Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anliyorum canim seni hemde cok iyi anliyorum
bu sürec insani cok yoruyor inan ben bekarken veya yeni evlendigimde hic kimseden hamile kalmanin veya cocuk sahibi olmanin bukadar zor oldugunu duymamistim
insan basina gelince anliyormus meger
sende romatizma belirtileri varmiki?
bende mesela adetim yaklasinca ayak bacak ve kol kemiklerim agirmaya sizlamaya hatta yanmaya baslar. herhalde adetle alakalidir sanirim.
artik herseyden süphelenir oldum:KK1: kendi vücudumun doktoru oldum :KK34:
hamilelik öncesi kan pihtilasmasi varmi diye baktirilabiliniyormu? ben cünkü düsügün sebebini bilmiyorum ve uzun zaman sonra hamile kalip tekrar kaybetmemek icin önlem almak istiyorum eger pihtilasma sorunu varsa bendede
senin Masaallah hamile kalabilmende sorun yok

canim benimm aslinda hic bi yerim agrimiyo:44:...romatizma varmi bimiyorum bi baktiracam bakalimmm..:KK28:pihtilasmaya aslinda baktirabilirsinn..ama 3 düsükten sonra yaptiriyo doktorlar.aam bazi kizlar arastirma yada üniv hastabesine gidip 3 kaybim var deyip baktirmislar.. kagitta istemiyorlarmis 3 bebek kaybi ispati icin.egerrr isterlerse ilk bebegin sonucu götürüsün ikiside evde düsük oldu dersinn..:KK53:napalim insanlari yalan söylemeye tesvik ediyolarr..yoksa üc kayibi olmayimi beklesin kizlar..özeldede pahaliymis arastirdigima göre..:KK30:

canlarim bana müsade :KK55:insallah yarin görüsürüzz.hepinze iyi geceler tatli rüyalarrrr :KK54::KK54::KK54:

allaha emanettt olunnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hancekimm nuarinimmmm :KK54::KK54::KK54::KK54:

nartanesimmmm kuzum benim tanistigimiza cok memnun oldumm :KK16::KK16::KK16: inslaah buraya gelirsin burda konusuruz hep beraberrrr:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Bende cok memnun oldum canim
Insaallah gelirim artik bundan sonra hos sohbetli topiginize
Allah rahatlik versin iyi gecel:KK3::KK3::KK3:

Bu benim her zaman yaptığım bir tarif,zaten puding şekerli,pudra şekeri koyarata denedim ben o zaman biraz kıtır oluyor,ama üzerine koyunca o tatlılık veriyor.
aslında doğru canımcım ya pudingi unuttum birden ben pardon caneyy:KK42::KK42:
slm bayanlarrrrr nasılsınz bakalımm :KK53::KK53:
oh ohh herkez burdaa :KK52: bi ben ekikmişim hhaahaha :KK52:

edammm hoşgeldinn kuzucummm:KK9::KK9:

canim benimm aslinda hic bi yerim agrimiyo:44:...romatizma varmi bimiyorum bi baktiracam bakalimmm..:KK28:pihtilasmaya aslinda baktirabilirsinn..ama 3 düsükten sonra yaptiriyo doktorlar.aam bazi kizlar arastirma yada üniv hastabesine gidip 3 kaybim var deyip baktirmislar.. kagitta istemiyorlarmis 3 bebek kaybi ispati icin.egerrr isterlerse ilk bebegin sonucu götürüsün ikiside evde düsük oldu dersinn..:KK53:napalim insanlari yalan söylemeye tesvik ediyolarr..yoksa üc kayibi olmayimi beklesin kizlar..özeldede pahaliymis arastirdigima göre..:KK30:

tamam canim sagol aklimda bulunsun:KK34::KK34::KK34:

hancekim bugün erken kalktim kuzucukkk:KK53:saolsun üst komsu cocuklarini kivrandiriyoduu onlarin sesinden uyuyamadimmm:KK4::KK4::KK4::KK4:uykum geldi simdiktee:KK30::KK30::KK30:

edammmmm kiz bak ben cikiyomm yaw:KK55::KK55:..yarin gelde yarin görüselimmm barii:KK53::KK53::KK53::KK53:

sogana devam edecekmissin okudummm:KK19::KK19::KK19:inslalah basinda gecerrrr bana söyle hep merak ederim yosamm:KK19::KK19:

Son düzenleme:
İyiyim canım yarın kuzenin nişanı varda saçımı benmi yapsam ne yazpsam bi fikir verin,vigomu yapiiim yoksa presmi yapiim karar veremedim???
canım saçların nasıl bilmiyorum ama vigo daha hoş durmaz mı???
oh ohh ne güzelll ben bu aksamm haşhaşlı revani tatlısı yaptım buyrun gelinnnnnnnnn kızlarrr beraber yiyelimmm :KK52::KK52:
:KK1::KK1: :KK19: :KK4: :KK34::KK34:

