Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende hepinize dua ediyorum quzularım. ama ben anne olmakdan vazqeçtim yiğenlerimi sevmek istiyorum. anne olmayı biraz daha düşünmem gerektiğimi düşündüm dün gece inş sizin qüzel haberlernizi en kısa sürede alırım :)

Yaaa tüm dualarına aminnnn....
ama bebek fikrini merkeze koymasan da hep gündemde tut bence....

Selemm kizlarrr nasilsiniz yaw benim gelen giden yok daha bu kirmizilarin gelmemesi beni biraz daha heyecanlandiyoo

:21: Allah gönlüne göre versin inşallah canım arkadaşımmm....

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım 4 qündür çok mutlu oldum sızınle bugunden sonra ben kk dan ayrılıyorum . inş hepiniz bir qün anne olup cennet kokulularnızla mutlu bır aıle cembernız olur .hakkınızı helal edin alaha ısmarladık :'(

canım ne hakkımız varsa helal olsun da sen gitme.... gerçi bi ara ben başka bir tpikte aynı duyguyla ben gidiyorum demiştim 3 gün zor dayandım, kessin geri gelirsin. inşallah da geri gelirsinnn...:KK16:

topik başlığını çok beğendim..
ve aynı fikirde olduğumdan yazmak istedim..

hangi ay olursa olsun,artık bebişlerimiz bizimle olsun..

:KK9:

hoşgeldin canım benim aramıza:KK16:

Slm kizlar ben adet olmaya basladim beni affedin olur mu sizi cok heveslendirdim esimde test almis bugun ona karsida cok mahcup olacam cunku dun ode acele ediyosun diye bende ona kizmistim istemiyosun bebek falan diye bundan sonra ovu testti ne hham.testti gormek istemiyorum .sadece adetim duzenli olsun diye sogan suyu icecem iste kizlar buyuk heyecanin hazin sonu elbet vardir bundada bi hayir yaradanin yarattigi icin dusundugu guzel bisey vardir elbet eyyyy guzel yaradanim seni sevmekten sakin mahrum etme beni...

yaaa bozma moralini gebelik testine de ovülasyon testine de bize de kadere de kimseye küsme Rabbim hayırlı zaman da sağlıkla verecek bebeklerimizi....
hangi ay olursa olsun sıkma canını....:KK14:

Sonunda geldin pazartesim ben cok kotuyum icim daraliyo of

canım yaaaaa misafir var çocuklar oyun oynuyolardı bilgisayarda ellerinden aldım kafamda bekliyolar geri veriyim diyeeee:KK9:
ben seninle burda yazışmak istiyorum ama çay servisi beni bekliyo yoruldum yaaa, zaten pazartesi içim dar benim de...
sen nasılsın?keyfini :KK9:bozma bak sakın

yaaa bozma moralini gebelik testine de ovülasyon testine de bize de kadere de kimseye küsme Rabbim hayırlı zaman da sağlıkla verecek bebeklerimizi.... hangi ay olursa olsun sıkma canını....:KK14:[/QUOTE]Aslinda moralim iyi hatta cok iyiyim ama bilmiyorum boslukta gibiyim icim bi acayip o kadar. Calusmak istiyorum ama kor olasi bu yerde bana gore is yok kapali oldugum icin. Bi acik ogretim kayitlari baslasa lise mi bitirecem tek senem kalmisti ama ben mal gibi bu kucuk yasimda evlendim neyse taktim kafayi okuyacam ve calisacam

canlar ben hep şöyle diyorum Allahım sen isteyen herkese ve bana
hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat,
dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu
ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet

hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat,
dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu

saol canim benim ne güzel dua ediyosunnnn..cok hosuma gitti...bence hic eksik yokkk duanin icindee:KK16::KK16::KK16:

inşallah canım alırız güzel haberler benim bat19şubat hayırlısı,senin ne zaman kuzum

ayy seninde bi haftan kalmisss..insallah senden güzel bi haber gelirrr:KK8:nuarinimmmm ben 5 hafta önce 8 haftalik ikizlerimi kaybettim simdilik düsünmüyorummm:KK6:martta arastirma ne yaptiracam henüz yeni bi hamilelige hazir hissetmiyorum kendimi.bide üstelik bundan önce 4 bebek kaybim daha var...son 3 yilda yasadim bunlari kuzum benim..simdilik tek sorun pihtilasma gözüküyo.ignesini oluyorum ama yine kaybediyorum.suan rabbimden sifa diliyorum ...selamete cikmak icin dua ediyorummm:KK6:

resimleri ekleyemedim heyecandan.... ben imkansızlıklar içinde 2 seneyi geçti bebek hasretiyle yanıyorum. Hatta önümüzdeki ay tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. Adetime daha 2 gün var, ovulasyon testi yaptım vee iki çizgi de kopkoyu çıktı!!! dayanamadım tek kalan gebelik testini de yaptım aynı örnekten onda da ikinci çizgi silik pembe çıktı. Sevinçten annemi babamı işte olan eşimi çığlık çığlığa aradım. Ama eşim "bi dur hemen umutlanma kan testi yapalım kimyasal olursa boş gebelik olursa......" diyip umudumu kırdı. şimdi ben hamile miyim değil miyim??? Kimyasal gebelik böyle adete 2 gün kala çıkar diye okudum bir forumda , yıkıldım... Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım 2 yıldır bu anı bekliyordum mutluluğunu yaşayamıyorum içimdeki bu kurttan...Ne yapayım ben....

