Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Saglik ocagindan ciktim parkta öyle bankta otura kaldim. Kaptirmayacagim kendimi diyordum ama oyle olmuyomus. bir teselli lazim simdi

Yasagim hayalim benim merakta kaldin diye soyleyeyim dedim. Sonucu ogrendim yok mus bebis:KK43:( nazlaniyo teyzesi bizim bebis bu ayda gelmedi. tam kan vermistim bide bazilari iyi degil acaba neden moralim bozuldu. yarin kadin doguma giderim belki hala regl olmadim

annesini ve teyzoslarini fazla bekletmez kuzucugumuz insallahhh:KK16:hayret ama mersahim reglinde yok.hic gecikirmiydi ilkmi oldu:44::44:

Saglik ocagindan ciktim parkta öyle bankta otura kaldim. Kaptirmayacagim kendimi diyordum ama oyle olmuyomus. bir teselli lazim simdi

mersahimmm söyle düsün biz daha yeni tanidik birbirimizi öncekileri bu ayi yok say kuzucugummm...bundan sonra birbirimize dua edip destek olacagizzzz öyle hemen yilmak yokkk:21:kolay degil hepimzde ayni yikim oluyo ilk ögrendigimizde ama yeni bi ay yeni yumurtlama dönemi baslayinca yeni umutlar yeseriyo icimizde.....hepimiz birbirimiz icinnn heyecanlaniyoruzzz..seni bekledim mesala kendim haber alacak gibi icim kipir kipirdi...simdi üzüldüm üzülmedim desem yalan olur..ama gelecekten aydan umutluyummm...yeterli reglin gelsin canim benim onun yokluguda zor..o olmazsa bebekte olmuyo...:KK30:simdi moralini yüksek tutmaya caliss sikinti yapmada reglin gelsin gelecek ay icin mücadelemiz baslasinn:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bu ay esim de cok heveslendi. gecen hamilelik supriz oldu bisi anlamadik. ama gecen gun gebelik testi pozitifte solemiyom zannetmis banyodaki copte bulup bakmis:KK43:(

İlk hamilelikten once bazen oluyodu. ama son alti aydir bekledigimden once bile gelebiliyodu...

mrsahim eger yoksada umutlandirmayada korkuyorum ama sunuda söylemek isitiyorummm..ekim topigindeki bi arkasimizin kan testide negatifti regl olamiyorum diye doktora gitti ultrasonda yavrusun ugörmüsler.. bunlar oluyo ..sen yinede hap ne alma bide ultrasona girrr iyice emin ol:KK19:

Bu ay esim de cok heveslendi. gecen hamilelik supriz oldu bisi anlamadik. ama gecen gun gebelik testi pozitifte solemiyom zannetmis banyodaki copte bulup bakmis:KK43:(

iste böyle olunca dorusun insan dahada üzülüyooo.:26:.insllah rabbim kuzucugunuzun kardesini bi an önce gönderirirrr:KK6:

mrsahim eger yoksada umutlandirmayada korkuyorum ama sunuda söylemek isitiyorummm..ekim topigindeki bi arkasimizin kan testide negatifti regl olamiyorum diye doktora gitti ultrasonda yavrusun ugörmüsler.. bunlar oluyo ..sen yinede hap ne alma bide ultrasona girrr iyice emin ol:KK19:

Regl gunumde kasiklarimda agri oldu bi gun sonra fln akinti hafif pembe geldi hamile kalacam diye kendi kendi mi mi geciktirdim acaba.

Regl gunumde kasiklarimda agri oldu bi gun sonra fln akinti hafif pembe geldi hamile kalacam diye kendi kendi mi mi geciktirdim acaba.

geçmiş olsun çok yeni aynı sorunu yaşadım ben de, hala daha regl olmadım ama negatif test :KK43:((
sakın kendini strese sokup da düzenli adetini bozma, benm zaten düzenli değildi
şimdi belki de stresin etkisiyle iyice karıştı durumdayım :KK43:(( eğer düzenli adet olabilsem
her defasında önümüzdeki ihtimale bakıcaz derdim emin ol, inan olmaması çok daha kötü :KK43:((((
üstelik doktor kontrolde kese görmemesine rağmen bir daha test istedi garantilemek için
düşünsene zaten test negatif, kese yok, adet yok,ama illa negatifi bile bile bidaha yaptırcam ...
bugün yarın adet olsam bari boşu boşuna onla uğraşmazdım ama o bile olmuyo gelmiyo da gelmiyo :KK43:(((

geçmiş olsun çok yeni aynı sorunu yaşadım ben de, hala daha regl olmadım ama negatif test :KK43:((
sakın kendini strese sokup da düzenli adetini bozma, benm zaten düzenli değildi
şimdi belki de stresin etkisiyle iyice karıştı durumdayım :KK43:(( eğer düzenli adet olabilsem
her defasında önümüzdeki ihtimale bakıcaz derdim emin ol, inan olmaması çok daha kötü :KK43:((((
üstelik doktor kontrolde kese görmemesine rağmen bir daha test istedi garantilemek için
düşünsene zaten test negatif, kese yok, adet yok,ama illa negatifi bile bile bidaha yaptırcam ...
bugün yarın adet olsam bari boşu boşuna onla uğraşmazdım ama o bile olmuyo gelmiyo da gelmiyo :KK43:(((

