- 30 Ekim 2012
- 1.278
- 14
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
merhaba canlarımm bende 8 aydır evliyimm geçen hafta bebeğimi kaybettim 8. haftada kalbi durdu aldrmak zorunda kaldıkk ama şükürler olsun çabuk toparlandım beterin beteri var Rabbim inş. ne bana nede bir başkasına yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşşaallhh
kızlar nasılsınız kımse yok galıba
bende varım bende varım
selam arkadaşlar bende bebeğimi bekliyorum artık. bu ayda gelirse bana kırmızılar önümüzdeki ay hemen başlıyorum kürlere
hoşgeldin sende canım...
birlikte sayıcaz batları günleri, aramıza hoş geldin
oyy ne sıcak bir karşılama bu :13:
batıma son 8 gün inşallah gelmez o kırmızılar. ya duygusala bağladım milletin gebelik takvimini okuyup bebeklerini seviyorum uzaktan
bende varım bende varım
selam arkadaşlar bende bebeğimi bekliyorum artık. bu ayda gelirse bana kırmızılar önümüzdeki ay hemen başlıyorum kürlere
hoşgeldin canım... Allah sabır ve şifa versin inşallah... biran önce kavuşalım hayallerimize.
geldim geldiiiiiiiiiiiiiiiiimm
hoşgeldin sende canım...
birlikte sayıcaz batları günleri, aramıza hoş geldin
hadi bakalım inşallah bu ay bebeğin seninledir, değilse de elbet gelecek yeterki sağlıkla hayırla gelsin Allahtan böyle istemek lazım..
duygusallık bende her daim olduğu için seni çok iyi anlıyorum, inşallah kendi bebeklerimizin takviminide kendisini de sevmek nasip olur hepimize.
kasmıyorum artık vallahi, insanın kendi elinin yetmediği bir konu bu plan yapmakla yürümediğini işlerin öğrendim. Rabbim hayırlı zamanı biliyor ona teslim umutlarım...
slm canım ah o kırmızılar yok mu benı öldururyo zaten
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin tabiki öncelikli duamız bu. bazıları kazara hamile kalıyor istemeyip gidip aldırıyor bazılarıda böyle kalabilmek için 40 takla atıyor rabbim kime uygun görürse ona veriyor. dün rusyadaki bakıcı vahşetini seyrederken hıçkıra hıçkıra ağladım Allah evlat sevgisi olmayanlara annelik babalığı nasip etmesin.
şuan gelmemesi için elimden geleni yapmaya hazırım ama son 8 gün deyip saldım kendimi
hoşgeldın canım benm elı kulagında kırmızıların akıntım iice artık aksam sabah gelecek galıba ya:44:
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin tabiki öncelikli duamız bu. bazıları kazara hamile kalıyor istemeyip gidip aldırıyor bazılarıda böyle kalabilmek için 40 takla atıyor rabbim kime uygun görürse ona veriyor. dün rusyadaki bakıcı vahşetini seyrederken hıçkıra hıçkıra ağladım Allah evlat sevgisi olmayanlara annelik babalığı nasip etmesin.
şuan gelmemesi için elimden geleni yapmaya hazırım ama son 8 gün deyip saldım kendimi
ben iice strese girdım gelecek dıye ya bı mucıze beklıyorum ama oda olmuyo
gelirseler gelsinler onlardan mı korkacağız
eğer gelecekse çabuk gelsin hemen bitsinde yeni ayımızın keyfini çıkartalım, umut etmek güzeldir.
yaa o kadının yatacak yeri yok, nasıl bir civdansızlıktır o. ben bir çiceği koparmaya bir kediye kışt demeye imtina ederim can taşıyor diye kadın insan evladına neler yapıyor, düşmenımın başına vermesin Allah böyle hastalıklı insanları...
Canım demişsin ya bi mucize bekliyorum diye aynı böyle düşündüğüm anlarda kendime hatırlatırım ben ve eşim mucizenin kendisi diye... beni annem babam çok istemiş annem dokuz ay karnında taşımış gözümün içine bakmış hastalanmayayım diye uyumamış, keza eşimin ailesi ve hepimizin ailesi için geçerli bu saydıklarım...
işte ben kendi annemin mucizesiyim sırf onun üzerimdeki hakları için, bu yüzden üzmemem gerek kendimi...
ah canım ya üzülmemek elde degıl 2senedır her ay bu ay bebegımın gelecegının hayalıyle avuttum kendımı ama artık olmuyo bende herkes gıbı bebegımı kucagımda yanımdaa istıyorum
meraba kızlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah :)
canım çok doğru diyosun bende aynı senin gibiyim 9 ay oldu benim de arkadaşların bebekleriyle avutuyorum kendimi onlara hediyeler kıyafetler alıp duruyorum... bi mağazada bişey görsem aaahhhh bebeğim olaydı alırdım bunu dediğim herşeyi alıp arkadaşlarımın bebeklerine çocuklarına alıyorum Allah nasip ederse bir gün ekndi bebeğim için alışverişe çıkıcam.. ama benim olsun dememle olmuyor ki.....
sabır etmekten başka bişey gelmiyo elimden bari hayatı kendime zindan etmeyeyim, isyan etmeyeyim diyorum...hele eşime hiç kıyamam onu üzmek istemiyorum ama bu konuda çookkk takıntılıyım da çaktırmıyorum ona..burda sizlerle paylaşıyorum duygularımı
reglim bitiyo bu gün ondan böyle poliyannayımmm yoksa bata bir hafta kala cadalozun karamsarın teki oluyorum
meraba kızlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah :)
hoşşgeldinnn,iyilik sağlık sende ne var ne yok canım
hooşgeldın canım iiyiz sen nasılsın
merhaba canlarımm bende 8 aydır evliyimm geçen hafta bebeğimi kaybettim 8. haftada kalbi durdu aldrmak zorunda kaldıkk ama şükürler olsun çabuk toparlandım beterin beteri var Rabbim inş. ne bana nede bir başkasına yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşşaallhh
nikiyyim bata az kalmis inslalah hayirli haber verirsinn