- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
kızlar ben buqün fazla qıremeyeceqim eve bakacam . akşamda malum 14 şubat :) yarın sabahleyın qorusuruz ıns quzel haberlerle allah a emanetsınız öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben buqün fazla qıremeyeceqim eve bakacam . akşamda malum 14 şubat :) yarın sabahleyın qorusuruz ıns quzel haberlerle allah a emanetsınız öptüm
kızlar hepinize günaydın, nasılsınız bakalım bugün :))))
tatlım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun da için rahat eder,
kızlar iyi geceler hepinize..hem bu baş ağrısı hemde beyimin "hep internetle ilgileniyosun" sitemleri nedeniyle çıkmam gerekiyooo
yarın görüşmek üzere, topikçik sizlere emanet kızlar öpüyorum hepiniziiiiiiiiii
Selam nabersiniz benim ki de kiskanmaya basladibu kocalar hep böyle cogunlugu kk yi kiskaniyoo
Selam nabersiniz benim ki de kiskanmaya basladi
Selam nabersiniz benim ki de kiskanmaya basladi
hosgeldin mersahimmmhepsi kiskaniyo mersahim bi kk miz var onuda istemiyolarrr yaesimede kizdim gecen gün ya ne var dedim..paylasimlar yapiyoruzz dertlesiyoruz dedimmm
çok haklısın tatlım vallah ben o kadar çok şey öğrendim ki bu siteden, o yüzden eşime diyorum sakın karışma birsürü faydalı bilgi öğreniyorum ben k.k. dan diye :))))
iyi etmisin canommm eslere tepkiyi göstermeliyizz..valla yüz bulurlarsa girmemizide engellerler...burasi kötü bi yer degilki..ögreniyoruz ögretiyoruzz..bi cok yararli paylasimlar yapiyoruzzz..bi y burayada karismasinlar artik..gecen gün kizmamdan dolayi benimkinden simdilik ses yok..bi müddet idare ederimmm.sonra yine bi kizarimmmm öyle idare edip yinede girerim buraya
evet tatlım arada kızmak gerek yoksa görüşemeyiz burda birbirimizle :))))
doru söylüyosun canommmcanomm sendemi okuldasin simdi ögretmendin demi yanlis hatirlamiyosamm:44::44:
SLm kuzucuklarımmmmmmmmmmm nabersinizzzzzz yasak hayaliimm nerdesın senyaaaa yoktunnnnnnnn :/[/QU
Bu arada tüm arkadaşlarımın SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM... EŞLERİYLE BERABER BİR ÖMÜR MUTLU ,SAĞLIKLI,UZUN ÖMÜRLÜ,BOL BEBİŞLİ BİR YIL HATTA BİR ÖMÜR GEÇİRMELERİNİ DİLERİM ....Sevgiller gününüz kutlu olsun candostlarım...
SLm kuzucuklarımmmmmmmmmmm nabersinizzzzzz yasak hayaliimm nerdesın senyaaaa yoktunnnnnnnn :/
edammm bundan sonra burda ara beni kuzummmmmmmmmmmmmmmmmsimdi misafirim gelcek daha konusuruzz oldu mu tatlimmmmmmmm
edammm bundan sonra burda ara beni kuzummmmmmmmmmmmmmmmmsimdi misafirim gelcek daha konusuruzz oldu mu tatlimmmmmmmm
sevgililer günün kutlu olsun şekerimmmm... tmm balım artık burdamı takılıyoruz ?
Kuzumm buldum seni Posta Kutun Dolu O yüzden Mesajım Gelmedi. Biraz Boşaltırsan