- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.441
anliyorum canim seni hemde cok iyi anliyorum
bu sürec insani cok yoruyor inan ben bekarken veya yeni evlendigimde hic kimseden hamile kalmanin veya cocuk sahibi olmanin bukadar zor oldugunu duymamistim
insan basina gelince anliyormus meger
sende romatizma belirtileri varmiki?
bende mesela adetim yaklasinca ayak bacak ve kol kemiklerim agirmaya sizlamaya hatta yanmaya baslar. herhalde adetle alakalidir sanirim.
artik herseyden süphelenir oldum kendi vücudumun doktoru oldum
hamilelik öncesi kan pihtilasmasi varmi diye baktirilabiliniyormu? ben cünkü düsügün sebebini bilmiyorum ve uzun zaman sonra hamile kalip tekrar kaybetmemek icin önlem almak istiyorum eger pihtilasma sorunu varsa bendede
senin Masaallah hamile kalabilmende sorun yok
canim benimm aslinda hic bi yerim agrimiyo:44:...romatizma varmi bimiyorum bi baktiracam bakalimmm..pihtilasmaya aslinda baktirabilirsinn..ama 3 düsükten sonra yaptiriyo doktorlar.aam bazi kizlar arastirma yada üniv hastabesine gidip 3 kaybim var deyip baktirmislar.. kagitta istemiyorlarmis 3 bebek kaybi ispati icin.egerrr isterlerse ilk bebegin sonucu götürüsün ikiside evde düsük oldu dersinn..napalim insanlari yalan söylemeye tesvik ediyolarr..yoksa üc kayibi olmayimi beklesin kizlar..özeldede pahaliymis arastirdigima göre..