- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Burdamisin artık yasakhayalimmmm53:
ne bileyim nikiyy ciğim yaa bazı topiklerde insanlar öyle kaynaşmış kenetlenmiş oluyo ki bişey yazsan kimse dikkate almıyo bile. ben hiç öyle değilim herkesin duygularını, düşüncelerini önemserim, hepimizin derdi aynı sonuçta... ben ne kadar kırılgan bi insansam başkaları da kırılgan olabilir diye düşünürüm hep...çünkü hassas bi süreçten geçiyoruz allah hergün aynı sabrı duyguyu vermeyebilir....
Iste canim bizim farkimiz da bu
ay hadi hayırlısı olsun hakkımızda, bu topiğin ilk anne adayını çok merak ediyorum. kim olursa olsun sağlıkla hayırla olsun
Bendeee cok merak ediyorum
Ben 20.11.2011evlendim canimmm aynı ayda evlenmişiz darısı basına
ne bileyim nikiyy ciğim yaa bazı topiklerde insanlar öyle kaynaşmış kenetlenmiş oluyo ki bişey yazsan kimse dikkate almıyo bile. ben hiç öyle değilim herkesin duygularını, düşüncelerini önemserim, hepimizin derdi aynı sonuçta... ben ne kadar kırılgan bi insansam başkaları da kırılgan olabilir diye düşünürüm hep...çünkü hassas bi süreçten geçiyoruz allah hergün aynı sabrı duyguyu vermeyebilir....
Iste canim bizim farkimiz da bu
ay hadi hayırlısı olsun hakkımızda, bu topiğin ilk anne adayını çok merak ediyorum. kim olursa olsun sağlıkla hayırla olsun
Bendeee cok merak ediyorum
canım sen yarın sabah ilk idrarınla bi daha yapıcakmısın test?
canım sen yarın sabah ilk idrarınla bi daha yapıcakmısın test?
Yok canim ertesi gun yapmsyi dusunuyorum tabi adet olmazsam insallahda olmam
nikiyyim kuzum benim inslalah bi güzel haber verirsin
hadi inşallahhh...
aaaah ah senin şu rahim ağzı kontrolü olayını ben de yapabilseydim keşe...
ama bak sana ricam şu dakika itibariyle kontrol falan yapma tamammı? gebelik varsa olumsuz etkilemesinnnn tamammı?
nikiyyim kuzum benim inslalah bi güzel haber verirsin
Insallahhhh canim yaa rahim agzim biraz korkutuyo beni cunku yumusamaya baslamis
inşallahhh canım beniiiimmmm...
hadi inşallahhh...
aaaah ah senin şu rahim ağzı kontrolü olayını ben de yapabilseydim keşe...
ama bak sana ricam şu dakika itibariyle kontrol falan yapma tamammı? gebelik varsa olumsuz etkilemesinnnn tamammı?
Tamam cnim benim yapmak yok
Insallahhhh canim yaa rahim agzim biraz korkutuyo beni cunku yumusamaya baslamis
nikiyyim bitanem hic onlara kafani takma valal bazen hic bi hamilelik belirtisi birbirine benzemiyovalla en önemlisi regl gecikmesi
kızlar bu arada kanald de çiftlarin yarıştığı bi program var ya ona bakıyorum bir yandan, topuklu ayakkabı yarışı var erkekler arasında çok komik oluyo tavsiye ederim
nikiyyim bitanem hic onlara kafani takma valal bazen hic bi hamilelik belirtisi birbirine benzemiyovalla en önemlisi regl gecikmesi
Haklisin canim benim takmiyacam artik cunku bazi kadnlarda yumusak olunca hmile oluyolar
ona bende baakrim cok güzel bi yarisma..esime katilsak yapabilirmisin diyorum yok diyo ben beceremeem diyo sunu yaparmisin diyorum yok zor diyo..bende git allani seversin biz sonuncu oluruz bi puan bile alamayiz diyorummm
Ahhh anamm bu topik antidepresan gibi valla hem daha saglikli hicdegilse kimyasal bilesimler yokkk
Çok konusmussunuz kizlar cepten giriyorum yetisemiyorum okumaya
Çok konusmussunuz kizlar cepten giriyorum yetisemiyorum okumaya