- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.461
Hayirlisi olsun canim iyikide yaptirmisin en azindan kafan raht olur acaba su varmi bu varmidir diye düsünmezsin benim gibi. Cok sükür bende iyi bi doktora kavustum önce Allaha sonra ona güveniyorum. iste bidahaki batimi yani adetimin gelmesini bekliyorum. hic yumurtlama zamanimda bidahaki adetimi beklemezdim
adetimin 3.-5. günü tahliller yapilacak onun heyeani sevinci var suan.
bu ayki yumurtlama zamanimda hamile kalirsamda cokta sevinmem herhalde bidahaki aya hazirladigim icin kendimi
ahh ahh elim yetişse hemn koşarımm sağolasın bitanecim genede
krepeli saç modellerine bak birde kuzum oda ağır ve hoş durur
Dua okunacakmış sadece,öyle oynamalı falan yapmayacaklarmış.Yüzükler takıldıktan sonra eve geleceğiz yani salonda falan olsa hani yaptırırımda saçlarımı dua okunacağı için bide evde olacakmış sanırım o yüzden yaptırma gereği duymadım o yüzden ya düzleştireyim yada doğalmı kalsın bilemedim:44::44:
canlar bende kaçar yarın görüşmek temennisi ile dua ile Rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın
Dua okunacakmış sadece,öyle oynamalı falan yapmayacaklarmış.Yüzükler takıldıktan sonra eve geleceğiz yani salonda falan olsa hani yaptırırımda saçlarımı dua okunacağı için bide evde olacakmış sanırım o yüzden yaptırma gereği duymadım o yüzden ya düzleştireyim yada doğalmı kalsın bilemedim:44::44:
iyi geceler nuarinimmmm kendıne dıkkkat et yarın gorusmek üzere sağlıcakla kallllllllllll .... muahhh16:
Üüüfff temam o zaman( 35:
canlar bende kaçar yarın görüşmek temennisi ile dua ile Rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın
Aminn nuarinimm Allah razı olsun..Allah rahatlık versin tatlı rüyalarr
Balımmmmmmmmmmmmmmmmm sen bilin ozamannnnnn istersen sıkıldım dersen düzde yakısır sanaaa
Ooooo sorma hemde nasıl sıkıldım anşatamam senelerdir dalgalı çalışırken hergün fön cektirirdim.Ama artık eşim istemediği için doğallıktan yana olduğu için onunla tanıştığımızdan beri dalgalı((
ozman yaptırma canımcım en doğal halinle git saçlarını düz yaptırabilirsin de en azında daha düzgün durur, mevlütlü falansa yanına yemeni falan da al kuzum
Herşeyi hazırladım gülüm Allah razı olsun insanlık hali unutulabilir hatırlatman iyi oldu..Çok kararsızım düzleştirmek 1 saat vigo 10 dk bilemedimmm:44:
Kıızllaaaarr çok acil cvb lütfeeennn!!!
Adetime 8 gün var,dayanamadım kan testi yaptırdım beta hcg:6.23 yazıyo sizce gebelik var mııı??
Kıızllaaaarr çok acil cvb lütfeeennn!!!
Adetime 8 gün var,dayanamadım kan testi yaptırdım beta hcg:6.23 yazıyo sizce gebelik var mııı??
Referans aralığı yazar sayfanın en sağında,Burada 2 den küçükse negatif ama 2den büyükse sonuç pozitif.Buradaki testlere göre hamilesin ama sendeki değerler önemli hayatımm