- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.021
cano canimm benimm benim 5 hafta önce kaybettigim kuzularimda tek yumurta ikiziydi..aslinda bes hamileligim oldu ama 6 bebek kaybim var dedimmmrabbimden sifa istiyorum canommmmmmm..sabredip selamete cikmayi bekliyorumm.moralimi elimden geldigince yüksek tutmaya calisiyorumm
dorusun valla bende cok düsük haberi duyuyorumm.nolacak hersey kimyasal hormonluueskiden herkes kendi ektigini yiyoduuu saglikliydilarrrr
Eki Görüntüle 633955
kizlar 100.sayfamiz hayirli olsunn..insallah ilerleyen sayfalarda hamileliklerimizi konusuruzzzzzzzzzzzz
ah canımdaha yenimişsin ama inş çook beklemezsin....
yasakhayalim maşallah sana onca şeyden sonra çook enerjiksin inş bebişlerede kullanırsın bu enerjiyi
ben inaniyorum melekimmmmm sizde inanin beraberr yürüyelim bu yolda insallalalahhhhhhhhtamaammm bazen umutsuzluga düstügümüz oluyo ama yarin yine yeni bi gün oluyo günes doguyoo bizde tekrardan umutsuzluktan kurtuluppp umutlanmaliyizzzzzz
sana gıbra ile bakıorum zaten canım senin sayende toparlandım diebilirmmm çokk çokkk saoll Rabbim inş. bir daha ne sana ne bize yaşatmasınn hayırlı sağlıklı evlarlat nasip etsinnn
alalh razi olsun melekimmmmkuzum bende ediyorum ama bundan sonra adlarinizi unutmum diye kagida yazip ayrica size ve isteyen herkese dua edecemmmmm
:81::81::81::81::81::81::81::81::124::124::124::124::128::128::128::128::128::129::129::129::129::129::129:
yaw artik smilerle duygulamizi bile anlatabiliyoruzzzzzz
Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kürler var mı? - UZMANTV
kızlar çekirdeğin ve tohumlu kuruyemişlerin hamile kalma üzerindeki olumsuz etkilerini izleyin.ayrıca soğan kürünün de nasıl yapıldığı anlatılıyo...
ben aksırıyorum tıksırıyorum, hasta hasta hem işe gidiyorum hemde sürünerek eve geliyorum...
veeeee yumurtlamama tahmini 1-2 günüm kaldı.daha hiç çalışma yapmadım vallahi bu hastalıktan...
evet canım çokk güzel yaww bu smileylerrr
kızlar çekirdeğin ve tohumlu kuruyemişlerin hamile kalma üzerindeki olumsuz etkilerini izleyin.ayrıca soğan kürünün de nasıl yapıldığı anlatılıyo...
ben aksırıyorum tıksırıyorum, hasta hasta hem işe gidiyorum hemde sürünerek eve geliyorum...
veeeee yumurtlamama tahmini 1-2 günüm kaldı.daha hiç çalışma yapmadım vallahi bu hastalıktan...
yasakım benimde leke meke kalması artıkkartıkk bende az az çalışmalara başlasam mıı 20 günü geçio
hmmm kuruyemişleri yemiyelim yaniii :26::26: bende kabak çekirdeğini çok severimm yiyodumm tv başındaaa :26::26::26: saoll cnmmm
ilhannazimmmm kuzum benim kürtaj oldun iki adet dönemi gecsin ramin bi toparlansinn ..ama sen normalcalisin ama bebek icin korununnn bence birazzz acele etmeyin..gec olsunda güc olmasinnn
ama ben çook severim bu fıstıkları fındıkları ne olacakşimdi kociş yiyecek ben bakcak mıyım ya
valla ben yemiosam kocişede vermem zaten yağlı yağlııne gerek var dimmi yaaa
ama benim kociş :98:mecbur yicekbunları spermciklerin güçlenmesi gerek çünkü :26::26::26: