Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

pazartesisevmezim cok haklisin canim benim doru bazi topikler öyle sadece kendi aralarinda konusuyolar....sonradan geleni pek umursamiyolarrr

kızlar bu arada kanald de çiftlarin yarıştığı bi program var ya ona bakıyorum bir yandan, topuklu ayakkabı yarışı var erkekler arasında çok komik oluyo tavsiye ederim

kızlar bu arada kanald de çiftlarin yarıştığı bi program var ya ona bakıyorum bir yandan, topuklu ayakkabı yarışı var erkekler arasında çok komik oluyo tavsiye ederim

ona bende bakarim cok güzel bi yarisma..esime katilsak yapabilirmisin diyorum yok diyo ben beceremeem diyosunu yaparmisin diyorum yok zor diyo..bende git allani seversin biz sonuncu oluruz bi puan bile alamayiz diyorummm

Son düzenleme:
ona bende baakrim cok güzel bi yarisma..esime katilsak yapabilirmisin diyorum yok diyo ben beceremeem diyosunu yaparmisin diyorum yok zor diyo..bende git allani seversin biz sonuncu oluruz bi puan bile alamayiz diyorummm

aaayyyy allah düşürmesin canım...ben öğretmenim, öyle bi yarışmaya katılsam birdaha hiç bi öğrencim beni ciddiye almaz
sözümü dinlamazler vallahiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…