Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar ben buqün fazla qıremeyeceqim eve bakacam . akşamda malum 14 şubat :) yarın sabahleyın qorusuruz ıns quzel haberlerle allah a emanetsınız öptüm

kızlar ben buqün fazla qıremeyeceqim eve bakacam . akşamda malum 14 şubat :) yarın sabahleyın qorusuruz ıns quzel haberlerle allah a emanetsınız öptüm

kızlar hepinize günaydın, nasılsınız bakalım bugün :))))
tatlım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun da için rahat eder,

kızlar iyi geceler hepinize..hem bu baş ağrısı hemde beyimin "hep internetle ilgileniyosun" sitemleri nedeniyle çıkmam gerekiyooo:KK14:
yarın görüşmek üzere, topikçik sizlere emanet kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiii:KK16:

bu kocalar hep böyle cogunlugu kk yi kiskaniyoo:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

hosgeldin mersahimmm:KK9:hepsi kiskaniyo mersahim bi kk miz var onuda istemiyolarrr ya:KK4::KK4::KK4::KK4:esimede kizdim gecen gün ya ne var dedim..paylasimlar yapiyoruzz dertlesiyoruz dedimmm:KK4:

çok haklısın tatlım vallah ben o kadar çok şey öğrendim ki bu siteden, o yüzden eşime diyorum sakın karışma birsürü faydalı bilgi öğreniyorum ben k.k. dan diye :))))

çok haklısın tatlım vallah ben o kadar çok şey öğrendim ki bu siteden, o yüzden eşime diyorum sakın karışma birsürü faydalı bilgi öğreniyorum ben k.k. dan diye :))))

iyi etmisin canommm eslere tepkiyi göstermeliyizz..valla yüz bulurlarsa girmemizide engellerler...burasi kötü bi yer degilki..ögreniyoruz ögretiyoruzz..bi cok yararli paylasimlar yapiyoruzzz..:nazar:bi y burayada karismasinlar artik..gecen gün kizmamdan dolayi benimkinden simdilik ses yok..bi müddet idare ederimmm.sonra yine bi kizarimmmm öyle idare edip yinede girerim buraya:KK53:

iyi etmisin canommm eslere tepkiyi göstermeliyizz..valla yüz bulurlarsa girmemizide engellerler...burasi kötü bi yer degilki..ögreniyoruz ögretiyoruzz..bi cok yararli paylasimlar yapiyoruzzz..:nazar:bi y burayada karismasinlar artik..gecen gün kizmamdan dolayi benimkinden simdilik ses yok..bi müddet idare ederimmm.sonra yine bi kizarimmmm öyle idare edip yinede girerim buraya:KK53:

evet tatlım arada kızmak gerek yoksa görüşemeyiz burda birbirimizle :))))

SLm kuzucuklarımmmmmmmmmmm :KK16: nabersinizzzzzz yasak hayaliimm nerdesın senyaaaa yoktunnnnnnnn :/

Son düzenleme:
SLm kuzucuklarımmmmmmmmmmm :KK16: nabersinizzzzzz yasak hayaliimm nerdesın senyaaaa yoktunnnnnnnn :/[/QU

Bu arada tüm arkadaşlarımın SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM... EŞLERİYLE BERABER BİR ÖMÜR MUTLU ,SAĞLIKLI,UZUN ÖMÜRLÜ,BOL BEBİŞLİ BİR YIL HATTA BİR ÖMÜR GEÇİRMELERİNİ DİLERİM ....Sevgiller gününüz kutlu olsun candostlarım...

X