Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

edammm sogan bi vesile nasipte varsa olur gurbetkiz degil ama kln ve loori bu ay hemen hamile kaldilarrrrrrkln hep seni örnek aliyorumm dedi hep mesajlasti benle israrimla yapti simdi hamileeee

ayyyy ne kadar guzel yok asla bırakmam ıcıcem ben bunu wallla ınsallah hamiş olurummmmmsenın sayendeeeee inşalahhhhh inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allamm yarappimmmcok güldümmmmmyaw yesinn suyunu icsin keciboynuzununn

ayyyy ne kadar guzel yok asla bırakmam ıcıcem ben bunu wallla ınsallah hamiş olurummmmmsenın sayendeeeee inşalahhhhh inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaw iste böyle güzel seyleri aklina getirrrr bebisini hayal et ne yaparsan yap eksiksiz yap ama bi gün bile atlama üsenme sakin faydasi olmaz yoksaa

bende çıkıyımdaa biraz örgümü öreyimm kaç gündür yapmıyorum hiçç yine gelirim aradaaa
öpüyorum hepiniziii

yaw iste böyle güzel seyleri aklina getirrrr bebisini hayal et ne yaparsan yap eksiksiz yap ama bi gün bile atlama üsenme sakin faydasi olmaz yoksaa

tamam bıtanem sabah aksam aç karnına ıcıcem asla kaçırmammm yeterkii olsunnnnn bunu ıstuıyorum allahm goruyorr...

ooooooo sen duysan daha çoook gülersin

duyduğunu içiyo yiyo valla ama 7 yıldır tık yok..... valla olsaydı bugüne kadar bir ordu olurdu herhalde yavvvvv

kiz yerim seniii napalimm herseyi yapiyoruzz heriflerde sasirdi iyiceee

olacak melekimm burda karsiliksiz cikarsiz birbirimizi tanimadan dua edecegizzzzzz inslalh rabbim dualarimizi kabul edecekkk

melekim canımmm sen 7 yıldır mı dusunuyosun hamileliği hala bısey yokmu
evet canım 7 yıldır hiç korunmadan evlendiğimden beri ama olmuyo hala
kiz yerim seniii napalimm herseyi yapiyoruzz heriflerde sasirdi iyiceee

olacak melekimm burda karsiliksiz cikarsiz birbirimizi tanimadan dua edecegizzzzzz inslalh rabbim dualarimizi kabul edecekkk
inş yasak hayalim ben çook sevdim hepinizi inş burda bebişlerimizin fotosunu koyarız sırayla

evet canım 7 yıldır hiç korunmadan evlendiğimden beri ama olmuyo hala

inş yasak hayalim ben çook sevdim hepinizi inş burda bebişlerimizin fotosunu koyarız sırayla

inslalah melekimmm..bende sizi cok sevdimmmmdualari bile sizi sevenler isteyin diyo hocalarrrrrr....inslaalh birbirimize ettigimiz dualar rabbimin katinda kabul olurrrrrrrr

ayyyyyyy ne güzel bir nazar boncuğu bu...inş hayalim inş bu sayfada hamileliklerimizi paylaşırız

ben inaniyorum melekimmmmm sizde inanin beraberr yürüyelim bu yolda insallalalahhhhhhhhtamaammm bazen umutsuzluga düstügümüz oluyo ama yarin yine yeni bi gün oluyo günes doguyoo bizde tekrardan umutsuzluktan kurtuluppp umutlanmaliyizzzzzz

canım kıyamam ne kadar çok düşük yaşamışsın, ben bir kez ikiz bebeklerime düşük yaptın nasıl yıprandım anlatamam, hala etkisini atmış değilim üzerimden,
Allahım sana sabır versin, bende şuan çalışıyorum ama eğer hamile kalırsam hemen bırakıcam işi yatıcam ister riskli olsun ister olmasın,

bu arada kızlar farkettimde ilk bebeklerin çoğu düşükle sonuçlanıyor, nasıl bi dönemde yaşıyoruz yaa Allahım yardımcımız olsun,
eskideki insanlarımız ne güzel 7 -8 tane bebeği çatır çatır doğuruyolarmış, ne doktor ne hastane görmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…