- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- Konu Sahibi cimcimegfb
Cnlarim bebek icin muayene olmak istiyorum esimde bi kac gun sonra sperm testti verecek ve yarin adettin 2.gunu kacinci gunu gitmem uygun olur sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnlarim bebek icin muayene olmak istiyorum esimde bi kac gun sonra sperm testti verecek ve yarin adettin 2.gunu kacinci gunu gitmem uygun olur sizce
canım yarın git o zaman belki hormmon testi de yaparlar.o testler reglin ikinci günü yapılıyo çünkü...
bazı testler reglinin 2. veya 3. günü yapılıyor.o yüzden uygun günlerde gitmeye çalıs birde vajinal ultrasonla baksa daha iyiCnlarim bebek icin muayene olmak istiyorum esimde bi kac gun sonra sperm testti verecek ve yarin adettin 2.gunu kacinci gunu gitmem uygun olur sizce
Selam hanimlar;
Hepimizin istediği sağlıklı, hayırlı, evimizin ve ailemizin neşesi olacak bir bebek...
Bu güne kadar çok ay saydım haziran temmuz ağustos.....ekim kasım ....ocak şubat, çok kür denedim, okuduğum her yeni bilgiyi uygulamaya çalıştım.
Çalışacağım da çünkü bu istek benim vazgeçebileceğim bir hayal değil.
Allah ın izniyle hangi ay olursa olsun burada bebeğimi sabırla bekleyeceğim...
Bu yolda benimle birlikte günlerini saymak isteyen herkesi topiğime beklerim.
Bilgi alışverişinde bulunalım, uyguladığımız kür ve metodları paylaşalım, birbirimize umut aşılayalım, batları sayalım, takılıp tökezlediğimiz moralimizin düştüğü yerde birbirimizin elinden tutalım istiyorum...
Haydi bu ilk topiğimdir, hayırlı uğurlu olsun hepimize hayal ettiğimiz bebeği getirsin.....
Bu yolculukta hepimize şans diliyorum
Tamam cnim saol ben sizi haberdar ederim yarin ama simdi gozlerim uyumak için kendiliğinden kapanıyor sizi seviyorum allaha emanet olun dua eden benim icin
iyi akşamlar kızlar bende yılın 12 ayı 365 günü bebeğini bekleyenlerdenim inş burada hepimiz hamilelik haberlerimizi paylaşırız
hoşbuldum canım..hoşgeldin canım sen de
inşallah güzel haberlerimiz olacak burdan verebileceğimiz...ne kadar süredir bebek istiyorsun?
yasakhayal ciğim en uygun saat akşam 6 benim için...
hem yemeği içmeyi iki saat önceden kesebilirim, hem evdeyim rahat rahat yapabilirim.sence geç bi saat mi?
kızlar bir saat kestireyim derken şu saate kadar uyumuşum, bu nasıl bir yorgunluk sanırsam hasta da olucam, grip gibi bişeyler...
kemiklerim sızlıyo...
hoşbuldum canım..
yaklaşık 7 yıldır yani ilk evlendiğim günden beri canım....
sen kaç yıl oldu evleneli tüp falan denemedinizmi
melekim hosgeldinnncanim siz basladinizmi tüp bebege
yasakhayalimm
pazartesimmmm
marsahımmm
nıkıymmmm
kızlar çok özür dılerım qerçekten çok psikolojim bozuktu ondan ayrılmaya karar vermısdım ama size o kadar alışmışım kı yapamadım dun qelecekdm normalde ama evıme hırsız qırmeye calısmıs psıkolojım ıyıce bozulmus sımdı yazdıklarınızı okudum ve arkadaslarımı yoldaşlarımı yarı yolda bırakmak bana yakışmaz o yüzden döndümn aama şimdi çıkmak zorundayım sohbetim var oraya qideceğim akşam qörüşürüz inş hepinizi çokkk seviyorum ve çok özledim ayrıca çalışmalara başladım inş rabbimin izniyle en kısa sürede qüzel haberlerimi veririm ve topiğimizin ilk anne adayı olurum :)
hoşbuldum YASAKHAYAL ......
günaydın seninle karşılaşmak ne güzel....
canım biz daha başlamadık tüpbebeğe 1 ay 2 ay daha geçsin diyoruz şöyle bahar gelsin...
o zaman başlıyacaz inş....sen ne yaptın pıhtılaşma ile ilgili yeni testler falan oldumu:44::44:
yasakhayalimm
pazartesimmmm
marsahımmm
nıkıymmmm
kızlar çok özür dılerım qerçekten çok psikolojim bozuktu ondan ayrılmaya karar vermısdım ama size o kadar alışmışım kı yapamadım dun qelecekdm normalde ama evıme hırsız qırmeye calısmıs psıkolojım ıyıce bozulmus sımdı yazdıklarınızı okudum ve arkadaslarımı yoldaşlarımı yarı yolda bırakmak bana yakışmaz o yüzden döndümn aama şimdi çıkmak zorundayım sohbetim var oraya qideceğim akşam qörüşürüz inş hepinizi çokkk seviyorum ve çok özledim ayrıca çalışmalara başladım inş rabbimin izniyle en kısa sürede qüzel haberlerimi veririm ve topiğimizin ilk anne adayı olurum :)
hepinize merhabaaaaaaaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaar...
Eki Görüntüle 632060