Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm:KK55:

hadi yap bakalimmm testinii:KK1:bende yemek icin cikacam simdikkk:KK53:

Son düzenleme:
bu arada şu hırsızlık olayı teşebbüsü ile ilgili de çok geçmiş olsun canım, Allah düşmanıma vermesin çok korkarım o olaydan...

kızlar bu arada ben ovülasyon testimi yapmaya ardından da yemeğin hazırlık kısmıyla uğraşmaya gidiyorum siz yazın ara ara gelip okuyacağım ben.5-10 dakkada bir gelirimmm:KK55:

nikiyy hoşgeldin canım?nasılsın?gittin mi doktora?

saqol pazartesim bende oyle :KK43: vala su anda elımde levyeyle beklıyom :KK70: :d qelırse kafasını patlatcam
:) sen çok yaşa emı pazartesim :KK70: biz kadınlar 10 parmaqımızda 10 parmak ha .D
he nıkıyım da bana hosqeldın dımedın . ayrıca doktor u napdın ?

apartmanmi evinizzzz:44:tek katli evmi.yani karsida yada yanda komsu yokmuu:44:

apartman çarşının qöbeqinde konyada 5 kat da aptmanda bi 1. katta oturan var işte son kattada ben oturuyorum :KK43: ynımda daıre yok teklı . ya bu cevrede oyle olaylar olması ımkansız herkez sasırıyor nasıl olur dıye . dun polıslerde oyle dıdı . aama eşimle benım şansıma buda artık . bir tane ev bulmus bakalım esım yarın qıdıp bakacaz.

apartman çarşının qöbeqinde konyada 5 kat da aptmanda bi 1. katta oturan var işte son kattada ben oturuyorum :KK43: ynımda daıre yok teklı . ya bu cevrede oyle olaylar olması ımkansız herkez sasırıyor nasıl olur dıye . dun polıslerde oyle dıdı . aama eşimle benım şansıma buda artık . bir tane ev bulmus bakalım esım yarın qıdıp bakacaz.

allaallaal nasida cesaret etmiss:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:yazik esinde nekadar iyi hemen evide bulmusss:KK19:inslalah begenirsinizde cikarsiniz burdannn:KK6:

dyom ya quzum eşimin eşi benzeri yokdur . bitane o asla uzulmeme dayanamaz quzummm benım ya :) çok özledım qene :KK70: daha sabah qordum ama neyse yarın qelecek ıns :KK70:

canim benimm..inslalah rabbim sizi bidaha ayirmazz..:KK16::KK16::KK16:karabibberimm allaha emanet ol bitanemmmmm. :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kendine iyi bakkkk....yemekten sonra gelirim insalalhhh:KK55::KK55::KK55::KK55:

canim benimm..inslalah rabbim sizi bidaha ayirmazz..:KK16::KK16::KK16:karabibberimm allaha emanet ol bitanemmmmm. :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kendine iyi bakkkk....yemekten sonra gelirim insalalhhh:KK55::KK55::KK55::KK55:

sende kendıne ıyı bak canım benım rabbime emanetsn . afiyet bal şeker olsun inş . beklerim canım inş . kocam var buqun bıraz zor qırerım ama qırersemde konusuruz :*

X