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56: ay süper olurduu canısı bak adete 3 gün var hormonlarda tavan yapıyor tatlı tatlııı:KK56::KK56::KK52::KK52:

hancekim bugün erken kalktim kuzucukkk:KK53:saolsun üst komsu cocuklarini kivrandiriyoduu onlarin sesinden uyuyamadimmm:KK4::KK4::KK4::KK4:uykum geldi simdiktee:KK30::KK30::KK30:

edammmmm kiz bak ben cikiyomm yaw:KK55::KK55:..yarin gelde yarin görüselimmm barii:KK53::KK53::KK53::KK53:

sogana devam edecekmissin okudummm:KK19::KK19::KK19:inslalah basinda gecerrrr bana söyle hep merak ederim yosamm:KK19::KK19:

devammm tatlışımm devam napalım her seye ragmen sabıretmek lazm bakalım dayanıcam artık yeterkı bebıslerımız gelsınnn dayanırızz :KK42::KK42: ama sen cıkmıssınnn :KK55::KK55: neyse yarın gorusurz :KK52:

Anladım bitanemm tamam o zaman ben yarın sanırım geç gelirim hoş nişan gündüzmüş akşam görüşürüz inşallah,,Allah rahatlık versin habibtemmm:KK54::KK54:

kuzum bende yaptırdım bir düşüğüm var sonucuk daha çıkmadı ünv. hast., tanıdık birini devreye soktum yoksa yapmıyorlar gene dene şansını

Insaallah canim bakalim burda yani almanyada nasil bu islemler cünkü burdada 3düsükten sonra arastirma yapiyorlar burdakilerede ayni taktigi uygulayabilirmiyim:26::26::KK34:
olmazsa tr ye gittigimde ünv.hast. yaptiririm
sen nezaman düsük yasadin? hemenmi hamile kalmistin? ilk gebeliginmiydi?
amma cok sormusum:KK1::KK1:
tanisma fasli burda böyle olur dimi??:KK34:

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56: ay süper olurduu canısı bak adete 3 gün var hormonlarda tavan yapıyor tatlı tatlııı:KK56::KK56::KK52::KK52:

offf offf bılmemmmıı ınsanınnn canı ne kadanda tatlı seyler cekıyorrr bende esım ıstedıgı ıcın yaptımm parmaklarnı yalıyor ooo tatlı ıcın hhahhaha :KK56::KK56::KK56::KK56: gel tatlım sana da verırım ben :KK52:

Saçlarım iri dalgalı salınca maşalı gibi duruyo,aslında birazda sıkılmışlık var düz istiyorum eşimde doğal kalsın işte napıcan düz diyo bilemedim yani :44::44:

Insaallah canim bakalim burda yani almanyada nasil bu islemler cünkü burdada 3düsükten sonra arastirma yapiyorlar burdakilerede ayni taktigi uygulayabilirmiyim:26::26::KK34:
olmazsa tr ye gittigimde ünv.hast. yaptiririm
sen nezaman düsük yasadin? hemenmi hamile kalmistin? ilk gebeliginmiydi?
amma cok sormusum:KK1::KK1:
tanisma fasli burda böyle olur dimi??:KK34:

hemen hamile kalmadım 9. ayımda hamile kaldım, ilk gebeliğimdi,kalbi durdu 8 haftalıkken, 2 adet gördüm işte kuzum bu ay çalışmalara başladım testin sonucuda bu hafta çıkacak hayırlısı ile, gerçi doktorum kromozom bozukluğu, döllenme hatası gibi şeyler söyledi ama genede bu testi yaptırdım....

offf offf bılmemmmıı ınsanınnn canı ne kadanda tatlı seyler cekıyorrr bende esım ıstedıgı ıcın yaptımm parmaklarnı yalıyor ooo tatlı ıcın hhahhaha :KK56::KK56::KK56::KK56: gel tatlım sana da verırım ben :KK52:
ahh ahh elim yetişse hemn koşarımm sağolasın bitanecim genede:KK42::KK42:
Saçlarım iri dalgalı salınca maşalı gibi duruyo,aslında birazda sıkılmışlık var düz istiyorum eşimde doğal kalsın işte napıcan düz diyo bilemedim yani :44::44:

krepeli saç modellerine bak birde kuzum oda ağır ve hoş durur:21::21:

hemen hamile kalmadım 9. ayımda hamile kaldım, ilk gebeliğimdi,kalbi durdu 8 haftalıkken, 2 adet gördüm işte kuzum bu ay çalışmalara başladım testin sonucuda bu hafta çıkacak hayırlısı ile, gerçi doktorum kromozom bozukluğu, döllenme hatası gibi şeyler söyledi ama genede bu testi yaptırdım....

Hayirlisi olsun canim iyikide yaptirmisin en azindan kafan raht olur acaba su varmi bu varmidir diye düsünmezsin benim gibi. Cok sükür bende iyi bi doktora kavustum önce Allaha sonra ona güveniyorum. iste bidahaki batimi yani adetimin gelmesini bekliyorum. hic yumurtlama zamanimda bidahaki adetimi beklemezdim:KK1:
adetimin 3.-5. günü tahliller yapilacak onun heyeani sevinci var suan.
bu ayki yumurtlama zamanimda hamile kalirsamda cokta sevinmem herhalde bidahaki aya hazirladigim icin kendimi:KK1::KK53::KK53::KK53:

X