- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.001
evet canım 7 yıldır hiç korunmadan evlendiğimden beri ama olmuyo hala
inş yasak hayalim ben çook sevdim hepinizi inş burda bebişlerimizin fotosunu koyarız sırayla
inslalah melekimmm..bende sizi cok sevdimmmmdualari bile sizi sevenler isteyin diyo hocalarrrrrr....inslaalh birbirimize ettigimiz dualar rabbimin katinda kabul olurrrrrrrr
namazdan sonra hep sizin için ve kendim için dua ediyorum kızlar allahım tüm isteyenlere ver diyorum......ben inaniyorum melekimmmmm sizde inanin beraberr yürüyelim bu yolda insallalalahhhhhhhhtamaammm bazen umutsuzluga düstügümüz oluyo ama yarin yine yeni bi gün oluyo günes doguyoo bizde tekrardan umutsuzluktan kurtuluppp umutlanmaliyizzzzzz
inş canım inş.......olsun canım üzülme sen bız burda bırbırımıze destek olduıkca bebıslerımız bızı uzmeden bekletmeden allah nasıp ederse geleceklerdır onunda vardır bır zamanı elbet bekleyelım pes etmeyelım olucak ınsallah allah buyuk bızıde goruyor
:naz
:e
canimsin benimmm:119::119::119::119::124::124::124::124:
namazdan sonra hep sizin için ve kendim için dua ediyorum kızlar allahım tüm isteyenlere ver diyorum......
alalh razi olsun melekimmmmkuzum bende ediyorum ama bundan sonra adlarinizi unutmum diye kagida yazip ayrica size ve isteyen herkese dua edecemmmmm
alalh razi olsun melekimmmmkuzum bende ediyorum ama bundan sonra adlarinizi unutmum diye kagida yazip ayrica size ve isteyen herkese dua edecemmmmm
saol melekım allah kabul etsınnnnnnnn isteyen herskese bu tadı yasatsın yaradanımmm
inş canım inş.......
sen ne kadar oldu evleneli.....:123:
canım kıyamam ne kadar çok düşük yaşamışsın, ben bir kez ikiz bebeklerime düşük yaptın nasıl yıprandım anlatamam, hala etkisini atmış değilim üzerimden,
Allahım sana sabır versin, bende şuan çalışıyorum ama eğer hamile kalırsam hemen bırakıcam işi yatıcam ister riskli olsun ister olmasın,
bu arada kızlar farkettimde ilk bebeklerin çoğu düşükle sonuçlanıyor, nasıl bi dönemde yaşıyoruz yaa Allahım yardımcımız olsun,
eskideki insanlarımız ne güzel 7 -8 tane bebeği çatır çatır doğuruyolarmış, ne doktor ne hastane görmeden...
sultanlarhatunlar ben kaçıyom
size iyi muhabbetler acık ders çalışem gaaaaariiiiiiiiii
canım benım bizim evliliğimiz :123: 2 yıl olacak temmuz 16 da son 4 aydır falan dusunıuyoruz bebek ıslte korunduk işde tabi bildigim kadarıyla korunmanın da zararı varmıs cocuga aama bakalım nasıp ınsallah olur allahıma yallavaryorummm herzaman bızı meleksız bebeksız koyma dıyeee ...
edamm öyle korunmanin zararina ne inanma güzelimmmmmvalla cevremde yillarca korunup sonra arka arkaya doguran dolu..doktorumda dedi bana esine veya sende bi sorun yoksa ne zaman korunmayi birakirsaniz hamile kalmana bisey engel degil dedi yeterki nasibimizde olsun...
yaw valla öyle cok korkulacak bisey degill.alisirsiniz ilkinde hepimizde oldu öyle bulanti simdi ben su niyetine iciyorumm
demek yeni mekan burası
diğer topik bomboş zaten
neyse bende geldm ozaman slm hrkese
arkadaşlar nasılsınızzz yaa çekirdek ve kuruyemişler ne yapıyor ben çok yiyorum çekirdeği zararlı oldugunu bilmiyordumm
Eki Görüntüle 633955
kizlar 100.sayfamiz hayirli olsunn..insallah ilerleyen sayfalarda hamileliklerimizi konusuruzzzzzzzzzzzz
ilhannazim hosgeldin yawrukussssssssslekelenmen ne durumdaaa
ah canımdaha yenimişsin ama inş çook beklemezsin....canım benım bizim evliliğimiz :123: 2 yıl olacak temmuz 16 da son 4 aydır falan dusunıuyoruz bebek ıslte korunduk işde tabi bildigim kadarıyla korunmanın da zararı varmıs cocuga aama bakalım nasıp ınsallah olur allahıma yallavaryorummm herzaman bızı meleksız bebeksız koyma dıyeee ...
yasakhayalim maşallah sana onca şeyden sonra çook enerjiksin inş bebişlerede kullanırsın bu enerjiyicano canimm benimm benim 5 hafta önce kaybettigim kuzularimda tek yumurta ikiziydi..aslinda bes hamileligim oldu ama 6 bebek kaybim var dedimmmrabbimden sifa istiyorum canommmmmmm..sabredip selamete cikmayi bekliyorumm.moralimi elimden geldigince yüksek tutmaya calisiyorumm
dorusun valla bende cok düsük haberi duyuyorumm.nolacak hersey kimyasal hormonluueskiden herkes kendi ektigini yiyoduuu saglikliydilarrrr
Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kürler var mı? - UZMANTV
kızlar çekirdeğin ve tohumlu kuruyemişlerin hamile kalma üzerindeki olumsuz etkilerini izleyin.ayrıca soğan kürünün de nasıl yapıldığı anlatılıyo...
ben aksırıyorum tıksırıyorum, hasta hasta hem işe gidiyorum hemde sürünerek eve geliyorum...
veeeee yumurtlamama tahmini 1-2 günüm kaldı.daha hiç çalışma yapmadım vallahi bu hastalıktan...