Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet canım 7 yıldır hiç korunmadan evlendiğimden beri ama olmuyo hala:KK50:

inş yasak hayalim ben çook sevdim hepinizi inş burda bebişlerimizin fotosunu koyarız sırayla:emir_bebek:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:emir_bebek:

olsun canım üzülme sen bız burda bırbırımıze destek olduıkca bebıslerımız bızı uzmeden bekletmeden allah nasıp ederse geleceklerdır onunda vardır bır zamanı elbet bekleyelım pes etmeyelım olucak ınsallah allah buyuk bızıde goruyor :KK16::KK16::KK16:

inslalah melekimmm..bende sizi cok sevdimmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:dualari bile sizi sevenler isteyin diyo hocalarrrrrr....inslaalh birbirimize ettigimiz dualar rabbimin katinda kabul olurrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ben inaniyorum melekimmmmm sizde inanin beraberr yürüyelim bu yolda insallalalahhhhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:tamaammm bazen umutsuzluga düstügümüz oluyo ama yarin yine yeni bi gün oluyo günes doguyoo bizde tekrardan umutsuzluktan kurtuluppp umutlanmaliyizzzzzz:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
namazdan sonra hep sizin için ve kendim için dua ediyorum kızlar allahım tüm isteyenlere ver diyorum......

olsun canım üzülme sen bız burda bırbırımıze destek olduıkca bebıslerımız bızı uzmeden bekletmeden allah nasıp ederse geleceklerdır onunda vardır bır zamanı elbet bekleyelım pes etmeyelım olucak ınsallah allah buyuk bızıde goruyor :KK16::KK16::KK16:
inş canım inş.......
sen ne kadar oldu evleneli.....:123:

inş canım inş.......
sen ne kadar oldu evleneli.....:123:

canım benım bizim evliliğimiz :123: 2 yıl olacak temmuz 16 da son 4 aydır falan dusunıuyoruz bebek ıslte korunduk işde tabi bildigim kadarıyla korunmanın da zararı varmıs cocuga aama bakalım nasıp ınsallah olur allahıma yallavaryorummm herzaman bızı meleksız bebeksız koyma dıyeee ...

Son düzenleme:
canım kıyamam ne kadar çok düşük yaşamışsın, ben bir kez ikiz bebeklerime düşük yaptın nasıl yıprandım anlatamam, hala etkisini atmış değilim üzerimden,
Allahım sana sabır versin, bende şuan çalışıyorum ama eğer hamile kalırsam hemen bırakıcam işi yatıcam ister riskli olsun ister olmasın,

bu arada kızlar farkettimde ilk bebeklerin çoğu düşükle sonuçlanıyor, nasıl bi dönemde yaşıyoruz yaa Allahım yardımcımız olsun,
eskideki insanlarımız ne güzel 7 -8 tane bebeği çatır çatır doğuruyolarmış, ne doktor ne hastane görmeden...

cano canimm benimm benim 5 hafta önce kaybettigim kuzularimda tek yumurta ikiziydi..aslinda bes hamileligim oldu ama 6 bebek kaybim var dedimmm:KK6:rabbimden sifa istiyorum canommmmmmm..sabredip selamete cikmayi bekliyorumm.moralimi elimden geldigince yüksek tutmaya calisiyorumm:KK6:

dorusun valla bende cok düsük haberi duyuyorumm.nolacak hersey kimyasal hormonluu :KK4::KK4::KK4::KK4:eskiden herkes kendi ektigini yiyoduuu saglikliydilarrrr:KK31:

canım benım bizim evliliğimiz :123: 2 yıl olacak temmuz 16 da son 4 aydır falan dusunıuyoruz bebek ıslte korunduk işde tabi bildigim kadarıyla korunmanın da zararı varmıs cocuga aama bakalım nasıp ınsallah olur allahıma yallavaryorummm herzaman bızı meleksız bebeksız koyma dıyeee ...

