- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
yokkız gelmedi bu saatte gelmeesin zatenn dün biraz tartıştıkk kızdırdı beniii yumurtlama gunumdu ama kızdım yapmıyorum hiçbirşey dedimmm
buay olmazsaa hiç şaşırmammm
abov sevgililer günündemi tartistinizzzzzah bu herifler yokmu hemide tamda yumurtlaam günündeee yapma ac kalsinn eferinnn
millet nasıl doğuruyo valla anlamıyorum ya ağırda kaldırıyo yemeye içmeyede dikkat etmiyo sigara içiyo tosun gibi doğuruyo bizde sorun var zaten doğuştan doğurma özürlüyüz biz
inşallah canım ikimizinde olurinş bak senin erkek olacakmış bence benmde ilk bebek erkek olacak bitane doğuruyum bidaha doğurmıycam zaten
abov sevgililer günündemi tartistinizzzzzah bu herifler yokmu hemide tamda yumurtlaam günündeee yapma ac kalsinn eferinnn
neysekii biz sevgililer gününü 2 gün öncesinden kutlamıştık eşim suprızler yaptıı ama işte arada tutuyoo birşeyleriii anlamıyorummm
bugunde bi makarna yaparımm kendimee oda yerse yerrr
sizin nasıl geçtii birşeyler yaptınızmı
bak büyük konuşcaktım yine neyse hayırlısı olsun dediğin gibi kader nasip kısmet işi bunlar olur elbet sabırla belıycez ben fincanı attım bakıyıkm benm kuş ne diyecekgumusümmmmm valla ayni düsünüyozaynen bbende öyle diyorumm.sigara iciyo günde bi paket düsük bile olmuyo..valla artik nasip isi olduguna iyice inaniyorumm.bide derlerki doktorlar sigara hamile kalmayada engel hic inanamiyorummm..hemen hamile kaliyolarrr
yaw erkek cocuk iyi olur öyle deeme erkeginde olsun bitaneee
benm kocamda gecen yıl notebook aldıcok yogun calisiyo biz bi kutlaama ne yapamadikkkkk.dünde cok yorgun geldiii....aama iki gün önce istedigim bi laptop vardi onu aldii
progesteron testi sadece yumurtaların çatlayıp çatlamadığına dair olan bir testmiş öyle dedi doktor.yani yüksek çıkınce hamile kalma şansın çok ama döllenmezse bebiş olmuyor ne yazıkki .en iyisi belirtilere falan kafa takmamak ve adetin gecikmesini beklemek ve kan testi yaptırmak ben bundan sonra öyle yapıcam.ve etrafımdakilere çok birşey anlatmıcam..
edammmmmm ses verrrr yawrukussssssss
bak büyük konuşcaktım yine neyse hayırlısı olsun dediğin gibi kader nasip kısmet işi bunlar olur elbet sabırla belıycez ben fincanı attım bakıyıkm benm kuş ne diyecek
slm ballarımmmmmmmmhayalımmmm sabah sogan suyunu ıcmeye basladım ılk siftahım yapmıs bulunuyorum aksama allah malum walla oyle bır mıdem bulandıkı ıcerken anlatamam ıstıhfar etcek gıbı oldum cok kotu kokuyor yaaa ne kadarda burnumu tıkasam nefes almaya basladıgım zaman agzımda garıp bı sogan kokusu offf nasıl ıcıcem sabah aksam ac karnına tok olsa belkı bıraz daha ıyıydı ama mecbur offff ....
seninde mübarek olsun yasak hayal....nasılsın.....
ah arkadaşım bende gördüm yine kırmızıları o yüzden moralim sıfır.........
cok yogun calisiyo biz bi kutlaama ne yapamadikkkkk.dünde cok yorgun geldiii....aama iki gün önce istedigim bi laptop vardi onu aldii
verdım balım verdımmm muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o kadar mı kötüü yaaaa bende yapmak istiyorum ama içemem diye korkuyorumm zaten soğan sevmiyorum ben hiç yemem
Allah yardımcın olsunnn
o kadar mı kötüü yaaaa bende yapmak istiyorum ama içemem diye korkuyorumm zaten soğan sevmiyorum ben hiç yemem
Allah yardımcın olsunnn