Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw bende öyleyim hemen yumurtlama günleri hesapliyom hemensu bebekler gelsede kurtulsak hesap kitap isinden

Ne zamandir istiyosun sen canim evlilik yeni galiba

nikiyim canim yok uzun zamandir evliyim18 yasimda evlendim ben ilk 5 yil istemedim son 3 yildada 5 bebek kaybettimen son kaybimama yeni 1 ay oldu.simdi korunmadayim..tek sorun kan pihtilasmasi.igne kullaniyom yine devam etmiyo.....en fazla 15 haftaya kadar gidebildik..nasip degilmis diyorum sabrediyorum...inslalah rabbim hayirlisi ise nasip eder halen umudumu yitirmedimm:26:

Oyy kiyamam kis bn sana bende su an 18 yasindayim bi sene oldu evleneli ilk aydan beri istiyoruz bebek

Kızlar muhabbetin en güzel yerinde çıkmam gerekiyor maleseffff
çünkü yarın sabah erkenden kalkıp gitmem gerekne bi yer var anca uyuyp biraz uykumu alırım, öğlenden sonra burda olurm inşallah...yarın biiiiiiiiiiiiir birrrrrrrrr okuycam yazdıklarınızı, kaynatın siz anacığımmm

hepinizi öpüyorum, iyi geceler

Opuldun canisi sende aeo bnde birazdan kacarim iyi geceler

iyi geceler pazartesim

Nibulen diye bi krem bi de 2 kabsulluk ilac biri bi hafta digeri de diger hafta

batını biliyomuydun canım?mantarın çaresi ilaç ve o bölgeyi özellikle kuru tutmak.insallah kötü bir durum olmaz toparlarsın hemen
iyi geceler canım

tatlımm Allah sabır versin çok üzüldüm anlattıklarına yarın inşallah burda olursunda yazışırız uzun uzun...
Allahım seni çok acı bir tecrübeyle sınıyor ama bu şerlerden doğacak hayrı bekleyeceğiz inşallah, kucağında nur topu gibi bir bebekle hayal ediyorum seni.Dünyada evlat kıymetini en iyi bilenlerden olacaksın eminim... Sana gelecek gelin/damat hayırlı kayınvalide neymiş öğrenecek
iyi geceler canım

Evet canim bata 4 gun var icim insallwh melegim vardir diyo ve ilac zarar vermez benim pamuguma

allah razi olsun pazartesimrabbim insallah hepimize o güzel duyguyu tattirir canim benim....daha cok konusuruz bitanem iyi gecelerrr

merhaba canlarımm bende 8 aydır evliyimm geçen hafta bebeğimi kaybettim 8. haftada kalbi durdu aldrmak zorunda kaldıkk ama şükürler olsun çabuk toparlandım beterin beteri var Rabbim inş. ne bana nede bir başkasına yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşşaallhh

hosgeldin ilhannazimamin bitanemmm

bende varım bende varım

selam arkadaşlar bende bebeğimi bekliyorum artık. bu ayda gelirse bana kırmızılar önümüzdeki ay hemen başlıyorum kürlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…