Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yanliş oldu başkasina dua ederken kendinin ikiz olmuş. ikiz istermisiniz.

Varya bi insan baskasi dua ederken karsidaki insanin melegide senin icinde ayni duayi edermis ve hani derler beddua edersen donup dolasip sana doner diye iste bundan. Demekki o kisinin durumuda bundan dolayi olmus bence coook guzel olmus ne yalan soyleyim ben 2 isterdim

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım 4 qündür çok mutlu oldum sızınle bugunden sonra ben kk dan ayrılıyorum . inş hepiniz bir qün anne olup cennet kokulularnızla mutlu bır aıle cembernız olur .hakkınızı helal edin alaha ısmarladık :'(

Neeee nasil olur ya sakin ya yapma bunu niye gidiyorsun ki canim don geriii

karabiberimmmmm noldu canim benimmmhani bu yolda beraber yürüyecektikkkhelaal olsunda bitanemmmm cok üzüldüm ben yaainslalah geri gelirsinnnnn:26:

topik başlığını çok beğendim..
ve aynı fikirde olduğumdan yazmak istedim..

hangi ay olursa olsun,artık bebişlerimiz bizimle olsun..

Allah yardimcin olsun canim dr gittim mi hic

teşekkür ederim..

gidiyorum tabi..çok sevdiğim,çok güvendiğim bi doktorum var..bekarkende ona giderdim hatta,aynı devam ediyorum..bütün süreçlerimi,yaşadıklarımı herşeyi biliyo zaten..ama düşükten beri adetim düzensiz hiçbi ay gününde gelmedi 9 aydır..hatta 3 defa söktürücüyle regl olabildim,o açıdan çok kötü kısmet artık,bekliyoruz bakalım

Oyy guzum benim olsun beklemekte guzel bizim meleklerimiz cok sansli llacak cunku bizim gibi onlari candan bekleyen anneleri olacak

Slm kizlar ben adet olmaya basladim beni affedin olur mu sizi cok heveslendirdim esimde test almis bugun ona karsida cok mahcup olacam cunku dun ode acele ediyosun diye bende ona kizmistim istemiyosun bebek falan diye bundan sonra ovu testti ne hham.testti gormek istemiyorum .sadece adetim duzenli olsun diye sogan suyu icecem iste kizlar buyuk heyecanin hazin sonu elbet vardir bundada bi hayir yaradanin yarattigi icin dusundugu guzel bisey vardir elbet eyyyy guzel yaradanim seni sevmekten sakin mahrum etme beni...

nikiyyim canim benim biz kendimiz heyecanlandikk hayalimizdekinin olmasini istedik inslaah bu ay degilse bile gelecek ay insallah rabbim seni güldürürrrsizinle birlikte bu heyecani yasamak bile güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…