- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
edammm sogan bi vesile nasipte varsa olurgurbetkiz degil ama kln ve loori bu ay hemen hamile kaldilarrrrrr kln hep seni örnek aliyorumm dedi hep mesajlasti benle israrimla yapti simdi hamileeee
bilmiyorum canım bişey desem yalan olur.... bir araştır netten
YASAKM HAYALİM aynen benim kocişde yapıyo bunları bide incir yediriyorum valla adamda şaşırdı artık ne yiyeceğine
bizamanlar eve kilolarca keçiboynuzu taşıdı korktum he midesinde keçiboynuzu ağacı çıkacak diye
önce soganla yola devammmmmmmhadi allah kolaylik versin bu ugurda herkeseeeeee
ayyyy ne kadar guzelyok asla bırakmam ıcıcem ben bunu wallla ınsallah hamiş olurummmmmsenın sayendeeeee inşalahhhhh inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ooooooo sen duysan daha çoook gülersinallamm yarappimmmcok güldümmmmm yaw yesinn suyunu icsin keciboynuzununn
yaw iste böyle güzel seyleri aklina getirrrr bebisini hayal etne yaparsan yap eksiksiz yap ama bi gün bile atlama üsenme sakin faydasi olmaz yoksaa
ooooooo sen duysan daha çoook gülersin
duyduğunu içiyo yiyo valla ama 7 yıldırtık yok..... valla olsaydı bugüne kadar bir ordu olurdu herhalde yavvvvv
ooooooo sen duysan daha çoook gülersin
duyduğunu içiyo yiyo valla ama 7 yıldırtık yok..... valla olsaydı bugüne kadar bir ordu olurdu herhalde yavvvvv
bende çıkıyımdaa biraz örgümü öreyimm kaç gündür yapmıyorum hiçç yine gelirim aradaaa
öpüyorum hepiniziii
evet canım 7 yıldır hiç korunmadan evlendiğimden beri ama olmuyo halamelekim canımmm sen 7 yıldır mı dusunuyosunhamileliği hala bısey yokmu
inş yasak hayalim ben çook sevdim hepinizi inş burda bebişlerimizin fotosunu koyarız sıraylakiz yerim seniii napalimm herseyi yapiyoruzz heriflerde sasirdi iyiceee
olacak melekimmburda karsiliksiz cikarsiz birbirimizi tanimadan dua edecegizzzzzz inslalh rabbim dualarimizi kabul edecekkk
melekim canımmm sen 7 yıldır mı dusunuyosunhamileliği hala bısey yokmu
evet canım 7 yıldır hiç korunmadan evlendiğimden beri ama olmuyo hala
inş yasak hayalim ben çook sevdim hepinizi inş burda bebişlerimizin fotosunu koyarız sırayla
ayyyyyyy ne güzel bir nazar boncuğu bu...inş hayalim inş bu sayfada hamileliklerimizi paylaşırızEki Görüntüle 633955
kizlar 100.sayfamiz hayirli olsunn..insallah ilerleyen sayfalarda hamileliklerimizi konusuruzzzzzzzzzzzz
hamarat kusumm benimmtamam ama yinede bak bize arada
ayyyyyyy ne güzel bir nazar boncuğu bu...inş hayalim inş bu sayfada hamileliklerimizi paylaşırız
gelirim hayatım yazamazsam da okurum en azındannn
tanitimm cano canimmm.
ben ankaraliyim ama almanyada yasiyommmmmilk bes yil coocuk istemedik erken evlenmistim aslinda esim degilde ben istememistim yasim 18 di..sonra son 3 yildir istedik ama 6 bebek kaybettimmm..tek sorun pihtilasma cikti.ignesini oluyorum hapini kullaniyorum tekrar kaybediyorumm doktorlar deneyin vazgecmeyinn diyo...simdi martta tekrar arastirma yaptirtiracammm...3.düsügüme kadar calisyodumm sonra hamileliklerim hep riskli evde yatmam gerektigi icin calisamiyorum artik...cünkü her an hamile kalirim diye. ....iste benim hikayem böyle canommmmmm..simdi ise tekrar arastirmalar bitene kadar bebek isi ne biraz ara verdikkkk