ayy seninde bi haftan kalmisss..insallah senden güzel bi haber gelirrr:KK8:nuarinimmmm ben 5 hafta önce 8 haftalik ikizlerimi kaybettim simdilik düsünmüyorummm:KK6:martta arastirma ne yaptiracam henüz yeni bi hamilelige hazir hissetmiyorum kendimi.bide üstelik bundan önce 4 bebek kaybim daha var...son 3 yilda yasadim bunlari kuzum benim..simdilik tek sorun pihtilasma gözüküyo.ignesini oluyorum ama yine kaybediyorum.suan rabbimden sifa diliyorum ...selamete cikmak icin dua ediyorummm:KK6:

seni çok iyi anlıyorum benimde 1bebek kaybım var kalbi durdu sebenide bilmiyorum, canim ya cok buyuk gecmis olsun
okurken gozlerim doldu tuylerim diken diken oldu rabbim sana sabir
versin basin sagolsun umarım bu sefer kucagına alırsın melegni

seni çok iyi anlıyorum benimde 1bebek kaybım var kalbi durdu sebenide bilmiyorum, canim ya cok buyuk gecmis olsun
okurken gozlerim doldu tuylerim diken diken oldu rabbim sana sabir
versin basin sagolsun umarım bu sefer kucagına alırsın melegni

senidemi vardi kaybin nuarinim bende seni bilmiyodum kuzum benim..seninde basin saolsun..rabbim senide selamete cikarsin....kuzucugunun kardesini gönderiri bi defa hayirlisiyla kucagina alirsin inslalahhh bitanemmmm:KK16:

senidemi vardi kaybin nuarinim bende seni bilmiyodum kuzum benim..seninde basin saolsun..rabbim senide selamete cikarsin....kuzucugunun kardesini gönderiri bi defa hayirlisiyla kucagina alirsin inslalahhh bitanemmmm:KK16:

sagol kuzum Rabbim hayırlısını bilir şükürler olsun bugünede

Selam hanımlaaaarrr, işte geldim burdayımmmm:KK16:
Biraz uykusuz ve yorgun olsam da moral motivasyon iyi bu gün... yumurtlamama 6 gün falan kaldı, bu gün itibariyle ovülasyon testine başlıyorum...
işin kötü yanı eşim grip olmuş bu yumurtlamayı da hastalıkla kaçırmasak bari....

yaaa bozma moralini gebelik testine de ovülasyon testine de bize de kadere de kimseye küsme Rabbim hayırlı zaman da sağlıkla verecek bebeklerimizi.... hangi ay olursa olsun sıkma canını....:KK14:
Aslinda moralim iyi hatta cok iyiyim ama bilmiyorum boslukta gibiyim icim bi acayip o kadar. Calusmak istiyorum ama kor olasi bu yerde bana gore is yok kapali oldugum icin. Bi acik ogretim kayitlari baslasa lise mi bitirecem tek senem kalmisti ama ben mal gibi bu kucuk yasimda evlendim neyse taktim kafayi okuyacam ve calisacam[/QUOTE]

Kuzum okul çok önemli kesinlikle bitir tek bir sene varmış zaten...kafan başka şeylerle meşgulken hem vücudun daha rahat olur, stresin azalır...

Yaa nolmuş size herkesin moral sıfır

Bi düşer bi kalkar işte morlaller, Allah bu günümüzü aratmasın:KK16:

Ağzına sağlık canım, tam dua etmeye çalışmak en güzeli... hepimiz adına amin diyorum bu güzel duaya

resimleri ekleyemedim heyecandan.... ben imkansızlıklar içinde 2 seneyi geçti bebek hasretiyle yanıyorum. Hatta önümüzdeki ay tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. Adetime daha 2 gün var, ovulasyon testi yaptım vee iki çizgi de kopkoyu çıktı!!! dayanamadım tek kalan gebelik testini de yaptım aynı örnekten onda da ikinci çizgi silik pembe çıktı. Sevinçten annemi babamı işte olan eşimi çığlık çığlığa aradım. Ama eşim "bi dur hemen umutlanma kan testi yapalım kimyasal olursa boş gebelik olursa......" diyip umudumu kırdı. şimdi ben hamile miyim değil miyim??? Kimyasal gebelik böyle adete 2 gün kala çıkar diye okudum bir forumda , yıkıldım... Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım 2 yıldır bu anı bekliyordum mutluluğunu yaşayamıyorum içimdeki bu kurttan...Ne yapayım ben....

canım eşin haklı keşke bi kan testi de yaptırıp öyle açıklasaydın. Başkalarıyla paylaşıldığında olası bir hayal kırıklığını atlatmak daha güç oluyor...
Ama bana sorarsan hamile olma olasılığın daha yüksek çünkü dış gebelik,boş gebelik normal sağlıklı bir gebeliğe göre daha düşük ihtimaller.. Yinede herşey insan için sen durumu daha net bir hale getir...şimdiden hakkınızda hayırlsıı olsunnn:KK6:

X