- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.381
nuarinim deneyip yaptiginiz tarifleri yazinda bizde yapalimmm.iyi olur paylasalimmm..hem bebek konusurz hem yemekkk
nuarinim deneyip yaptiginiz tarifleri yazinda bizde yapalimmm.iyi olur paylasalimmm..hem bebek konusurz hem yemekkk
inan arkadasim bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum bende senin gibi hamile kaldim normal bi sekilde ve cabuk kaldim kürtaj oldum aradan 3yil gecti bekliyorum benim tüplerimin kapalimi diye hic bakilmadi acikcasi
güzel fikir ama ben gündüz giremiyorum nete o yüzden gündüz çeker gece eklerim artıkben geçen burdan bi pogaça tarifi aldım çok beyendim
ayyy ne iyi dedin canım yaww banada ii olurr valla bişyler kaparım böle sizin denediğiniz yaptığınız yemekleri yaparken hiç olmassa istek duyarımm şöle yaptım böle yaptım derimmoldu olmdı dersniz yaa çokk iyi olurrr
hancekim yine yapip denedigin tarifleri paylasirsin demi burda kuzum benimmmhancekimmm sonra yanina gelecemmmmmm
olsun sen poacayida eklee.napalim biraz kafamiz dagilir hep bebek düsünmeyiz
merak etme ilhannazim seni iyi bi asci yapmadan göndermem kk danndoru denenmis ve begenilmis olmalii
Tabiki paylaşım habiptemm benimmm ne demek,ben evlendigimden beri balık yapmamistim evde kokar diye hep annemden yiyorduk tansasta balıklara bakarken ben eşim nasılda guzeller aşkım evde yapsanda yesek keşke ama kokuyor diye yqpmiyosunki dedi ordaki calisanda duydu abi ben firinda alüminyum folyoyla yapıyorum 20 dakikada kisiyor hemde ev kokmyo dedi,ne dersin aşkım alalimmi kokarsa ben cikarim perdeleri mutfağında temizlerim dedi iyi madem alalim dedim aldık yaptık şükür hiç kokmadi şimdi haftada 1-2 yapıyorum:))
aynen öyle ya mercimek sevdalısı olduk çıktık
inş. canım inş..Allah razı olsunnn
Tabiki paylaşım habiptemm benimmm ne demek,ben evlendigimden beri balık yapmamistim evde kokar diye hep annemden yiyorduk tansasta balıklara bakarken ben eşim nasılda guzeller aşkım evde yapsanda yesek keşke ama kokuyor diye yqpmiyosunki dedi ordaki calisanda duydu abi ben firinda alüminyum folyoyla yapıyorum 20 dakikada kisiyor hemde ev kokmyo dedi,ne dersin aşkım alalimmi kokarsa ben cikarim perdeleri mutfağında temizlerim dedi iyi madem alalim dedim aldık yaptık şükür hiç kokmadi şimdi haftada 1-2 yapıyorum:))
hem bebisin olacak hem asci olacan ilhannazzimüzülme sen
Yok eksik yazmışım bitanemm yaa,telefondan olunca bu kadar oluyo,balık guvecleri varya ilk öyle yaptım,o yetmeyince eşime büyük oval borcamda yaptım balıkları borcama koy tuzla çok azda sivi yağ koy folyoyla kapat ustunu 20 dakika böyle pisir sonra folyoyu al 10 dakikada öyle pisir kızarıyor o zaman supper oluyoovallami iyi oldu söylediginn hancekim habbitemmmmyapismiyo demi folyaya
Yok eksik yazmışım bitanemm yaa,telefondan olunca bu kadar oluyo,balık guvecleri varya ilk öyle yaptım,o yetmeyince eşime büyük oval borcamda yaptım balıkları borcama koy tuzla çok azda sivi yağ koy folyoyla kapat ustunu 20 dakika böyle pisir sonra folyoyu al 10 dakikada öyle pisir kızarıyor o zaman supper oluyoo
bidenelerimmm ben çıkıorum kocişim kıyamam kanepede uyumuşşşkaldırayımda yatalımm yazsıkkk sizlere hayılrı geceler olsunnnn Allah rahatlık verisnnn sabah görüşürzzz inşallahhh
bidenelerimmm ben çıkıorum kocişim kıyamam kanepede uyumuşşşkaldırayımda yatalımm yazsıkkk sizlere hayılrı geceler olsunnnn Allah rahatlık verisnnn sabah görüşürzzz inşallahhh
Yok eksik yazmışım bitanemm yaa,telefondan olunca bu kadar oluyo,balık guvecleri varya ilk öyle yaptım,o yetmeyince eşime büyük oval borcamda yaptım balıkları borcama koy tuzla çok azda sivi yağ koy folyoyla kapat ustunu 20 dakika böyle pisir sonra folyoyu al 10 dakikada öyle pisir kızarıyor o zaman supper oluyoo