- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
aaayyyy allah düşürmesin canım...ben öğretmenim, öyle bi yarışmaya katılsam birdaha hiç bi öğrencim beni ciddiye almaz
sözümü dinlamazler vallahiiii
vallahiii çenemiz açıldııı,sen nasılsın bakalım?
Ne ogretmenisin pazartesicim
İyiyim canim umutluyuz önümüzdeki maçlara bakacağiz heralde hasta olmadim ama pembis bisiler gördum:-[
Mersah canim bi ara ruyadan bahsetmistik hatirliyo musun ruyayi ayrintili anlatabilirmisin sakincasi yoksa
aaayyyy allah düşürmesin canım...ben öğretmenim, öyle bi yarışmaya katılsam birdaha hiç bi öğrencim beni ciddiye almaz
sözümü dinlamazler vallahiiii
Nikiyyim kucağimda erkek bebek vardi emziriyordum .Cok iyi hissediyordum kendimi mutluydum. O kadar hatorliyorum bu arada ölen bebisim kizdi
Selam hamis adaylari nabersiniz
bu arada ben kimyagerim :)))
sende haklisin ama iste ucunda araba varya innsana zehir gibi biberi bile yediriyo
Polyanna durumu mu
karabiber yok mu
Benim de ruyam boyleydi erkek bebekti coook mutluydum coook.allwhim sana sabir versin canim benim
niye polyanna durumu olsun canım?
inanmak da inanmamak da bizim elimizde. güzel olana inanmak değil mi doğru olan?
karabiber buralardaydı ama şuan kaçak
Önce rüyamiza sonra kucağimiza inşallah
Insallah canim benim son bi soru daha ruyayi gordugun ay mi ogrendin hmile oldugunu
Canim seni uzuyorsam lutfen soyle cevap yazmak zorunda degilsin tamammi
Yok canim ben atlattim zaten bazen uzuluyorum aklima gelirse.ondan hemen istiyorum bebek. İlk zamanlardi öğrenmis miydim hatirlamiyorum. benim hamilelik belirtilerim gaz sancisi, hafif kasik ağrisi olmustu ögrendikten sonra bas donmesi ve uyku