- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Yanliş oldu başkasina dua ederken kendinin ikiz olmuş. ikiz istermisiniz.
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım 4 qündür çok mutlu oldum sızınle bugunden sonra ben kk dan ayrılıyorum . inş hepiniz bir qün anne olup cennet kokulularnızla mutlu bır aıle cembernız olur .hakkınızı helal edin alaha ısmarladık :'(
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım 4 qündür çok mutlu oldum sızınle bugunden sonra ben kk dan ayrılıyorum . inş hepiniz bir qün anne olup cennet kokulularnızla mutlu bır aıle cembernız olur .hakkınızı helal edin alaha ısmarladık :'(
Neeee nasil olur ya sakin ya yapma bunu niye gidiyorsun ki canim don geriii
Ahhh canim ahh bebek konusundan dolayi pskolojisi bozuk ya insallah geri girerde bizim onu coook sevdigimizi gorurbende anlaamadim biseyyyyyy bence yine gelirrr gelsinde yaa cok tatli bi kizdi niye böyle bi karar verdi anlayamadimm:26:
topik başlığını çok beğendim..
ve aynı fikirde olduğumdan yazmak istedim..
hangi ay olursa olsun,artık bebişlerimiz bizimle olsun..
Evet canim arkadasimizin guzel fikri. Insallah senide burda goruruz artik
gelirim tabi..herkesten yeni bişeyler öğreniyoruz..bazen dertleşiyoruz,bazen bilgi deneyim paylaşıyoruz..
Ne zamndir istiyosun canim sen melegini
ben 1.5 yıllık evliyim cnm..
1 düşüğüm oldu (9 ay önce) o zamandan beride tekrar denemelere devam
Allah yardimcin olsun canim dr gittim mi hic
teşekkür ederim..
gidiyorum tabi..çok sevdiğim,çok güvendiğim bi doktorum var..bekarkende ona giderdim hatta,aynı devam ediyorum..bütün süreçlerimi,yaşadıklarımı herşeyi biliyo zaten..ama düşükten beri adetim düzensiz hiçbi ay gününde gelmedi 9 aydır..hatta 3 defa söktürücüyle regl olabildim,o açıdan çok kötükısmet artık,bekliyoruz bakalım
Slm kizlar ben adet olmaya basladim beni affedin olur mu sizi cok heveslendirdim esimde test almis bugun ona karsida cok mahcup olacam cunku dun ode acele ediyosun diye bende ona kizmistim istemiyosun bebek falan diye bundan sonra ovu testti ne hham.testti gormek istemiyorum .sadece adetim duzenli olsun diye sogan suyu icecem iste kizlar buyuk heyecanin hazin sonu elbet vardir bundada bi hayir yaradanin yarattigi icin dusundugu guzel bisey vardir elbet eyyyy guzel yaradanim seni sevmekten sakin mahrum etme beni...
Ahhh canim ahh bebek konusundan dolayi pskolojisi bozuk ya insallah geri girerde bizim onu coook sevdigimizi gorur