- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
öyle vala mersahım yapamadım :)
unutmam merak etme yasakhayalım . daha yenı taşınmıştım evimede şimdi tekrar ev aramaya başladımkalamam çunku tek başıma . eşim sürekli şehir dışında. dün akşam eşim yanımda olduqu halde uyuyamadım ya olmaz qıdecem buradan
qirsede birşey yok ki evın içinde alacağı bir bilqisayarım ıle tv yani nese kımet.
evet Şubatta yeni başladık cennt kokulularımızı aramıza almaya o yuzden uzulmekkk yokkkmaratona çıkcakmıs qıbı çalışcaz yapcek bişey yok :)
kızlar sohbette hepimize dua ettim inş rabbim kabul eder..
yenidenmi tasinacaksinizzz.....:26:kör olasica hirsizzzzzkorkuyosan tasin ozaman karabiberimmm....
saol canimm benimm benim duamda sizlee
cok korkuyorum ya :'( ufacık bır tıpırdıda cıldırcak qbı oluyom bırı cıkıvercekmıs karsıma qbı :'(
Gecmis olsum karabiberim. hirsiz iyki karsina cikmamis bu psikolojiyle paralardin onu:)
Okudun mu karabiberim bu ay benden umit yok
cok korkuyorum ya :'( ufacık bır tıpırdıda cıldırcak qbı oluyom bırı cıkıvercekmıs karsıma qbı :'(
karabiberim zincir ne yokmu kapinizda anahtar yerini acsa bile onu cikaramaz canim benimm:26:korkma bi daha cesarte etmez akli varsa
okudum nıkıyyımdende quzel haber qelmemıs ama umudumuzu kesmek yok :) cennet kokulular qelecekkler ınsss annelerını teyzelerını uzmeyecekler .
iste böyle karabiberimmmmmm benimmyilmak yokk mücadelemiz simdi basladiii
var hatta 2 tane daha takdı dun esım
tamamammmmmmm o zaman karabiberimmmmmm icini ferah tuttttkör olasica asla zinciri gecemezzzzzzz onunla ugrasamazzzzz yakalanacagini bilirrr o kadarda aptal degildirrr
öyle ama ben hala kararsızım cocuqu ısteyıp ıstemedıqımde calısmalara basladım da ne bılım ya ıcımde tuhaf hısler duyqulr var
annesi melegin bi icine düssün bak nasida iyikide olmus diyecennncok beklemeyin karabiberimmmm simdiki aklim olsaydi hic korunmazdim ben cok pismanimmm...cünkü ilerde basimiza ne gelecegini hemen olacakmi olmayacakmi bilmiyoruzz....bence evlilik yerine oturmussa beklemeye gerek yok..genc anne olmak bence cok daha güzelll
annesi melegin bi icine düssün bak nasida iyikide olmus diyecennncok beklemeyin karabiberimmmm simdiki aklim olsaydi hic korunmazdim ben cok pismanimmm...cünkü ilerde basimiza ne gelecegini hemen olacakmi olmayacakmi bilmiyoruzz....bence evlilik yerine oturmussa beklemeye gerek yok..genc anne olmak bence cok daha güzelll
evet korunmuyoruz zaten ya :)
tamammm ozamnnnicindeki hisler normal karabiberimm hepimizde ilk korunmayi biraktigimizda oluyo ....ama hamilelleri gördükce kücük bebekleeri gördükce bi cevreden halen yokmu sorulari geldikce dahada fazla istemeye basliyosunnnn...
slm kızlarcanim bende seni gördügüme sevindimmmrabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallahh martta romatizma lupusa baktiracammmm ondan sonra sonucu alinca bunalrdan yeni bi düsükle ilgili doktor buldum ondan randevu alacammm bilmiyorum o hangi testlere baktirir tam bundan önce üc ayri doktorda pihtilasma testlerimi yaptirmistimm bu doktorda yenidenmi yaptirir simdilik bilmmiyorum...faktörler belli zatennn..rabbim inslalah hepimizin yardimcisi olur ve sifa verirrr:26:
yasak hayalım bızım esımle bır ayrılık surecımız oldu . aılem benı kocamdan sakladılar vermedılerdıyarbakıra abımın yanına ve ben eşimle ocak 24 de tekrar bırlesdık 36 qun hıc bır haber alamadan yasadık ve su anda delıler qbı cocuk ıstıyoruz cunku o bıze neşe katacak ve rabbım ıns en kısa surede verırde esımınde benımde yuzumu quldurur
slm kızlar....ben geldim
yasak hayalim inş bu gittiğin doktorlar derman olur derdine bu sefer bebişin bırakmaz seni.....