baktirmislar.. kagitta istemiyorlarmis 3 bebek kaybi ispati icin.egerrr isterlerse ilk bebegin sonucu götürüsün ikiside evde düsük oldu dersinn.. napalim insanlari yalan söylemeye tesvik ediyolarr..yoksa üc kayibi olmayimi beklesin kizlar..özeldede pahaliymis arastirdigima göre..
aslında doğru canımcım ya pudingi unuttum birden ben pardon caneyy
edammm hoşgeldinn kuzucummm
iyiyimmm tatlımmmmm seni sormalı bıtanemmm
hosbuldummmmm canımmmmmmmmm nasılsnn tatlımmm
aslında doğru canımcım ya pudingi unuttum birden ben pardon caneyy
tamam canim sagol aklimda bulunsun
iyidir bitanem kaynatıyoruz öyle işte ne yapalım tarifler falan aldık hancek sağolsun
canım saçların nasıl bilmiyorum ama vigo daha hoş durmaz mı???İyiyim canım yarın kuzenin nişanı varda saçımı benmi yapsam ne yazpsam bi fikir verin,vigomu yapiiim yoksa presmi yapiim karar veremedim???
oh ohh ne güzelll ben bu aksamm haşhaşlı revani tatlısı yaptım buyrun gelinnnnnnnnn kızlarrr beraber yiyelimmm
hancekim bugün erken kalktim kuzucukkksaolsun üst komsu cocuklarini kivrandiriyoduu onlarin sesinden uyuyamadimmm uykum geldi simdiktee
edammmmm kiz bak ben cikiyomm yaw..yarin gelde yarin görüselimmm barii
sogana devam edecekmissin okudummminslalah basinda gecerrrr bana söyle hep merak ederim yosamm
hancekim bugün erken kalktim kuzucukkksaolsun üst komsu cocuklarini kivrandiriyoduu onlarin sesinden uyuyamadimmm uykum geldi simdiktee
edammmmm kiz bak ben cikiyomm yaw..yarin gelde yarin görüselimmm barii
sogana devam edecekmissin okudummminslalah basinda gecerrrr bana söyle hep merak ederim yosamm
kuzum bende yaptırdım bir düşüğüm var sonucuk daha çıkmadı ünv. hast., tanıdık birini devreye soktum yoksa yapmıyorlar gene dene şansını
canım saçların nasıl bilmiyorum ama vigo daha hoş durmaz mı???
ay süper olurduu canısı bak adete 3 gün var hormonlarda tavan yapıyor tatlı tatlııı
canım saçların nasıl bilmiyorum ama vigo daha hoş durmaz mı???
ay süper olurduu canısı bak adete 3 gün var hormonlarda tavan yapıyor tatlı tatlııı
Insaallah canim bakalim burda yani almanyada nasil bu islemler cünkü burdada 3düsükten sonra arastirma yapiyorlar burdakilerede ayni taktigi uygulayabilirmiyim:26::26:
olmazsa tr ye gittigimde ünv.hast. yaptiririm
sen nezaman düsük yasadin? hemenmi hamile kalmistin? ilk gebeliginmiydi?
amma cok sormusum
tanisma fasli burda böyle olur dimi??
ahh ahh elim yetişse hemn koşarımm sağolasın bitanecim genedeofff offf bılmemmmıı ınsanınnn canı ne kadanda tatlı seyler cekıyorrr bende esım ıstedıgı ıcın yaptımm parmaklarnı yalıyor ooo tatlı ıcın hhahhahagel tatlım sana da verırım ben
Saçlarım iri dalgalı salınca maşalı gibi duruyo,aslında birazda sıkılmışlık var düz istiyorum eşimde doğal kalsın işte napıcan düz diyo bilemedim yani :44::44:
hemen hamile kalmadım 9. ayımda hamile kaldım, ilk gebeliğimdi,kalbi durdu 8 haftalıkken, 2 adet gördüm işte kuzum bu ay çalışmalara başladım testin sonucuda bu hafta çıkacak hayırlısı ile, gerçi doktorum kromozom bozukluğu, döllenme hatası gibi şeyler söyledi ama genede bu testi yaptırdım....