Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

3 değilmiydi ya o :) 5 e mi cıkmıs :d haberım yokdu vala

karabiberim önce 3 tü doru aama iki hafta ne önceydi haberlerde gördümmm galiba 3 az en az tr icin 5 cocuk dedi

1 cocuk türkiyeyi iflasa götürürr

2 cocuk yeterli degil

3 cocuk idare eder

4 cocuk patenaj yaptirir

5 cocuk tam ideal dediii

haydin hedef 5 cocuk yilmak yokkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

Allah nasıl nasip ederse canım, onlar can olur bakılır vallahi. Emin ol gık demez bakarız her sabah şükrederek alırız kucaklarımızaaaa

sizleri gördükce dahada iyi oluruyorum valla..yalniz olunca dolaniyom kk yi ama zevk almiyorumm

ay sen hep buralarda ol, temiz kalpli iyimser arkadaşım benim....

Ahhh anamm bu topik antidepresan gibi valla hem daha saglikli hicdegilse kimyasal bilesimler yokkk

geröekten öyle oldu dimi nikiyy...diyodum ki topiği açarken kimse gelmezse kendi kendime yazarım, günlük gibi kulanırım diyodum ama iyiki geldiniz, neşe verdinizzz

Dogru aslinda ya bence de 5 cocuk

Canim sen atliysan herkes tatli olur unutma ne ekersen onu bicersin .bak bana gul diktin ne guzel actim demi

birbirimizden hic kopmayalimmmmmbebislerinizin resimlerini burda görmek istiyomm cünküüüüü bu benim en dogall hakkim yigenlerimi merak ederim cünküü

Son düzenleme:
Kızlar hepiniz buradayken bir kez daha fikrimi açıklayayım itiraz eden olursa referandum yapalımmm, burası demokratik bi topik

diyorum ki; ilk sayfaya bat tarihleri listesi yapmayalım.sonuçta stres atmaya geliyoruz buraya hangi ay olduğunuda önemsemiyoruz dedik bat listemiz olmasın.
sadece bu taoipğn hanımlarından kimler hamile kalırsa onları yazalım ilk sayfaya

olur canim benimmmmmmm siz ne derseniz ben varimmmm

Super olur bence hem zaten bat degil hamilelik onemli

birbirimizden hic kopmayalimmmmmbebislerinizin resimlerini burda görmek istiyomm cünküüüüü bu benim en dogall hakkim yigenlerimi merak ederim cünküü

Tabiki de canim valla benim gobegim bile buyudugunde koyarim buraya ve usg fotograflarinidaaa

Canim sen atliysan herkes tatli olur unutma ne ekersen onu bicersin .bak bana gul diktin ne guzel actim demi

ne bileyim nikiyy ciğim yaa bazı topiklerde insanlar öyle kaynaşmış kenetlenmiş oluyo ki bişey yazsan kimse dikkate almıyo bile. ben hiç öyle değilim herkesin duygularını, düşüncelerini önemserim, hepimizin derdi aynı sonuçta... ben ne kadar kırılgan bi insansam başkaları da kırılgan olabilir diye düşünürüm hep...çünkü hassas bi süreçten geçiyoruz allah hergün aynı sabrı duyguyu vermeyebilir....

ay hadi hayırlısı olsun hakkımızda, bu topiğin ilk anne adayını çok merak ediyorum. kim olursa olsun sağlıkla hayırla olsun

Tabiki de canim valla benim gobegim bile buyudugunde koyarim buraya ve usg fotograflarinidaaa

inşallahhh canım beniiiimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…