Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

29 canım 84 doğumluyum....

anam ben geç kalmışım canım bak ben daha 8 aylık evliyim senin 6 yıl olmuşş rabbim bir ömür beraber yaşatsınn inşallhh
sende kan pıhtılaşması mı var canımm :26::26: acil şifa olsunnn dualarımız kabul olsunn

valla şimdiki aklım olsadı bende 30 kadar beklerdim canım ya valla kocadan şansım var maddi sıkıntımızda yok allaha şükür ama işte bu 1.5 yıllık evliyken başladım tüp bebek tedavilerine
ama yinede çook şükür

içtimmm canımmmm içtimmm böle lahana gibi tadı varr ama içtim valla şifa olsunn daaa insan herşeyi bal sanıoo

aynen balımya bal nıyetıne ıc,ye ama ben busefer ıctım hıc nefes almadan dırek nutella yedım agzımda sogan tadı falan kalmasın dıye ıyıkıde yemısım ıctımmı ıcmedımmı bellı deıl dı hahahhaa

canım tüpbebek tedavisi 4 kez tutmayınca araştırmada çıktı pıhtılaşma varmış ama çook değilmiş sanırım

valal benimde aklim olsaydi 30 kadar beklerdimmm..benimde bi maddi sikintim ne yok esimde iyi ama ne bilim erken evlenince keske gec evlenseydim kaynana dirdirini az cekerdim diyorumm

valal benimde aklim olsaydi 30 kadar beklerdimmm..benimde bi maddi sikintim ne yok esimde iyi ama ne bilim erken evlenince keske gec evlenseydim kaynana dirdirini az cekerdim diyorumm
ayyyyy kız çoook güldüm valla kız alamanyada kaynana dırdırıda var mı ki
o kör olasica hastaliginin azida cok etkiliyo melekimmmm
canım gidince doktora söylicem götürücem testlerimide

balım cok bısey deıl yaaa kasıgın ucuyla agzım tatlansın maksat dıyerek yanı mıdeme bıle gıtmemıstır

tamamm ozaman mideye gitmesin yasakkkgörecen zamanla onu bile yapmayacannn.. tiryakisi olacannn dibinin damlalarini bilem icecennn dibini bulacan bardaginnn edammmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…