Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaaaaaaaa ne zaman aksam oldu yaaaaa offff yıne sogan suyu ıcıcemmmm vakıt geldııı öögggg mıdem bulanıyor yaaaaa napacam cıkarmasam ıyıdır soganı severklen sımdı sohandan ıgrenır oldummmm allahım yardım ettttt......... :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

yaaaaaaaa ne zaman aksam oldu yaaaaa offff yıne sogan suyu ıcıcemmmm vakıt geldııı öögggg mıdem bulanıyor yaaaaa napacam cıkarmasam ıyıdır soganı severklen sımdı sohandan ıgrenır oldummmm allahım yardım ettttt......... :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

:KK31::KK31::KK31: bende içcem bu akşam aç tok fark edermikii :26::26::26:

hmmm kuruyemişleri yemiyelim yaniii :26::26: bende kabak çekirdeğini çok severimm yiyodumm tv başındaaa :26::26::26: saoll cnmmm :KK54::KK54:

bende yedim hep geçen hafta hemde bile bileeee, insanın nefsiyle mücadelesi işte bu:26:

evet kızlarr tamam karar veridm başlıorummm soğan kürünee bakalım belki kürtaş sonrası rahimin toparlanmasına yardımcı olurr belkii iiyi gelir :KK16::KK16::KK16::KK16: inaşşallhh inşallah :nazar::nazar::nazar:

hadi hayırlısı olsun şifa olsun inşallah...:nazar:

Pazartesim beni mi takip ediyon sabah bende bunu izledim:) gecmis olsun canim cabuk iyles calismalar baslamali :KK66:)

ben bunu çok önceden izlemiştim bi iki gün önce yazmıştım da kızlar nerak etmiş nerden öğrendin diye onlarda izlesin istedimm....
sen nasılsın mersah?

aa ölemi ben fındığı biliodum onu yediorum daa dierlerini bilmiorummm yaww bizimkide pek nazlıdır öle yemez herşeyii :KK31::KK31::KK31:
valla benim ki garibim 7 yıldır yemediği içmediği:KK14::KK14: kalmadı :KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
fındık fıstık keçiboynuzu incir....:KK56:
:KK56:ilaçlar otlar çöpler oooooooooooo ve daha neler neler doping :KK53::KK53:bunlar doping hahhaaaaaaahaaaa:KK9::KK9:

valla benim ki garibim 7 yıldır yemediği içmediği:KK14::KK14: kalmadı :KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
fındık fıstık keçiboynuzu incir....:KK56:
:KK56:ilaçlar otlar çöpler oooooooooooo ve daha neler neler doping :KK53::KK53:bunlar doping hahhaaaaaaahaaaa:KK9::KK9:

:KK53::KK53::KK53: helal olsunnn canım ozaman bizimkide yerde biizm özel bi durumumuz var öle çok doping almamaya bağışıklılık sistemine dikakt etmemiz gerekiorr :KK31::KK31::KK31: ama arada yiyor sağ olsun gene :KK16::KK16::KK16:

bende yedim hep geçen hafta hemde bile bileeee, insanın nefsiyle mücadelesi işte bu:26:

ben bunu çok önceden izlemiştim bi iki gün önce yazmıştım da kızlar nerak etmiş nerden öğrendin diye onlarda izlesin istedimm....
sen nasılsın mersah?

inaşşalhhh canım ben içmiştim bi kere geçen sene ama unututm yaww açmıdı tokmudu fark etmiomuduu yoksaa tadı okadar kötü gelmemişti ozaman bakalım şimdi nasıl gelcell :KK31::KK31::KK31:

:KK53::KK53::KK53: helal olsunnn canım ozaman bizimkide yerde biizm özel bi durumumuz var öle çok doping almamaya bağışıklılık sistemine dikakt etmemiz gerekiorr :KK31::KK31::KK31: ama arada yiyor sağ olsun gene :KK16::KK16::KK16:

napsın kocişim yazık benim kadar oda çook uğraşıyor bebiş için....
ama galiba daha sen yenisin düşük mü yaptın

sen nasılsın mersah?

sağol canım bundan sonra uzak durucam bunlardan öğrendim sayende aslında faydalı diye biliyodum ben
hani omega 3 var içinde diye

napsın kocişim yazık benim kadar oda çook uğraşıyor bebiş için....
ama galiba daha sen yenisin düşük mü yaptın

malsef canım evett 20 günü geçior olalı :KK31::KK31: bizim bebeğimiz hiç beklenmedik bir zamanda geldi :KK16::KK16::KK16: ama tez gitti napalım veren Allah allan Allah Rabbim bir daha ne bana ne başkasına yaşatsınn:KK16::KK16::KK16:

malsef canım evett 20 günü geçior olalı :KK31::KK31: bizim bebeğimiz hiç beklenmedik bir zamanda geldi :KK16::KK16::KK16: ama tez gitti napalım veren Allah allan Allah Rabbim bir daha ne bana ne başkasına yaşatsınn:KK16::KK16::KK16:

olsun canım üzülme bak en azından hamile :KK49:kalmanda engel yokmuş kalmışsın yine kalırsın....:KK49::emir_bebek:
biliyomusun benim tüpbebekten:emir_bebek: başka çarem yok sade o da çözüm değil ayrıca bolca embriyo lazım embriyolarımız genetik araştırmaya girecek yani pgt işleminden sağlam çıkarlarsa transfer olacak ve bide bende pıhtılaşma sorunu çıktı....:KK14:
yaaaa şükret haline....:KK31:
ama ben yinede çok şükrediyorum :KK31:çünkü bizden kötü durumda :KK50:olanlarda var allah yardım etsin herkese çoook bekletmesin rabbim kimseyi:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Son düzenleme:
olsun canım üzülme bak en azından hamile :KK49:kalmanda engel yokmuş kalmışsın yine kalırsın....:KK49::emir_bebek:
biliyomusun benim tüpbebekten:emir_bebek: başka çarem yok sade o da çözüm değil ayrıca bolca embriyo lazım embriyolarımız genetik araştırmaya girecek yani pgt işleminden sağlam çıkarlarsa transfer olacak ve bide bende pıhtılaşma sorunu çıktı....:KK14:
yaaaa şükret haline....:KK31:
ama ben yinede çok şükrediyorum :KK31:çünkü bizden kötü durumda :KK50:olanlarda var allah yardım etsin herkese çoook bekletmesin rabbim kimseyi:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Rabbim şifa versinn canımmm böle senin gibi şükredenleri gördükce halime şükür ediyorum dedin gibi Rabbm hayırlısnı versin çok bekletmesinn :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16: sende içini rahat tut eminim vardır bi hayır rabbim gönülden istenilen herşeyi verir

Son düzenleme:
içtim canlarımmm soğan suymu şifa niyetinee :KK16::KK16::KK16::KK16: hayırlısı

X