edamm öyle korunmanin zararina ne inanma güzelimmmmm:KK53:valla cevremde yillarca korunup sonra arka arkaya doguran dolu..doktorumda dedi bana esine veya sende bi sorun yoksa ne zaman korunmayi birakirsaniz hamile kalmana bisey engel degil dedi:KK51:yeterki nasibimizde olsun...:KK16:

edamm öyle korunmanin zararina ne inanma güzelimmmmm:KK53:valla cevremde yillarca korunup sonra arka arkaya doguran dolu..doktorumda dedi bana esine veya sende bi sorun yoksa ne zaman korunmayi birakirsaniz hamile kalmana bisey engel degil dedi:KK51:yeterki nasibimizde olsun...:KK16:

dogru dıyosun bebegım sorun olmadıkca hepsı olur yeterkı asılmayacak sorunumuz olmasınnn :KK16:

yaw valla öyle cok korkulacak bisey degill.alisirsiniz ilkinde hepimizde oldu öyle bulanti simdi ben su niyetine iciyorumm:KK53::KK53::KK53::KK53:

bende iki ay önce içmiştim yumurtlama yok deyince doktor adete 10 gün kala içtim sonradan alışmıştım soğan suyuna hoşuma bile gidiyordu :) şimdi hastayım bir hafta falan içsemmiki.yalnız geçen ay incir suyu içtim acaip mantar oldum ilişkiye çok zor girdik o yüzden onu pek tavsiye etmiyorum arkadaşlarr söyleyim dedim.

kızlar selam hepinizeee ben geldimmm:KK16:
ne güzel sohbetleşmişsiniz öyle okuması bile yarım saat sürdü, ama inanım eve gelip buraya giriyorum ya yorgunluk stres dert tasa azalıyo hepinizin sayesinde Allah hepinizin gönlünden geçeni evine versin:21:

demek yeni mekan burası
diğer topik bomboş zaten:KK14:
neyse bende geldm ozaman slm hrkese:KK42:

hoşgeldin aramıza canım:KK16:

arkadaşlar nasılsınızzz yaa çekirdek ve kuruyemişler ne yapıyor ben çok yiyorum çekirdeği zararlı oldugunu bilmiyordumm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kürler var mı? - UZMANTV
cevap için lütfen izleyin hanımlar

Eki Görüntüle 633955

kizlar 100.sayfamiz hayirli olsunn..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:insallah ilerleyen sayfalarda hamileliklerimizi konusuruzzzzzzzzzzzz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımmm bu ne güzel bir kutlama mesajı olmuş böyleeee:KK16:
1000leri de görelim inşallah

kızlar çekirdeğin ve tohumlu kuruyemişlerin hamile kalma üzerindeki olumsuz etkilerini izleyin.ayrıca soğan kürünün de nasıl yapıldığı anlatılıyo...

ben aksırıyorum tıksırıyorum, hasta hasta hem işe gidiyorum hemde sürünerek eve geliyorum...
veeeee yumurtlamama tahmini 1-2 günüm kaldı.daha hiç çalışma yapmadım vallahi bu hastalıktan...

ilhannazim hosgeldin yawrukusssssssss:KK9::KK9::KK9::KK9:lekelenmen ne durumdaaa:KK19:

bitti canım çok şükür gene gelio da normal akıntı sanıırm sarımsı böle :KK31::KK31: buna şükür bakalım artık rabbim hayırlısı ile inşallah bu sefer sağsalim kucaklamayı nasip eder:nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16:

ah canımdaha yenimişsin ama inş çook beklemezsin....
cano canimm benimm benim 5 hafta önce kaybettigim kuzularimda tek yumurta ikiziydi..aslinda bes hamileligim oldu ama 6 bebek kaybim var dedimmm:KK6:rabbimden sifa istiyorum canommmmmmm..sabredip selamete cikmayi bekliyorumm.moralimi elimden geldigince yüksek tutmaya calisiyorumm:KK6:

dorusun valla bende cok düsük haberi duyuyorumm.nolacak hersey kimyasal hormonluu :KK4::KK4::KK4::KK4:eskiden herkes kendi ektigini yiyoduuu saglikliydilarrrr:KK31:
yasakhayalim maşallah sana onca şeyden sonra çook enerjiksin inş bebişlerede kullanırsın bu enerjiyi:KK52:
:KK52::KK52:

kızlar çekirdeğin ve tohumlu kuruyemişlerin hamile kalma üzerindeki olumsuz etkilerini izleyin.ayrıca soğan kürünün de nasıl yapıldığı anlatılıyo...

ben aksırıyorum tıksırıyorum, hasta hasta hem işe gidiyorum hemde sürünerek eve geliyorum...
veeeee yumurtlamama tahmini 1-2 günüm kaldı.daha hiç çalışma yapmadım vallahi bu hastalıktan...

yaww bende mi yapsam soğan suyunu nede olsa doğal :KK31::KK31::KK31: bilemedim yawww şu kürtajın etkiisnden bir türlü çıkamuorum :26::26::26: sanki bişey yesem içsem böle bana zararı olcak gibime gelioo:KK31::KK31: şu ilk adetim bi geleydi iyidii:KK31::KK31::KK31:

X