Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

edammmmm hosgeldinnnn.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:yaw zeynebnurun alintisinda gördümm sogandan sakin pesss etmeee:KK4::KK4::KK4:öyle deyip cok kisi alisti icti.hepimizde oldu ilk icinceeeee napalim zehir degil ya....:KK4:tok olmaz ac karnina icilecek faydasi olmaz bosa icersinnn:KK4:bak dayan sonra gelip alistim diyeceksin eminim dayan birazzz soguk icme bulanirsin ilktan biraz sicak olsun..:KK53::KK53::KK53::KK53:

soguk ıcmedım zaten ılık ıctım hayatımm ya varya sende olmasan kım tesellı edecek benı yerım senı fıstıgım benımmmmmmmmmmmmm :KK16:ya mecbur ıcıcem aslında herseye yararı varmıs bakalım ıcmeye basladık aksama allahkerım :KK53: :KK16:

saolllllllll bıtanem :KK50: ama mecbur ıcıyoruz ısde bebısımızın gelmesı ıcın heryolu denıyoruz:KK50: o yuzden bazen göz yummak gerekebılıyor ama cok kotu ya walla etkılemek ıcın demıyorum ya bana cok kotu gelıyor anlamadm mıdem hala bulanıyor napacamm bılmem basladm sımdı bırakmak da olmaz 1 kere ıctım devamıda gelır ınsallahh :KK50::KK50:[/QUOT
bebek için yapılır canımm bazı ilaçların tadı daha kötüü soğan en azından yenilen ve bazı insanların sevdiği birşeyy bendee istiyorum başlamayı ama bi türlüü başlayamadımm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

saolllllllll bıtanem :KK50: ama mecbur ıcıyoruz ısde bebısımızın gelmesı ıcın heryolu denıyoruz:KK50: o yuzden bazen göz yummak gerekebılıyor ama cok kotu ya walla etkılemek ıcın demıyorum ya bana cok kotu gelıyor anlamadm mıdem hala bulanıyor napacamm bılmem basladm sımdı bırakmak da olmaz 1 kere ıctım devamıda gelır ınsallahh :KK50::KK50:

doru birakmak olmaz ictin bikeremm devami sart arkandan aglar sonra diger soganlar bizim sucumuz neydi diyeee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben cıkıyım fatmagül başladı örgümüde alıyım oturuyum
herkese örgüyü tavsiye ederim cok kafa dağıtıyo terapi gbi
görüşürüz:KK71:

soguk ıcmedım zaten ılık ıctım hayatımm ya varya sende olmasan kım tesellı edecek benı yerım senı fıstıgım benımmmmmmmmmmmmm :KK16:ya mecbur ıcıcem aslında herseye yararı varmıs bakalım ıcmeye basladık aksama allahkerım :KK53: :KK16:

yaw gurbetkizda aynisini dedi icemiycem dedi dur pes etme dedimm.3.gün geldi yasakhayalimiciyom artik dediiii:KK52::KK52::KK52:

o ne oluyor melekimm ????

bunuda duymuştum geçenlerdee olmazsa önce hayıt otunu denerim sonra yine olmazsa soğan suyunu artık olana kadar devammmm:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

kızlar yumrtlamayı düzenliyomuş kisti atıyomuş hormonları falan dengeliyomuş işte....
aslında benim adetim düzenli ama ben yinede aldım hazır suyunu içiyorum....
mecit efendi hayıt suyu diye alın aktarlardan.....

kızlar yumrtlamayı düzenliyomuş kisti atıyomuş hormonları falan dengeliyomuş işte....
aslında benim adetim düzenli ama ben yinede aldım hazır suyunu içiyorum....
mecit efendi hayıt suyu diye alın aktarlardan.....

soğan suyu ıcerken bu içilirmi aynı zamanda ?

hatunlar yavv kocalarınıza :KK19:neler yediriyonuz :KK56:içiriyonuz anlatın :KK53:acık yavvvv:KK52::KK52:

:KK1:melekim simdi bisey vermiyorumm ama önceden yaptiklarim anlatimm:KK52:keciboynuzu pekmezi iciriyodumm,ara sira kabak cekirdegi yiyodu..vitamin c ve zink hapi iciyoduu.doktor önermisti bunlariii spermleri cok güclendiriyo ve hareketi artiriyo demistiii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

edammm bi dur kizzz :KK53::KK53::KK53:.yanardag gibi patlarsinnnnnnn :KK52::KK52::KK52::KK52: iki kür ayni anda yapma önermiyolarrrr cünkü.bu ay sogani yap olmazda hayita gec gelecek ayyy:KK51:

tmm bıtanem zaten dun adetım bıttı bugun basladm ıcemye devam ozamannnnnn yolaaa :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: ınsallah vesılesı olursun cokkkkkkkkk dua ederım sanaaa :KK16:

soğan suyu ıcerken bu içilirmi aynı zamanda ?
bilmiyorum canım bişey desem yalan olur.... bir araştır netten
:KK1:melekim simdi bisey vermiyorumm ama önceden yaptiklarim anlatimm:KK52:keciboynuzu pekmezi iciriyodumm,ara sira kabak cekirdegi yiyodu..vitamin c ve zink hapi iciyoduu.doktor önermisti bunlariii spermleri cok güclendiriyo ve hareketi artiriyo demistiii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

YASAKM HAYALİM aynen benim kocişde yapıyo bunları bide incir yediriyorum valla adamda şaşırdı artık ne yiyeceğine
bizamanlar eve kilolarca keçiboynuzu taşıdı korktum he midesinde keçiboynuzu ağacı çıkacak diye:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X