- 30 Ekim 2012
- 1.278
- 14
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Arkasima gitmistik canim ondan giremedim bu arada benim bu vucuttaki hastalik moralimi bozuyo ya hamileysem de zarari olursa diye offf nasil gecer bu yaaa
kısaltma olarak yaz tabi canım kolayına gelir. vallahi nickim çok uzun ben bile giriş yazarken diyorum kendi kendime niye bu kadar uzun bi isim seçtim diyeee
inşallah hepimizin güzel haberlerini alıcaz burda dua ediyorum hepimiz için rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
bu yumurtanın delisi oldum artık, yanımda işyerinde falan bile biri regl olduğunu dese ya da anlasam hemen kafamdan yumurtlama gününü hesaplar oldum Allah yardımcım olsun kafayı yiyorum mu ne yavaş yavaş
sen ona ne sürüyosun ilaç olarak?
batına kaç gün var?test yaptın mı?
Ne zamandir istiyosun sen canim evlilik yeni galiba
nikiyim canim yok uzun zamandir evliyim18 yasimda evlendim ben ilk 5 yil istemedim son 3 yildada 5 bebek kaybettim en son kaybimama yeni 1 ay oldu.simdi korunmadayim..tek sorun kan pihtilasmasi.igne kullaniyom yine devam etmiyo.....en fazla 15 haftaya kadar gidebildik..nasip degilmis diyorum sabrediyorum...inslalah rabbim hayirlisi ise nasip eder halen umudumu yitirmedimm:26:
Kızlar muhabbetin en güzel yerinde çıkmam gerekiyor maleseffff
çünkü yarın sabah erkenden kalkıp gitmem gerekne bi yer var anca uyuyp biraz uykumu alırım, öğlenden sonra burda olurm inşallah...yarın biiiiiiiiiiiiir birrrrrrrrr okuycam yazdıklarınızı, kaynatın siz anacığımmm
hepinizi öpüyorum, iyi geceler
Oyy kiyamam kis bn sana bende su an 18 yasindayim bi sene oldu evleneli ilk aydan beri istiyoruz bebek
Kızlar muhabbetin en güzel yerinde çıkmam gerekiyor maleseffff
çünkü yarın sabah erkenden kalkıp gitmem gerekne bi yer var anca uyuyp biraz uykumu alırım, öğlenden sonra burda olurm inşallah...yarın biiiiiiiiiiiiir birrrrrrrrr okuycam yazdıklarınızı, kaynatın siz anacığımmm
hepinizi öpüyorum, iyi geceler
Nibulen diye bi krem bi de 2 kabsulluk ilac biri bi hafta digeri de diger hafta
nikiyim canim yok uzun zamandir evliyim18 yasimda evlendim ben ilk 5 yil istemedim son 3 yildada 5 bebek kaybettim en son kaybimama yeni 1 ay oldu.simdi korunmadayim..tek sorun kan pihtilasmasi.igne kullaniyom yine devam etmiyo.....en fazla 15 haftaya kadar gidebildik..nasip degilmis diyorum sabrediyorum...inslalah rabbim hayirlisi ise nasip eder halen umudumu yitirmedimm:26:
iyiki istiyosunuz canim benim simdiki kalim olsaydi hemen isterdim...cok gencsin insalalh rabbim fazla bekletmeden gönderiri melegini..
batını biliyomuydun canım?mantarın çaresi ilaç ve o bölgeyi özellikle kuru tutmak.insallah kötü bir durum olmaz toparlarsın hemen
iyi geceler canım
tatlımm Allah sabır versin çok üzüldüm anlattıklarına yarın inşallah burda olursunda yazışırız uzun uzun...
Allahım seni çok acı bir tecrübeyle sınıyor ama bu şerlerden doğacak hayrı bekleyeceğiz inşallah, kucağında nur topu gibi bir bebekle hayal ediyorum seni.Dünyada evlat kıymetini en iyi bilenlerden olacaksın eminim... Sana gelecek gelin/damat hayırlı kayınvalide neymiş öğrenecek
iyi geceler canım
batını biliyomuydun canım?mantarın çaresi ilaç ve o bölgeyi özellikle kuru tutmak.insallah kötü bir durum olmaz toparlarsın hemen
iyi geceler canım
tatlımm Allah sabır versin çok üzüldüm anlattıklarına yarın inşallah burda olursunda yazışırız uzun uzun...
Allahım seni çok acı bir tecrübeyle sınıyor ama bu şerlerden doğacak hayrı bekleyeceğiz inşallah, kucağında nur topu gibi bir bebekle hayal ediyorum seni.Dünyada evlat kıymetini en iyi bilenlerden olacaksın eminim... Sana gelecek gelin/damat hayırlı kayınvalide neymiş öğrenecek
iyi geceler canım
Evet canim bata 4 gun var icim insallwh melegim vardir diyo ve ilac zarar vermez benim pamuguma
merhaba canlarımm bende 8 aydır evliyimm geçen hafta bebeğimi kaybettim 8. haftada kalbi durdu aldrmak zorunda kaldıkk ama şükürler olsun çabuk toparlandım beterin beteri var Rabbim inş. ne bana nede bir başkasına yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşşaallhh
doru kimse yok galiba