Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yenidenmi tasinacaksinizzz.....:26:kör olasica hirsizzzzz korkuyosan tasin ozaman karabiberimmm....

saol canimm benimm benim duamda sizlee

Gecmis olsum karabiberim. hirsiz iyki karsina cikmamis bu psikolojiyle paralardin onu:)

paralarmıydım orasını dusunemıyorum valla tam kapıdan cıksaydı merdıvenlerden yuvarlanarak aşaqıya duserdım elımı kaldırmazdım cunku bu aralar hıc ıyı deqılım kendımı bır turlu toplayamıyorum ya . valla delırcem ha ben psıkopatın onde qıdenıydım sımdı sessız sakın bırı oldum ya

öyle ama ben hala kararsızım cocuqu ısteyıp ıstemedıqımde calısmalara basladım da ne bılım ya ıcımde tuhaf hısler duyqulr var

annesi melegin bi icine düssün bak nasida iyikide olmus diyecennncok beklemeyin karabiberimmmm simdiki aklim olsaydi hic korunmazdim ben cok pismanimmm...cünkü ilerde basimiza ne gelecegini hemen olacakmi olmayacakmi bilmiyoruzz....bence evlilik yerine oturmussa beklemeye gerek yok..genc anne olmak bence cok daha güzelll

Dogru soyluyosun canim. ben zorunlu bekledim okul fln derken ama simdi sabredemiyorum.

evet korunmuyoruz zaten ya :)

tamammm ozamnnnicindeki hisler normal karabiberimm hepimizde ilk korunmayi biraktigimizda oluyo ....ama hamilelleri gördükce kücük bebekleeri gördükce bi cevreden halen yokmu sorulari geldikce dahada fazla istemeye basliyosunnnn...

yasak hayalım bızım esımle bır ayrılık surecımız oldu . aılem benı kocamdan sakladılar vermedıler dıyarbakıra abımın yanına ve ben eşimle ocak 24 de tekrar bırlesdık 36 qun hıc bır haber alamadan yasadık ve su anda delıler qbı cocuk ıstıyoruz cunku o bıze neşe katacak ve rabbım ıns en kısa surede verırde esımınde benımde yuzumu quldurur

slm kızlar....ben geldim

yasak hayalim inş bu gittiğin doktorlar derman olur derdine bu sefer bebişin bırakmaz seni.....

anladim karabiberimm..bak hem bi bebisiniz olursa dahada kenetlenirsiniz birbirinize belliki cok seviyosunuz birbirinizi cocuk olursa ailelerde araya cok fazla giremezzz....esin seni bu kadar cok sevmese cocuk istemezdi..bence böyle bi kocaya cocuk dogurmalisin rabbimde izin verirse....o zaman hersey dahada güzel olurr......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…