Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nuarinim deneyip yaptiginiz tarifleri yazinda bizde yapalimmm.iyi olur paylasalimmm..hem bebek konusurz hem yemekkk

ayyy ne iyi dedin canım yaww banada ii olurr valla bişyler kaparım böle sizin denediğiniz yaptığınız yemekleri yaparken hiç olmassa istek duyarımm şöle yaptım böle yaptım derimm oldu olmdı dersniz yaa çokk iyi olurrr

inan arkadasim bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum bende senin gibi hamile kaldim normal bi sekilde ve cabuk kaldim kürtaj oldum aradan 3yil gecti bekliyorum benim tüplerimin kapalimi diye hic bakilmadi acikcasi

nartanesi kuzum yazdim ben görüsümü .kürtajdan sonra enfeksiyon kapip tüpü tikananlari duydum.keske bi daha bi cektirseydin.baya olmus hamile kalmayali cünküü:26:

merak etme ilhannazim seni iyi bi asci yapmadan göndermem kk danndoru denenmis ve begenilmis olmalii

hancekim yine yapip denedigin tarifleri paylasirsin demi burda kuzum benimmmhancekimmm sonra yanina gelecemmmmmm

Tabiki paylaşım habiptemm benimmm ne demek,ben evlendigimden beri balık yapmamistim evde kokar diye hep annemden yiyorduk tansasta balıklara bakarken ben eşim nasılda guzeller aşkım evde yapsanda yesek keşke ama kokuyor diye yqpmiyosunki dedi ordaki calisanda duydu abi ben firinda alüminyum folyoyla yapıyorum 20 dakikada kisiyor hemde ev kokmyo dedi,ne dersin aşkım alalimmi kokarsa ben cikarim perdeleri mutfağında temizlerim dedi iyi madem alalim dedim aldık yaptık şükür hiç kokmadi şimdi haftada 1-2 yapıyorum:))

vallami iyi oldu söylediginn hancekim habbitemmmmyapismiyo demi folyaya

aynen öyle ya mercimek sevdalısı olduk çıktık

he valla yawww arada dağıtmak lasım kafalarıı

bende bildiğm basit yemeciklerimi yapar paylarım canlarımmm öle çok bilmem ama 3-5 tane biliorumm genee

aa bende ilkes duydumm peki böle buğlama gibimi oluki folyodaa yoksa kızarıo mukii ayy hancekim valla sen ustasın bu işteee brovaaa arkadaşımmm

vallami iyi oldu söylediginn hancekim habbitemmmmyapismiyo demi folyaya
Yok eksik yazmışım bitanemm yaa,telefondan olunca bu kadar oluyo,balık guvecleri varya ilk öyle yaptım,o yetmeyince eşime büyük oval borcamda yaptım balıkları borcama koy tuzla çok azda sivi yağ koy folyoyla kapat ustunu 20 dakika böyle pisir sonra folyoyu al 10 dakikada öyle pisir kızarıyor o zaman supper oluyoo

bidenelerimmm ben çıkıorum kocişim kıyamam kanepede uyumuşşş kaldırayımda yatalımm yazsıkkk sizlere hayılrı geceler olsunnnn Allah rahatlık verisnnn sabah görüşürzzz inşallahhh

öylemi tamam simdi oldu hancekimmmdeniycem bunuu

anladımm valla anladımmm bende var balıkk güçeklerinden şimdi balıkları temizlicemm sonraa yağlıcam tuzlucam alimünyum folya ile sarcamm sonraa içi pişcek böle sonra açcam üzerlerini folyosuzz gene üzeri kızarana kada pişircemmm sonra afiyet olcakkk süperrrrrrrrrrrrrrrr çok severim balığı çokkkk süper olduu hacekimm çokk saollll çokkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…