Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öyle vala mersahım yapamadım :)

unutmam merak etme yasakhayalım . daha yenı taşınmıştım evimede şimdi tekrar ev aramaya başladım :KK43: kalamam çunku tek başıma . eşim sürekli şehir dışında. dün akşam eşim yanımda olduqu halde uyuyamadım ya olmaz qıdecem buradan
qirsede birşey yok ki evın içinde alacağı bir bilqisayarım ıle tv yani nese kımet.

evet Şubatta yeni başladık cennt kokulularımızı aramıza almaya o yuzden uzulmekkk yokkk :KK70: maratona çıkcakmıs qıbı çalışcaz yapcek bişey yok :)

kızlar sohbette hepimize dua ettim inş rabbim kabul eder..

yenidenmi tasinacaksinizzz.....:26:kör olasica hirsizzzzz :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:korkuyosan tasin ozaman karabiberimmm....:KK6:

saol canimm benimm benim duamda sizlee:KK16::KK16::KK16:

Gecmis olsum karabiberim. hirsiz iyki karsina cikmamis bu psikolojiyle paralardin onu:)

paralarmıydım orasını dusunemıyorum valla tam kapıdan cıksaydı merdıvenlerden yuvarlanarak aşaqıya duserdım :KK43: elımı kaldırmazdım cunku bu aralar hıc ıyı deqılım kendımı bır turlu toplayamıyorum ya . valla delırcem ha ben psıkopatın onde qıdenıydım sımdı sessız sakın bırı oldum ya :KK70: :KK43:

öyle ama ben hala kararsızım cocuqu ısteyıp ıstemedıqımde calısmalara basladım da ne bılım ya ıcımde tuhaf hısler duyqulr var

annesi melegin bi icine düssün bak nasida iyikide olmus diyecennn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:cok beklemeyin karabiberimmmm simdiki aklim olsaydi hic korunmazdim ben cok pismanimmm...cünkü ilerde basimiza ne gelecegini hemen olacakmi olmayacakmi bilmiyoruzz....bence evlilik yerine oturmussa beklemeye gerek yok..genc anne olmak bence cok daha güzelll:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

annesi melegin bi icine düssün bak nasida iyikide olmus diyecennn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:cok beklemeyin karabiberimmmm simdiki aklim olsaydi hic korunmazdim ben cok pismanimmm...cünkü ilerde basimiza ne gelecegini hemen olacakmi olmayacakmi bilmiyoruzz....bence evlilik yerine oturmussa beklemeye gerek yok..genc anne olmak bence cok daha güzelll:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Dogru soyluyosun canim. ben zorunlu bekledim okul fln derken ama simdi sabredemiyorum.

evet korunmuyoruz zaten ya :)

tamammm ozamnnn:KK9:icindeki hisler normal karabiberimm hepimizde ilk korunmayi biraktigimizda oluyo ....ama hamilelleri gördükce kücük bebekleeri gördükce bi cevreden halen yokmu sorulari geldikce dahada fazla istemeye basliyosunnnn...:KK53:

yasak hayalım bızım esımle bır ayrılık surecımız oldu . aılem benı kocamdan sakladılar vermedıler :KK43: dıyarbakıra abımın yanına ve ben eşimle ocak 24 de tekrar bırlesdık 36 qun hıc bır haber alamadan yasadık :KK43: ve su anda delıler qbı cocuk ıstıyoruz cunku o bıze neşe katacak ve rabbım ıns en kısa surede verırde esımınde benımde yuzumu quldurur

canim bende seni gördügüme sevindimmm:KK16:rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallahh:KK16::KK16:martta romatizma lupusa baktiracammmm ondan sonra sonucu alinca bunalrdan yeni bi düsükle ilgili doktor buldum ondan randevu alacammm bilmiyorum o hangi testlere baktirir:KK30:tam bundan önce üc ayri doktorda pihtilasma testlerimi yaptirmistimm:KK31:bu doktorda yenidenmi yaptirir simdilik bilmmiyorum...faktörler belli zatennn..rabbim inslalah hepimizin yardimcisi olur ve sifa verirrr:26:
slm kızlar:KK3:....ben geldim:KK55:

yasak hayalim inş bu gittiğin doktorlar derman olur derdine bu sefer bebişin bırakmaz seni.....

yasak hayalım bızım esımle bır ayrılık surecımız oldu . aılem benı kocamdan sakladılar vermedıler :KK43: dıyarbakıra abımın yanına ve ben eşimle ocak 24 de tekrar bırlesdık 36 qun hıc bır haber alamadan yasadık :KK43: ve su anda delıler qbı cocuk ıstıyoruz cunku o bıze neşe katacak ve rabbım ıns en kısa surede verırde esımınde benımde yuzumu quldurur

anladim karabiberimm..bak hem bi bebisiniz olursa dahada kenetlenirsiniz birbirinize :KK16::KK16::KK16::KK16:belliki cok seviyosunuz birbirinizi cocuk olursa ailelerde araya cok fazla giremezzz....:KK6:esin seni bu kadar cok sevmese cocuk istemezdi..bence böyle bi kocaya cocuk dogurmalisin rabbimde izin verirse....o zaman hersey dahada güzel olurr......:KK16:

Son düzenleme:
X