Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sana gıbra ile bakıorum zaten canım senin sayende toparlandım diebilirmmm çokk çokkk saoll Rabbim inş. bir daha ne sana ne bize yaşatmasınn hayırlı sağlıklı evlarlat nasip etsinnn

:81::81::81::81::81::81::81::81::124::124::124::124::128::128::128::128::128::129::129::129::129::129::129:

alalh razi olsun melekimmmmkuzum bende ediyorum ama bundan sonra adlarinizi unutmum diye kagida yazip ayrica size ve isteyen herkese dua edecemmmmm

bende canım hepimiz için dua ediorumm zaten benim inancım sonsuzz Rabbimmm gönülden edilen bütün duları duyar ve kabul ederrr

tesekkülerlerrrrr pazartesisevmezimmmmmmm zeynebnura söylerimm bennn

yasakım benimde leke meke kalması artıkk artıkk bende az az çalışmalara başlasam mıı 20 günü geçio

hmmm kuruyemişleri yemiyelim yaniii :26::26: bende kabak çekirdeğini çok severimm yiyodumm tv başındaaa :26::26::26: saoll cnmmm

yasakım benimde leke meke kalması artıkk artıkk bende az az çalışmalara başlasam mıı 20 günü geçio

ilhannazimmmm kuzum benim kürtaj oldun iki adet dönemi gecsin ramin bi toparlansinn ..ama sen normal calisin ama bebek icin korununnn bence birazzz acele etmeyin..gec olsunda güc olmasinnn

evet kızlarr tamam karar veridm başlıorummm soğan kürünee bakalım belki kürtaş sonrası rahimin toparlanmasına yardımcı olurr belkii iiyi gelir inaşşallhh inşallah

Pazartesim beni mi takip ediyon sabah bende bunu izledim:) gecmis olsun canim cabuk iyles calismalar baslamali )

ilhannazimmmm kuzum benim kürtaj oldun iki adet dönemi gecsin ramin bi toparlansinn ..ama sen normal calisin ama bebek icin korununnn bence birazzz acele etmeyin..gec olsunda güc olmasinnn

ne bilim kuzum yaaa zaten bu durumda olmas bakalım ben ilaç vs içmem ama eşime bi taktik düşünebilirmm

bide soğan kürüne başlıyayım diorumm ne dersinn :26::26::26:

ama benim kociş :98:mecbur yicek bunları spermciklerin güçlenmesi gerek çünkü:26::26::26:

aa ölemi ben fındığı biliodum onu yediorum daa dierlerini bilmiorummm yaww bizimkide pek nazlıdır öle yemez herşeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…