Sartlayinca kendimizi psikolojik boyle oluyo galiba

işte düzenli adet olanlar şartlayınca ya da stresten düzeni bozabiliyolar, o yüzden rahat olmaya çalışmalısın
benm zaten düzenli değil, bir de üstüste negatifle gel de stres olma !ama düzenli adet olsam inan yine de
zamana bırakmaya çalışırdım öylesi en doğrusu, zaten yorumları okursan, üzerine düşen ve özellikle uğraşanların
genellikle olmaz, ama akışına bırakıp sadece deneme yapanlar ve düşünmeyenler hemen pozitifi görür bu hep böyledir
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ...

bende 8 aydır denıyorum olmuyo olmuyo beklemek oyle zor kı adet gunum yaklastı zaman hamıle deılsem bı an once olsunda kurtulum dıyorum ama o kırmızıyı gorunce oluyorum:KK43: sorunda yok bebekte yok allahım ısteyen herkses versın amınn

birde eslerımızın heveslenmesı cok zor ben artık konusmuyorum bu konuyu allahım vercek elbet dıyorum her karnım agrıyor mıgdem bulanıyo dedım de sormuyo ama ole bır bakıyo kı bu sefer oldumu dergıbı artk solemıyorum umutlanmasın adet oldumda yuzunde kı acı mahvedıyo benı zaten rabbım bır versınde :KK43:

Hos geldin canim biliypduk bizden ayrilamazsin.
öyle vala mersahım yapamadım :)

ayy karabiberimm gelmissssssss:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:yaw kuzum benim bidaha böyle yapma biz destek icin variz bizden uzaklasma faydamiz olur zararimiz olmaz senin psikolojineee:KK19::KK19::KK19::KK19:yazdigin mesaji görünce cok sasirmistimm ve üzülmüstümm karabiberim böyle yapmamaliydi dedimm:KK6:beraber yürüyecegiz bu yolda unutmaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

unutmam merak etme yasakhayalım . daha yenı taşınmıştım evimede şimdi tekrar ev aramaya başladım :KK43: kalamam çunku tek başıma . eşim sürekli şehir dışında. dün akşam eşim yanımda olduqu halde uyuyamadım ya olmaz qıdecem buradan

cok gecmis olsun kör olasica hirsiz iyikide girememisss:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:seni bekliyommmmm seni seviyoruz unutmaa:KK54::KK54::KK54::KK54:

unutmam merak etme yasakhayalım . daha yenı taşınmıştım evimede şimdi tekrar ev aramaya başladım :KK43: kalamam çunku tek başıma . eşim sürekli şehir dışında. dün akşam eşim yanımda olduqu halde uyuyamadım ya olmaz qıdecem buradan
qirsede birşey yok ki evın içinde alacağı bir bilqisayarım ıle tv yani nese kımet.

mersahimmm söyle düsün biz daha yeni tanidik birbirimizi öncekileri bu ayi yok say kuzucugummm...bundan sonra birbirimize dua edip destek olacagizzzz öyle hemen yilmak yokkk:21:kolay degil hepimzde ayni yikim oluyo ilk ögrendigimizde ama yeni bi ay yeni yumurtlama dönemi baslayinca yeni umutlar yeseriyo icimizde.....hepimiz birbirimiz icinnn heyecanlaniyoruzzz..seni bekledim mesala kendim haber alacak gibi icim kipir kipirdi...simdi üzüldüm üzülmedim desem yalan olur..ama gelecekten aydan umutluyummm...yeterli reglin gelsin canim benim onun yokluguda zor..o olmazsa bebekte olmuyo...:KK30:simdi moralini yüksek tutmaya caliss sikinti yapmada reglin gelsin gelecek ay icin mücadelemiz baslasinn:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

evet Şubatta yeni başladık cennt kokulularımızı aramıza almaya o yuzden uzulmekkk yokkk :KK70: maratona çıkcakmıs qıbı çalışcaz yapcek bişey yok :)

kızlar sohbette hepimize dua ettim inş rabbim kabul eder..

X